Damlaaa yazdı:Ankgücüprenses yazar mısın latifin üstüne , bide Asabıkeyf e Tacsızxbaşkan Ejdere Buyucuralll
Bu konuda mesajarda Damlaaa nın kim oldugu belli bizimle hiçbir alakası yoktur arkadaşlar.Bu konuyu bizi aşağılamak için açmış ve düşünememiş ki araştırırlar bulurlar beni diye.Buyrun o özürlü kim olduğunu yazmış.Anlamadığım 30 lu seviyelerdeki dört karakterle bu salağın ne derdinin olduğu...
Söylediğimiz gibi biz kopya değiliz asla isim kullanmıyoruz kim olduğumuzu kimse bilmiyor.Bu kişinin bu konuyu beyazköşk Tskx lerin konusunu kopyalarayarak bizi aşağılamak için açmış olduğu ortada.Bu özürlü için beyazköşk Tsk larından özür diliyorum.Kesinlikle hiçbir alakamız yok bununla.
Beyazköşkteki arkadaşlarım orası ile burası tamamen ayrı dunyalardır.Siz ordan sorumlusunuz biz burdan Tsk lar olarak.
Bizim sunucuda kimliği belirsiz Tskx kasanlar lar var bizimkiler ve onları sayarsak Beyaz köskte 100 e yakın Tskx var önemli olan adam olmak bir loncadan olmak değil ama bunu anlayan nadir.
fazla söze gerek yok yazık ne diyeyim kac kişinin emeğini yediniz şuan ramazan ayındayız düşünün günah boyunuzu geciyor bide bu loncayı acan 10 yaşında cıkar güler gecerim
bari bi değişiklik yapsaydınız bu ne ctrl alt delete yapmışınız neyse ALLAH büyüüktür gerisine ben karışamam...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
Tskxgenelkrmay yazdı:Bizim sunucuda kimliği belirsiz Tskx kasanlar lar var bizimkiler ve onları sayarsak Beyaz köskte 100 e yakın Tskx var önemli olan adam olmak bir loncadan olmak değil ama bunu anlayan nadir.
fazla söze gerek yok yazık ne diyeyim kac kişinin emeğini yediniz şuan ramazan ayındayız düşünün günah boyunuzu geciyor bide bu loncayı acan 10 yaşında cıkar güler gecerim
bari bi değişiklik yapsaydınız bu ne ctrl alt delete yapmışınız neyse ALLAH büyüüktür gerisine ben karışamam...
Şu en son Damlaaa herkimse o özürlü arkadaşımızın mesajından önceki iki mesajı okusaydın anlardın bizim ne yapmak istediğimizi ama bakıyorumda forum okumaktan bile acizsin eğer sizin birliğiniz böyle üyelerden açılmış ise vay haline...
Tekrar söylüyorum burası teşkilat orası beyazköşk tamamen farklı dünyalar.Siz ordaki yaptıklarınızdan bizde burdaki yaptıklarımızdan sorumluyuz.Orda Tskx ler varmış saygı duyarız ama daha fazlasını beklemesinler.Teşkilatta da artık biz varız.
Bu konuyu açan şahsın bizimle hiçbir alakası yoktur. Kendiside belirtmiş bu mesajdan iki önceki mesajda.
Her koyun kendi bacağından asılır.Farklı sunucularda aynı isimli birlikler kurulabilir çünkü aralarında hiçbir şekilde bağ yoktur.[GM] ve [DEV] ler haricinde hiç bir ilişkisi olmayan iki susnucuda da aynı isimde birlik bence kurulabilir kurulmalıdırda fakat bizim zaten sizden haberimiz yoktu bu birliği kurarken , önceki iki mesajımı okursan anlayacağını düşünüyorum.
Damlaaa yazdı:Tsk die teşkilatta 10 15 kişi var , Ayrıca onlar ben değilim
Arkadaşım sana oyundaki Tacsızbaşkan arkadaşımız ile bir mesaj göndermiştim çünkü seni bulamamıştım.Bizim elimiz armut mu topluyor biz kendi konumuzu açamıyormuyuz ?
Sen neden kendinde böyle bir ihtiyaç hissettin bunu anlamış degilim. Hangi egonu tatmin ettin bizi böyle küçük düşürmeye çalışarak.
Belki bizi küçük düşürmeye çalışmadın orasıda var fakat üstüne vazife olmayan şeylere karışman nelere sebeb oldu gördün mü ? Çocuksan çocukluğunu bil yok yaşın büyükse yaşının insanı ol her işe burnunu sokma...
Bu konuyu açan Damlaaa isimli şahısla hiç bir ilgimiz yoktur tamamen beyazköşk Tskx lerin konusnu kopyala yapıştır yapmıştır.Ben bu özürlünün adına özür diliyorum.(Hiç birşekilde tanımadığım halde...)
Forumda gördüğüm gibi Benim Adımda GEçior,
Ve Geçen bir arkaşımız Maden çekerken Pm attı,
NeDen Hep bu İşlere Benim adımı yazıorsunuz,
Ne alıp Veremediğiniz var ,
İYi Forumlar
Forumda gördüğüm gibi Benim Adımda GEçior,
Ve Geçen bir arkaşımız Maden çekerken Pm attı,
NeDen Hep bu İşlere Benim adımı yazıorsunuz,
Ne alıp Veremediğiniz var ,
İYi Forumlar
Arkadaşım hatta oyunda ben seninle konuştum değil mi sende ben değilim dedin.Bu konuyu açanın amacı belli.Milleti birbirine düşürmek bu kadar basit arkadaşlar.
Bizim loncamızı görmeden actım diyorsun ama 1. sayfayı komple calmışsın kardeş sence bu yaptığın ayıp degilmi onu gectim tamam kuralları sizde koyabilirsiniz ama bu;
Kara kuvvetleri==savaşcılar
Hava kuvvetleri==Büyücüler
Deniz kuvvetleri==Şifacılar
demişsin bunuda calmadım de charları sileyim ayıp be kardeş emek hırsızlığınız oyunu bitiriyor herkezde buna sessiz kalıyor ne diyeyim helal olsun...
Tskx diye lonca acabilirsiniz ama herşeyide bizden calmanız bizi cileden cıkartıyor kardeşim.
ama bu konu burda bitmez en yüksek mertebelere kadar yolu var gereken neyse onu yapacam iyi formlar...
GeNeLKuRmAyBaŞKaN<>TsKxHxGeNeLKrMaY
BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.