En yakın güncelleme ne zaman?
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
En yakın güncelleme ne zaman?
Ben ejder üretmek istiyorum hatta yarıladım ama güncelleme yeni levellar gelir diye korkuyorum aceba malzemeleri satıp parayı bekletsem mi ki kararsızım o yüzden bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Re: En yakın güncelleme ne zaman?
Bende ejder üretecem.Az bir malzemesi kaldı ama şu sıralar 59 level gelecek söylentisi var.59 level gelince 59 level şaheserlerde çıkacak.Onedenle üretmeye korkuyorum.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
saçma konu en az 2 yıl var yeni levellere
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
arkadaşlar az mantıklı olun hangi oyun yapımcıları 1 yıl ara ile güncelleme yapar yani ek paket yapar
eğer bu tarz güncellemeler gelirse oyun kısa sürede biter ve artık güncelleme kalmaz ve oyunun çekiciliği düşer ve kimse oynamaz
bakın bi grup bölgesi söylentisi geldi kendisi nisanda gelecek dendi ne zaman geldi
arkadaşlar bu tarz şeyler yapımcıların politikası gereği hemen yapılmaz daha çok beklersiniz herkeste ejder olur siz bakarsınız anca uzaktan
tavsiyem üretin tadını çıkarın bu bir zevk meselesi
üretin oynayın
eğer bu tarz güncellemeler gelirse oyun kısa sürede biter ve artık güncelleme kalmaz ve oyunun çekiciliği düşer ve kimse oynamaz
bakın bi grup bölgesi söylentisi geldi kendisi nisanda gelecek dendi ne zaman geldi
arkadaşlar bu tarz şeyler yapımcıların politikası gereği hemen yapılmaz daha çok beklersiniz herkeste ejder olur siz bakarsınız anca uzaktan
tavsiyem üretin tadını çıkarın bu bir zevk meselesi
üretin oynayın
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

-
- Acemi Savaşçı
Haklısınız sanırım 2-3 yılı var gibi ben bi bilgisi olan varsa yardım etsin diye açtım ama ama düşünce mantıklı geldi :mrgreen:
-
- Acemi Savaşçı
Afrodisyak yazdı:saçma konu en az 2 yıl var yeni levellere
biraz saygılı olsan sevinirim...
Selamlar..
Konu Biraz Saçma Bunu Kendin Bile Düşünürdün.Yeni Levellerin gelmesi En az 2 yıl Sürer En fazla 3-4 yıl Ejder'i üretme Sana Kalmış Ama Ben Olsam Üretirim En azından Sımdılık Bıraz Sıqınak ve mıqrattan Item Cıkartırım 2 yıLa kadar İtemlerle Gezer,Dolaşırdım...
Bol Sohbetler... İyi forumlar...
Konu Biraz Saçma Bunu Kendin Bile Düşünürdün.Yeni Levellerin gelmesi En az 2 yıl Sürer En fazla 3-4 yıl Ejder'i üretme Sana Kalmış Ama Ben Olsam Üretirim En azından Sımdılık Bıraz Sıqınak ve mıqrattan Item Cıkartırım 2 yıLa kadar İtemlerle Gezer,Dolaşırdım...
Bol Sohbetler... İyi forumlar...