Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Yanlış anlaşılma

Mesaj gönderen ahmetakif »

Selamun Aleykum

Cenqiz Kendini bilmeyen birkaç kişi yüzünden oyunu bırakma isteğin çok yanlış seni tanıyoruz elhamdülillah

Kadim hidrayı İlk Kesmeye başlatan ve teşvik eden benim [Erol] Daha doğrusu Grup bölgelerinden sonra ...

Gruptan atan adam veya sen kimin gurubundasın bilmek isterim en büyük şekilde cezalandırılacaktır..

Kendisine Saygı duyan her müslüman kardeşimi severim Saygı çerçevesi içerisinde

Haberim olmadan gruptan atılma + 30 m karşılığında gruba farklı biri alınmışsa ki bu mümkün değil

Kaçırdığınız kadimde sonuna kadar haklısınız.. Eğer böyle birşey varsa

İyi forumlar ..
Kullanıcı avatarı
Tunahanx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)

Mesaj gönderen Tunahanx »

4 gün boyunca grubumla (Trjudas, Şeyhxcan, Byölümxşifa vb) sırada bekledik bir sürü adamın görevini yaptık tam sıra bize gelince ne hikmetse yapmaktan vazgeçtiniz..
Kullanıcı avatarı
Stromm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Stromm »

Sana müstahaktır cenqızım kusura bakma nedenı nı çok ıyı bılırsın sen konuşmak ıstersen Stromm yada Mardinlixlord pm at ama ne olmuşsa eı olmuştur.....
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░

..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
Kullanıcı avatarı
sRkN
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sRkN »

Sevmiyom Seni Sevmek zorundada deqiLim YaLancının önde qidenisin bi rütBe yaPtın diye öLmeyi kendine yediremiyosun ve biyerLerin kaLkmış
Kullanıcı avatarı
CenqizV
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen CenqizV »

Ok ben Canbazz a göre yalancıymışım :) başka:? Her adam 3 yıldız car yapamaz + Bu Sana seviyormusun sevmıyormusn manasında Sormadım en baştaki yazımı oku ona göre durum değerlendırmesı yapma Sıpa Senı. 3 yıldız yapmak kolay ise her adamda ecel latif üretemez + bana cok havalı diyenler varsa o kendilerinin kıskanmasıdır bana onu diyen kişiler onu yapamadıgı için kıskamaktadırlar size öyle geliyor hava atıcak olsam kLanda boşLamam her itemi madeni yansıtırım herkesede paramı gösteririm şayet ben öyle bir kişi değilim ... !!!

Yorumunuz düzgn yapın benım HıRSızlıgımı gördüysen ?

DoLandırıcılıgımı gördüysen ?

Bunu istedım Senden Sevıp Sevmemen Umrumdamı Sanıyorsun ? benı Sevın Diye Konu açmadım Şuraya ;)
Resim

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz

Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
Kullanıcı avatarı
Dismotixfireman
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Dismotixfireman »

sRkN yazdı:Sevmiyom Seni Sevmek zorundada deqiLim YaLancının önde qidenisin bi rütBe yaPtın diye öLmeyi kendine yediremiyosun ve biyerLerin kaLkmış

Aynen Cenqiz iyi bir insansın ama harbi bitarafların kalkmış.Biraz insan ol havalanmayı bırak.

CenqizV yazdı:Ok ben Canbazz a göre yalancıymışım :) başka:? Her adam 3 yıldız car yapamaz + Bu Sana seviyormusun sevmıyormusn manasında Sormadım en baştaki yazımı oku ona göre durum değerlendırmesı yapma Sıpa Senı. 3 yıldız yapmak kolay ise her adamda ecel latif üretemez + bana cok havalı diyenler varsa o kendilerinin kıskanmasıdır bana onu diyen kişiler onu yapamadıgı için kıskamaktadırlar size öyle geliyor hava atıcak olsam kLanda boşLamam her itemi madeni yansıtırım herkesede paramı gösteririm şayet ben öyle bir kişi değilim ... !!!

Yorumunuz düzgn yapın benım HıRSızlıgımı gördüysen ?

DoLandırıcılıgımı gördüysen ?

Bunu istedım Senden Sevıp Sevmemen Umrumdamı Sanıyorsun ? benı Sevın Diye Konu açmadım Şuraya ;)
Bana cok havalı diyen varsa o kendilerinin kıskanmasıdır diyorsun ya Cenqiz sen çok havalısın biraz insan ol sana havalı diyorum ama kıskanmıyorum mesela örnek veriyorum Kikimokoxtwo var onda gece zırhı ecel falan herbişey var adamda ama o hiç havalı deyil.
Her Şey Vatan İçin..!

Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Kullanıcı avatarı
CenqizV
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen CenqizV »

:roll: Bana İnsanlık Ögreticek Adam Senmısın Lan SıPa :evil: EdepLi Konuş Ondan Sonra Cevabını Al Otur Yerıne Hakeret Etmeden Yazıyorsan Yaz Yoksa Yazmayın Suraya .. Ben Demek Cok Havalıyım ? Ok Bundan Sonra Havalı Görün Sizde Aklınız Başınıza Gelsın ... ;) Ayrıca Benı BIlmeyenlere Söyliyeyim Ben 20 Yasındayım Şu Oyunda Bir Allahın Kulu Bana Adamlık Ögretemez. Edebınızı BıLın
Resim

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz

CenqiZII
Kullanıcı avatarı
CenqizV
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen CenqizV »

Dismotixfireman yazdı:
sRkN yazdı:Sevmiyom Seni Sevmek zorundada deqiLim YaLancının önde qidenisin bi rütBe yaPtın diye öLmeyi kendine yediremiyosun ve biyerLerin kaLkmış

Aynen Cenqiz iyi bir insansın ama harbi bitarafların kalkmış.Biraz insan ol havalanmayı bırak.

Bana cok havalı diyen varsa o kendilerinin kıskanmasıdır diyorsun ya Cenqiz sen çok havalısın biraz insan ol sana havalı diyorum ama kıskanmıyorum mesela örnek veriyorum Kikimokoxtwo var onda gece zırhı ecel falan herbişey var adamda ama o hiç havalı deyil.

2 nizde 10 numaralı yalakasınız Kikimokoda herbişi varmışta adam hava atmıyomuş da uLan sanane be :D

sanane el alemin iteminden parasından pulundan oyununa baksana sen gören görmeyen alısverıs acmısım paramı itemimi göstermişim zanneder + bana insanlık adamlık ögreticek adam sizmi kaldınız edepli olun edebinizi bilin Terbiyeli Olun.

Yok bir yerlerım kalkmışta yok latifim varmışta yok mevlana loncasındaymısımda ondanmışta uLan sanane be Lonca

yönetiminde kim varmış bir önce sen ona bak Sonra bana Söyle..

Yaşınızın adamı olun kimseye adamlık ögreticek sen kalmadın Dismotixfireman + harbı yalakanın 10 numara kaLitesıymıssın bravo sanada ;) SıPa Eşşek Sıpası Senı :D sen Canbazz Enesgerigeldixx Dismotixfireman böyle takıLın tam kadro :D

İyi forumlar tartışın diye konu açmadım sevıyonuzmu sevmıyonuzmu diyede degil insan gibi caldımmı cırptımmı Canbazz senın gıbı onu söyle bakim bana :)
Resim

CenqiZII
Kullanıcı avatarı
CenqizV
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen CenqizV »

asd
Resim

CenqiZII
Kullanıcı avatarı
CenqizV
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen CenqizV »

Dismotixfireman yazdı:

Demek Cok Havalıyım Ok Sımdı Bi Fotograf Koyucam Havalı Degildim Hava Basıcam Lütfen İndirirmisiniz Bi Zahmet ? fotoya bak al sana hava ozaman hava böyle olur :evil:
Resim

CenqiZII
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön