Kadim Bir Dünya Bölüm 4

İKV için yazdığınız hikayeler, şiirler veya kurgusal eserleriniz
Kullanıcı avatarı
BuRSaSpoRLu
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Kadim Bir Dünya Bölüm 4

Mesaj gönderen BuRSaSpoRLu »

Macera devam ediyor..
Eski Bir Dost Yeni Bir Düşman
Babilide ilerlerken eminönüye doğru çıkan bir gurupla çıktım Fakat Handan hanımın Yanına uğramadan olmazdı Handan hanım benim ablamdı ailemdi beni büyütmüştü İsmetle konuşmamı Ve ondan 4 gözlük İstememi Söledi Lodos Muhafızları Bana laf Yaptılar
Muhafız=Seni Ezik İnsan Kalıntısı Nerden Geldin Git Handan .. sının yanına
Ben=Senin kadar yanlışı Gören erkekliği bilmeyen değilim akıllı konuş
Dedim Ve 4 muhafız Beni İsmetin Yanına Götürdü İsmet Beyle konuşmam gerekiyordu
İsmetbey=Seni yıllardır takip ettim hep arza Meraklıydın birkere lodos göremedim ama biz savaşı öğütleris arzlar İse aptal kitapları Sen Doğru Yola Gel Dedi Sana Güç Lasım
Ben=Güç Neye Lasım Asa ile vuruş Yapmakmı Saçmalama Tıpkı bahsettiğin gibi Arzlar Kitap Büyü zeka Lodoslar Savaş Kılıç Kan Senin Kılıcında Olan Kurtadam kanı Ve Handan efendinin asasındaki Elektiriğin yıkıcılığı ? Arz Beni çağrıyor Ordaki Büyücüler Nesillerdir çok Güçlüler ve Siz Deparla kaçan savaşçılar gibi değil Doğruyu Sadece Savaşçılar İçin olanı Gördük Ve Şunu Söliyemki ! 2 yıl Önce Antrepodaki Meran Muhafızlarına 2 Kılıç İndirmeye Kalktı O Gün Orda Ölen Kardeşimi Tuzağa düşürdüşer Sizin Saldırdığınz Kardeşim Lodosları Dişi meranlardan Kurtardı Ama siz Kardeşime Saldırdınız Ve 2 Lodos Savaşçınında kafası koptu Kardeşim İse Madalyonu alıp Arz için Haykırdı Orda Kanamadan Öldü
İsmet=Bunları gördünmü ? Saçmalama ! Orda Meranlarda görüpte yaşama şansın bir aptal büyücü için yada senin kardeşine yardım edmemen gibi demek korktun Yardım edmeye
Ben=Hayır Bunu Azul Söledi Onun Kafasını Ezerken Bana bişiler mırıldandı onu serbest Bıraktım
İsmet=Herşeyi Geriye Bırak sen bizden olmalısın Lodosa Büyücü lasım
Ben=Lodosa Büyücü Bulamıyacaksınız çünkü sizler bir hiçsiniz acıyorum Size Ve Kardeşimin İntikamını alıcam
İsmet=Balyoz Nazım Efendi sizin Yüzünüzden öldü zaten !! Arzın Çocukları Ve o Çevriye Sultan İle Dev Ananın aptal Adamları yaa sizi yok edicem !!
Ben=Muhafızların seni sevsin die burda sallamana gerek yok İsmet Nazım öldüğünde Şampiyon olmak İçin havaya uçtun havaya.. Her neyse sen hiç birşeysn bunu anla tamammı !
İsmet=Muhafızlar Alın Götürün Şunu
Muhafız= Gel Bakalım Arz Kafa Senin kafanı alayım arzınıda parçalayım hahaha
Ben=Eğer Beni öldürürsen Kel kafa Handan Hanımın Elindeki Kitapta senin hakkında ilginç şeyler yazıyor
İsmet=Ne İstiyorsun Die Haykırdı
Ben=Ney değil Neler çok şey İstiyorum Koskoca İsmetin Klan Liderliği Gelelim 4 lodos gözlüğü istiyorum Biri Ateş Biri elektirik Biri Buz Biri Fiziksel
İsmet=Dalgamı geçiyorsun ?
Ben=Hayır Kitapı Yaymaya Kalkıyorum??
İsmet=Peki Tamam Vericem 4 gözlük al
O Gün İsmet Beyin Yanından Ayrıldım 4 gözlüğü Handan Ablam Ne yapacaktı
Handan Hanım=Hoşgeldin Büyücü Bey İsmin Granddı galiba evet 4 Arzın Çocukları Gözlüğü 4 lodos gözlüğü Biz büyücüler İçin Zeka Ve kudret Yeni birşey geliştirdi
Ben= EjderAsa Gibi bişiymi
Handan Hanım =Ablacım o lafı ağzına alma daha vakit var henüz ejder asadan bahsetmeye bile hazır değilis Daha yeraltı Keşifleri Yapılmadı..
Ben=Yeraltımı
Handan Hanım=ah ah ağzımdan kaçırdım bunları Sana söylememem gerekiyordu
Ben=Yeraltına Tüm Girişler Kapanmadımı Tekrar girilcek Yeri Sölermisin Lütfen??
Handan Hanım=Ablacım Artık Susarmısın BU konular Riskli Ürküyorum Kadim Birşeyler Fısıldıyor içime lütfen susss
Ben=Peki Abla Bizim Gözlüğümüz Ne işe yarıyacak
Handan Hanım Bu karışmla Arzın Çocuklarındaki Büyücülere Ve Bazı Şifacılara Beceri Güç Zeka gelecek Ama 2 mizin Dışında Kimse bunu bilmeyecek..
Ben=Tamam Ozaman Ben Gidiyorum
Handan Hanım=Nereye?
Ben=Kurt Mağrasındaki Keşiflere Elif Hanımla konuştuk Zavallı kızın Abisi Öldürmüşler Kız İntikam İçin an biçiyorrr .....
O Gün İlerledim Şunu And İçtim Bizi Hala Küçük Görüyorlar Çünkü Hazır Değiliz ama yıllar sonrada olsa Bu İnsanlık İÇin Hidrada Çemberlitaşda Yeraltında Savaşıcam
ResimResim
ResimResim

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
Kullanıcı avatarı
manyetix95
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos