brkcm yazdı:benim anlamadığım ferat madem bu kadar küfür edilen bi kişisin nie herkes senin gittiğin kadime gelio ?? bunun cevabını versin gelenler
biz kesmeye geliyoruz mal ortaya dalıo tankı sövüo kaçırmakla tehdit edio
brkcm yazdı:benim anlamadığım ferat madem bu kadar küfür edilen bi kişisin nie herkes senin gittiğin kadime gelio ?? bunun cevabını versin gelenler
nıye mı ?brkcm yazdı:batu sen sorduğum soruyu anlamamışsın benim dediğim konu şu madem feratın kadim kesmesini beğenmiyorsunuz niye en az 5 6 grub geliyor kadime benim o günkü düşmemden sonra tek sitemim ferhatın en azından 2. bizken araya grub sıkıştırmasıydı nitekim benden özür diledi görevimide yaptı bundan sonra iki üç dostum kaldı ikvde onun dışındakiler benle içli dışlı olmasın
buyucumle kestıgımde grup kurdurdu bana.ama her ne hıkmetse grubuma son sırada kesılcek dedı.ilk grubun buyucusu oyundan cıkmıs adam geldı sen gel boşsan gruptan cıktım buyucume gırdım.ona kesıldıkten sonra herkes bırbırıne gırdı.sıralamayı kım ayarlıyo dıye sonra tek gruba kesıldıgıyle kaldı gerısıne kesılmedı.brkcm yazdı:ibrahim tartışma olarak uzasın istemiyorum ben feratla arkadaşda değilim hiçbir samimiyetimiz yok ama olayı anlattım gitti ben ve grubuma adam gibi kadimi kestiki beni daha önce tank grubuna alıp kadimi berbat etmiş olmama rağmen yani bilmeden konuşmayın batu senin görevini yapmamasının sebebi belli burda açıklamayacağım
HERKESE İYİ OYUNLAR DAHADA UZATMAYIN BENCE
kime kesersen kes,ona bısı mı dıyoruz.sen bızım sıramızı kac kez atladın.bilerek yada bılmeyerek.LASTDRAGON yazdı:Yaptıgınız veletlikler yetmedimi sizin batuhangs ?? Orda duran 12 kişinin görevini yapıpdaa senin yapmadım diye forma aglayıp duruyosun Sen kmsinki Seni adamdan sayayım Şurda bana karşı 1 kişinin mahsus şekilde görevine engel oldugumu söyle ? SALAK SALAK konuşup morel bozmaktan başka bişey yapmıyrosunuz Bu veletliklerine son vermedigin sürece Hep böyle görevlerin olmuyacak![]()
YÖNETİCİ ŞU KONUYU SİLİYOMUSUN YOKSA FARKLI BOYUTLARAMI ÇIKSIN KONU onumu istiosunuz ?????
Zalimfelek Yalnızejder