İkv desteğe sordum.
Öncelikle merhaba, bu soruyu daha önce birçok kez duymuş olabilirsiniz, ama lütfen benim içinde cevaplayın.. Yeni seviye, kıta ve yeteneker olacak mı? Olacak ise ne zaman? Bunun dışında, bu sene içerisinde ne gibi yenilikler olacak? Yanıt bekliyorum. Saygılar..
Ve cevap verdiler.
Merhaba
İKV oyunu seviye limiti ve yeni haritalar eklenebilecek şekilde dizayn edildi. Seviye limitinde artış olması durumunda, bu artış web sitesinde duyurulacaktır. Seviye limiti arttırılsa bile, her zaman bir limit olacaktır.
---------------------
Bu konuyu bilgilendirme amacında açtım. Forumda herkez sormaya başlamıştı. Bende başvurdum. Umarım faydalı olmuştur..
Yeni Seviye ve Kıtalara CEVAP.
Yeni Seviye ve Kıtalara CEVAP.
Hadi bakalım.
- justine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Seviye ve Kıtalara CEVAP.
Faydalı olmamış çünkü bildiklerimizin dışında bir cevap vermemiş destek

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
kıta? afferin.
Vallahi hiç yanıt bekleme ben bi mobil ödeme de hata yaşıyorum die konu açtım hatta açılan konuyoda mesaj attım ona cevap vermeyen buna hiç vermez ki uzun bi süre bekleme yeni seviyeleri anca önümüzdeki yaza çıkar genelde hep yazları çıkarıyolar seviyeleri
keske yeni seviyeler gelince saheserler nolucak onuda sorsaydın
auril & DoubleLift
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Petcarar yazdı:kıta? afferin.
Mahmut sanal ortamda yaş cinsiyet kavramları yoktur.Yani karşındaki isterse 50 yaşında olsun sanal alemde yaşıtsınızdır.
Fakat senin gibi düşünmeyen yada senin kadar düşünemeyenlerle bu kadar alaycı olma.Yani sanane adam istediğini der sana bir zararı var mı yok.Ama ettiğin laf o adamı kırabilir.Bu tür davranışlarınla milleti kendinden soğutur laf yersin o kadar.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

elalemin yalancı soytarı ortada şov yapıp sonra dumura uğrayınca kaçan adamlarına ne dememi bekliyorsun?turkoxHAMSTER yazdı:Petcarar yazdı:kıta? afferin.
Mahmut sanal ortamda yaş cinsiyet kavramları yoktur.Yani karşındaki isterse 50 yaşında olsun sanal alemde yaşıtsınızdır.
Fakat senin gibi düşünmeyen yada senin kadar düşünemeyenlerle bu kadar alaycı olma.Yani sanane adam istediğini der sana bir zararı var mı yok.Ama ettiğin laf o adamı kırabilir.Bu tür davranışlarınla milleti kendinden soğutur laf yersin o kadar.
bence saheserler alışveriş penceresine konmalı...Drowxauril yazdı:keske yeni seviyeler gelince saheserler nolucak onuda sorsaydın
-
TurkDragon
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Kıta? Evet kıta! Şu an oyunumuz Avrupa kıtasında geçiyor(Eminönü). Neden İstanbul'un diğer yarısı olan "Asya" kıtasından bir bölüm gelmesin ki? İnsanlara ne olursa olsun alaycı bir şekilde yaklaşmayın. En saçma fikirleri, en gülünç düşünceleri taşıyor olsalar bile...
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

Bu demek oluyor.1-2 sene daha bu levellerle devam