Bayramda Etkinlik Olacakmı
Bayramda Etkinlik Olacakmı
Sayın yöneticiler diğer oyunlar yabancı olmasına rağmen bizim özel günlerimizde etkinlik düzenliyolar.Sizden çok bir şey istemiyoruz.Sadece bayrama özele etkinlikler olsa daha iyi olmazmı bayram boyunca.Mesela Efsunlu eşya düşme oranı arttırlsa,eskisi gbi jandarma alinin oraya bir kaç boss konsa,canavarlardan bayrama özel şeker felan düşse ne bilyim bir şeyler olsun ama ne olursa.Bence çok güzel olurdu.
- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: Bayramda Etkinlik Olacakmı
yılbaşında yapıyorlar ama kendi bayramlarında neden bir kaç etkinlik yapmıyorlar merak ediyorum :?
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Geçen yılbaşında olmadı.intikamatesi yazdı:yılbaşında yapıyorlar ama kendi bayramlarında neden bir kaç etkinlik yapmıyorlar merak ediyorum :?
Gmler bir cevap beliyoruz...Güncel...
beyler biraz reel dünyaya dönün... Bayram da bile İKV mi oynıcaksınız? bayramları yaşamaya çalışın....
ah güzel eski ikv'li günler...
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
:!: :arrow:wsyegel yazdı:beyler biraz reel dünyaya dönün... Bayram da bile İKV mi oynıcaksınız? bayramları yaşamaya çalışın....

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
intikamatesi yazdı:yılbaşında yapıyorlar ama kendi bayramlarında neden bir kaç etkinlik yapmıyorlar merak ediyorum :?
auril & DoubleLift
heh güldürmeyin beni ya
yıl başında etkinlik yaptılar ama biz oyuncular olmasa ulusal bayramlarda bile Atatürk koyulan 2 -3 resmiyle kalıcak oyunda sadece :S biz yürüyüş yapmasak yine anılacağı yok Atatürkün
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
bayramda oyuna qiren zihniyeti köpek pisliqine yatırırım ben. qez dolaş işte ya
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Britishtobacco92 yazdı::!: :arrow:wsyegel yazdı:beyler biraz reel dünyaya dönün... Bayram da bile İKV mi oynıcaksınız? bayramları yaşamaya çalışın....
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı