şifacılara verilmiş en mükemmel yetenektir şifa çemberi. kullanmak isteyen için kudret gereksinimini yüzde 70 düşürecek bir çözüm sunar. nasıl diyeceksiniz.
kendi şifacımla alakalı rakamlarla örnekler vericem.
üzerimde tek ibni sina gerisi sadee büyü kritik eşyalar ile 15 puan şifa çemberi ile bastığım en düşük can 550. şifa çemberinin etki süresi 6 keredir. ve 3 saniyede bir olmak üzere gruptakileri şifalar. 550 bastığım çember ile ben dahil 6 kişiyi şifalamış oluyorum. toplamda 3300 can basmış oluyorum ve bunu sadece 11 kudret ile yapıyorum. şifa çemberini kullanmayan için tüm gruba kendide dahil harcayacağı kudret 66 eder buda çemberin 11 kudretle neler yapabileceğini gösterir. ki üzerinizin full ibni sina + cevriye olmasına gerek yok benim tercihim herzaman tek efsunlulardan yanadır. şifacıda ise efsun grup şifacısı olacaksan eğer kesinlikle cevriye olmalıdır. şimdi diyeceksiniz ki tek cevriye ile en fazla kaç can basabilirsin. en fazla şifalama rakamlarım normal şifa ile 12848 şifa çemberi ile 1640 (toplamda 9840).
normal şifa ile 1 kişiye 12848 can bastım şifa çemberi ile 6 kişiye 9840 can bastım. aradaki rakam inanılmaz değil mi ? toplamda ise şöyle bir sonuç çıkıyor ortaya. şifa çemberi ile toplamda 1 seferde 59040 can bastım ne mükemmel bir rakam değil mi ? o yüzden ben grup şifacısıyım diyenlerin kullanması gereken yegane yetenektir şifa çemberi lütfen kimse küçümsemesin gereksiz falan demesin. grup şifacısıyım diyen adam ne demek istediğimi anlar.
şimdi konuyu açan arkadaşım grup bölgelerine girebilmek için gerekli bir yetenek dağılımı istememiş. grup şifacısı için kafasında belirlemiş olduğu yeteneklerin kombinasyonunu yapmış.
bana göre yapman gereken şey orda meditasyonu ve kaldırmayı iptal etmen.
meditasyondan alacağın 15 puanı büyü bozmaya, kaldırmadan alacağın 15 puanıda cankurtarana ver. direnç alanlarına gelincede element direnç alanını tercih et. artan 8 puanınıda 5ini meditasyon yada kaldırmaya vermen senin tercihin diğerlerinin dağılımında kendine göre yapabilirsin.
ha yok ben grup bölgesinde devam edicem dersen ve bunu benim gibi tek şifacı ile yapıcaksan
element ve fiziksel direnç alanını 15 yapıcaksın. gruba aldığın kişiler işi bilen kişiler ise kaldırmayı kullanmana gerek kalmaz oradaki 15 puanı büyü bozmana yatırabilirsin. yok acemilerle giricem dersen kaldırmayı 15 yaparsın büyü bozmayı 5 ile idare edersin. farklı kombineler yapmak tabiki senin elinde bu tamamen şifacını sevmekten geçen bir yoldur.
teşekkürler iyi oyunlar
konfüçyüs
bır kere oyundakı sıstem cok saçma, anlamadım nokta 39 da nefeslerle daha cok can bastımdı, suan uzerımde fundı kolye yuzuk mor m2 sıfa ashap+ıbnı cevo mor eldıven ıbnı cevo ayak var, ful ıbnı oLdunuzu dusunun buyu sıfanız en yuksekken basacanı en fazla buyu kırıtık can 10 bındır yukarısını bastım dıyen varsa bırleşmedır, ama gelelım su noktaya ashapı cıkart uzerını ful tek ıtem cevrıye yap 10 bını geçersın sıstem saçma oyuncularda hata yok ashap kadar gereksız bı sılah yok hasar koymuslar, asa yapmıslar.. neyse ıyı forumlar
Bende de ashab, fundi yüzük, m2 şifa gözlük var ve Ashab mükemmel...
Vs için denemeye fırsatım olmadı asa olması elbette bir dezavantaj...
Ama şu vakte kadar Ashab için tek kötüleme lafını senden duyuyorum... :?
En ucuz ama en etkili 2 şaheserden biri...
Bence Ashab'da kritiğe gerek yok adamlar zaten anlamışlar kritiğe yer kalmadığını ve 336 şifa vermişler bir alman efsunu demek bu az bir oran değil... :?
bak guzel kardesım, ben ashapı kuklacı sunucusunda 2. ureten kısıyım. ozamanm cok tartısma konusu açmıstım ashap hakkında, bır kere ashapı keyfde max hasar vardı bunu kaldırdılar nıyemı ? savaşcılarda o zaman zırh acıp dalabılıorlardı ofansıfde suan ashapın ıyı oLabılmesı ıcın bana gore tamamen degıstırılmesı lazım ornk vereyım sıze, savaşcılarda nasıl hem ecel hem latıf var ağır hafıf dıye? sıfacılardada
ws ıcın Hafıf ınat kıran tarzında ws e uygun
MaX hasar
saldıır/savunma
kudret
bu ıse ıyıLestırme veya buyu asıt buyu zehır kulananlar ıcın
Tum buyuler asıt zehır ıyıleştırme
buyu kırıtık
kudret rejarasyonu
yanLısım varmı ? sızce
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
EnSoNxLeonar yazdı:bak guzel kardesım, ben ashapı kuklacı sunucusunda 2. ureten kısıyım. ozamanm cok tartısma konusu açmıstım ashap hakkında, bır kere ashapı keyfde max hasar vardı bunu kaldırdılar nıyemı ? savaşcılarda o zaman zırh acıp dalabılıorlardı ofansıfde suan ashapın ıyı oLabılmesı ıcın bana gore tamamen degıstırılmesı lazım ornk vereyım sıze, savaşcılarda nasıl hem ecel hem latıf var ağır hafıf dıye? sıfacılardada
ws ıcın Hafıf ınat kıran tarzında ws e uygun
MaX hasar
saldıır/savunma
kudret
bu ıse ıyıLestırme veya buyu asıt buyu zehır kulananlar ıcın
Tum buyuler asıt zehır ıyıleştırme
buyu kırıtık
kudret rejarasyonu
yanLısım varmı ? sızce
bence de qrup şifacıyla kasma şifasını ayırmaları lazım
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
konu gördüğüm kadarıyla biraz farklı yönlere kaçmış ama bir noktada desteklemeden geçemeyeceğim;
Ashab-ı Keyf... oyundaki en gereksiz şaheser;
şifacılara tek avantajı kudret jenerasyonu başka hiçbir esprisi yok...
ilk yazımda belirttiğim gibi bazı şifalama oranları verdim ve bu oranların içerisinde sadece 1 adet büyü şifa eşyası kullandığımı söyledim gerisi full cevriye
büyü şifa : 140 iken bastığım kritik can 12848
şuanda büyü şifam : Fundi kolye yüzük zırh, ibni sina cevriye eldiven pantul papuc asa (mor) ibni ibni ceket ve üzerine ibni sina iksir
yaklasık olarak bi 20 bini bulmam gerekir dimi ? 10 bini 1 sefer geçebildim oda 10400 lerde birşeydi.
ve teorim bu aşamada gerçek oluyor. üzerindeki efsun sayısı arttıkca kritikte vermiş olduğun büyü düsük, ortalamada yüksek oluyor. bu olay büyücüler içinde geçerlidir.
teşekkürler iyi oyunlar.
konfüçyüs
kazanılmış hiçbir başarı tesadüf değildir.
Cahiller; cehaletlerini kendilerine verilen yetkiyi kullanarak örtbas etmeye çalışırlar....
konu gördüğüm kadarıyla biraz farklı yönlere kaçmış ama bir noktada desteklemeden geçemeyeceğim;
ilk yazımda belirttiğim gibi bazı şifalama oranları verdim ve bu oranların içerisinde sadece 1 adet büyü şifa eşyası kullandığımı söyledim gerisi full cevriye
şuanda büyü şifam : Fundi kolye yüzük zırh, ibni sina cevriye eldiven pantul papuc asa (mor) ibni ibni ceket ve üzerine ibni sina iksir
yaklasık olarak bi 20 bini bulmam gerekir dimi ? 10 bini 1 sefer geçebildim oda 10400 lerde birşeydi.
ve teorim bu aşamada gerçek oluyor. üzerindeki efsun sayısı arttıkca kritikte vermiş olduğun büyü düsük, ortalamada yüksek oluyor. bu olay büyücüler içinde geçerlidir.
teşekkürler iyi oyunlar.
konfüçyüs
benı anlayabıLen bırı cıktına sevındım,, bunu Mıllete anlatamıoRum neden ıbnı takmıorsun falan dıoRLardı neye yaRıormus ıyıLeştırme buyulerı , tek ıtem cevrıyeyele konfucyusun dedı gıbı kırıtıkım 11 bın 12 bını buLuoR,, ama fundı koLye yuzuk ıbnı mor eldıven ıbnı ayak pant ceket ve m2 mor sıfa ashap yanı 1 bın500 u buLuor ıyıleştırmem, benım bu durumda buyu kırıtık 20 bını zorlamam gerekırken, 10 bını gecemem cok saçma deyıLmı sızce?= ashapda hata oLDunu ıLk urettımden beRı dıLe getırıorum bunu anlayan yok, mılet ıteme aldanıoR sıLahın ozelıklerını fazla bıLmıor bu bır oyun acıkıdır ıyıleştırme buyulerı oLayı... gecen vs yapıorum bı sıfacıyla ıyıleştırmelerı gıydım can basmak ıcın buyu kırıtık 3 bın bastım nerdeyse carı sıLecektım.. sıfacı karekterını ıyıce bozduLar, yaw en basıt ornek vereyım sıze denge var dıor Gm ler nerde denge var 39 levelde asıtle kestım adamı sımdı kesemıorum nedenmı .? cunku savaşcılara ofans geldı , sert geldı.+canları yukseltılı pekı sıfacının asıtıne ne oLdu hala aynı yonetım bolgelerle urasacana karekter dengelerıyle urassın, o kadar konu açtık neden sıfacıya 2. bı Sılah yapmadılar hafıf ws ıcın kullanabılecemızi??? veya buyu asıt buyu zehır ıyıleştırme kullananlar ıcın ayrı bı sılah? yonetım Gurup bolgesını yapacana bunları duzeltse belkı daha cok sevınırdık neyse ıyı forumlar
İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
15 can basma
15 bilgisi
15 ck
15 kaldırma
10 meditasyon
5 büyü bozma
1 asit (bombacı malum )
15 fızıksel dırenc(sadece fızıksel direnc vermemın sebebi = grup bölgeleri ve klan savaşlarında hep aynı grupla takılıyoruz loncamızın sistemi bu. Gruptaki diğer şifacı arkadaş element direnci , bende fiziksel direnci 15 liyorum öyle basıyoruz maksat puandan kar etmek )
artan 7 puanı naparsanız yapın ben naptığımı sölemem
teşekkürler iyi oyunlar.
konfüçyüs
benı anlayabıLen bırı cıktına sevındım,, bunu Mıllete anlatamıoRum neden ıbnı takmıorsun falan dıoRLardı neye yaRıormus ıyıLeştırme buyulerı , tek ıtem cevrıyeyele konfucyusun dedı gıbı kırıtıkım 11 bın 12 bını buLuoR,, ama fundı koLye yuzuk ıbnı mor eldıven ıbnı ayak pant ceket ve m2 mor sıfa ashap yanı 1 bın500 u buLuor ıyıleştırmem, benım bu durumda buyu kırıtık 20 bını zorlamam gerekırken, 10 bını gecemem cok saçma deyıLmı sızce?= ashapda hata oLDunu ıLk urettımden beRı dıLe getırıorum bunu anlayan yok, mılet ıteme aldanıoR sıLahın ozelıklerını fazla bıLmıor bu bır oyun acıkıdır ıyıleştırme buyulerı oLayı... gecen vs yapıorum bı sıfacıyla ıyıleştırmelerı gıydım can basmak ıcın buyu kırıtık 3 bın bastım nerdeyse carı sıLecektım.. sıfacı karekterını ıyıce bozduLar, yaw en basıt ornek vereyım sıze denge var dıor Gm ler nerde denge var 39 levelde asıtle kestım adamı sımdı kesemıorum nedenmı .? cunku savaşcılara ofans geldı , sert geldı.+canları yukseltılı pekı sıfacının asıtıne ne oLdu hala aynı yonetım bolgelerle urasacana karekter dengelerıyle urassın, o kadar konu açtık neden sıfacıya 2. bı Sılah yapmadılar hafıf ws ıcın kullanabılecemızi??? veya buyu asıt buyu zehır ıyıleştırme kullananlar ıcın ayrı bı sılah? yonetım Gurup bolgesını yapacana bunları duzeltse belkı daha cok sevınırdık neyse ıyı forumlar
Kadime gittik.. Savaşçının birinin canı 7 idi. 7 den çak etti kritik canı fulledim 11.400 mü ne can bastım yanlış görmediysem.. Hızlı geçti tam göremedim.. üstümde İbni cevo mor eldiven
İbni cevriye yüzük+kolye
İbni-İbni Ceket mor
Paracellus cevo asa mor
İbni ayak
Ruh Çalan pantolon vardı bunu yaptığım zaman.
Şimdi büyü şifam 1264 kritik şansımda %9.7 ama ruh çalan pantolla ve paracellus asa ile bastığım canı ibni pantol ve baş ağrısı ile basamıyorum
bu canı bastığım zaman büyü kritik %15.09 du.. :ugeek:
Taşköprü İslamcan Kızılelma Kızıllelma BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
Amazon yazdı:-Çebmer 15 kullanmadım hiç.Ama 3 parçayla ne kadar şifa basabilir ki ?
-Kaldırma 15 şart.Tereddütte kalmana gerek yok.
-Ayrıca eğer motorin kescekseniz şifacılardan birinde büyü bozma 15 şart.Diğer şifacının da enaz 5 puan şart.
-Dirençlere gelince, hangi direnç daha etkili olur diye bişey yok ikisi de gereklidir.Bir şifada 15 fiziksel diğer şifada da 15 element direnç olması lazım.
Şimdi ben (bana göre) olması gereken yeteneği yazayım
15 Şifa
15 Şifa bilgisi
15 Kaldırma
15 Can Kurtaran
15 Fiziksel Direnç
15 Büyü Bozma
5 Meditasyon
1 Çağrı(bazı yerlerde yavaşlatmak için son derece etkili,kullanmasını bileceksin)
1 Çember
1 Asit
tek şifacı 1 büyü bozmayla da rahat rahat kesiyoruz önmeli olan hayvanı ortada oynatabilmek
ziwro96 yazdı:Arkadaşlar, kendimce bir yetenek dağılımı yaptım, forumda çok okudum ve gördüm ki o kadar farklı dizilimler var ki, kafam karıştı. Bende oturdum ve şu yetenekleri çıkardım;
-Meditasyon(15): Grup bölgelerinde, ashab olmayacağı için aşırı derecede gerekir, diyorum.
-Şifa ve Bilgisi(15): Malum olması gerektiği gibi.
-Çember(15): Bir adam görmüştüm, adamın üstünde 3 parça ibn-i esya vardı. Çemberi 15 di. Ama, baksam ya sığınakta ya da migrattaydı. Sonra sordum Üstünü yansıtır mısın? diye. Dediğim gibi 3 parça. Yalnız, ben direk oha dedim. Meğersem çemberi 15 miş de, çemberle şifa basarken yetiyormuş, üstündekiler.
-Dirençlerden biri(15): İşte burda bir şey soracam. Gruplarda hangi direnç daha etkili olur?
-Kaldırma(15): Bu yetenek düşündürüyor beni, sizce 15 olmalı mı? Gruplar için...
-Büyü bozma(8): 8 yetenek puanı kalıyor geriye, büyü bozmaya 1 de verilse bozar ama zaman tasarrufu için.
...
Son bir soru; bu yetenekler ne derece etkili olur?
Şimdiden sağolun...
Tek şifa Gireceksen eğer Çift Direnç olman gerekiyor ki Tek şifa Girmek hem Yürek Hem Tecrübe İster.Tek Direnç'de Element Direnç açmalısın 1 direnç açıcaksan.Gb için Kaldırma çok önemlidir.Adam motorda öldü Diyelim 1 kişi ölürse Direk kaldırman lazım yoksa Çeviremezseniz ölürler.Çember Konusunda Çok iyi düşünmüşsün Tek Şifaysan Çember Çok İyi bir Yetenek Ama Tek şifalar Genellikle Çift Direnç Tercih Ederler Benim gibi çünkü itemim var.