Merhaba Meran Sunucusu Oyuncuları.
Ben Strongxmage
Sunucunun en eski loncalarından olmasına rağman dağılan loncamızı tekrar açmıs bulunmakdayız..
Desteklerinizi beklıyoruz.
Loncamıza Katılak isteyen arkadaşlr
http://strongxteam.tr.gg/%26%23304%3Ble ... 1%3Bim.htm
Yukarıdaki linki kopyalayıp adres tarayıcılarıan yapıştırsınlar ve çıkan form u doldursunlar
StronGxTeaM Loncası Kayıtları Başlamıştır.
- Strongxmage
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: StronGxTeaM Loncası Kayıtları Başlamıştır.
h.o tekrardan...
Sen kimsin?
Kimden izin aldın da bu loncayı yeniden açma kararı aldın ?
Strong loncası tarih oldu...Tek kişi loncayı ... etti...Artık onu tazelemeye gerek yok...
Ayrıca strong loncasını toplamak sadece bana kalmış bir iş sen kimsin ki başına buyruk iş yapıyorsun ?
Strongxmage kimsin ki sen lonca açıkken bile var mıydın yok muydun hatırlamıyorum...Geçtim ki reis değilsin bişi değilsin loncayı yeniden topluyorsun...
Hadi yavrum boyundan büyük işlerle uğraşma...Bu loncayı sadece ben toplayabilirim...Senin toplayacağın lonca eziqler ordusu olur sadece 7-8 çapulcu ile sadece loncamızın adını kirletirsin...Bir zamanlar efsane olan loncamızı şimdi ayaklar altına aldırtmam ! ..
Uza ! ..
StrongxSammaR
Kimden izin aldın da bu loncayı yeniden açma kararı aldın ?
Strong loncası tarih oldu...Tek kişi loncayı ... etti...Artık onu tazelemeye gerek yok...
Ayrıca strong loncasını toplamak sadece bana kalmış bir iş sen kimsin ki başına buyruk iş yapıyorsun ?
Strongxmage kimsin ki sen lonca açıkken bile var mıydın yok muydun hatırlamıyorum...Geçtim ki reis değilsin bişi değilsin loncayı yeniden topluyorsun...
Hadi yavrum boyundan büyük işlerle uğraşma...Bu loncayı sadece ben toplayabilirim...Senin toplayacağın lonca eziqler ordusu olur sadece 7-8 çapulcu ile sadece loncamızın adını kirletirsin...Bir zamanlar efsane olan loncamızı şimdi ayaklar altına aldırtmam ! ..
Uza ! ..
StrongxSammaR
Don't tell me "me is a hero"
Because hero is a "sSZzz"
Change the time ..
Change the time ..
- Strongxmage
- Salgın Koruyucusu
Lan anten o nıck ı satın mı aldın gerızeklaı kapamıssın etmısın daha ne .... ıme atlıon sen ?
Istedıgım nıck lede lonca kurarım buda senı ılgılendırmez tmmı adam olcaksın
kapamıssın ıcıne etmısınız loncanın bıde banamı artızlık yapıon gorende strongx nıckını satın aldın sanar mal mal konusma senın adın mehmet se baska kımse adını mehmet koymıcakmı zıhnıyetı bozuk salak ınsan senı
Istedıgım nıck lede lonca kurarım buda senı ılgılendırmez tmmı adam olcaksın
kapamıssın ıcıne etmısınız loncanın bıde banamı artızlık yapıon gorende strongx nıckını satın aldın sanar mal mal konusma senın adın mehmet se baska kımse adını mehmet koymıcakmı zıhnıyetı bozuk salak ınsan senı
- Strongxmage
- Salgın Koruyucusu
Seni Görende Strong lafını sen cıakrdın sanar hanzo ya dag krosu babanın malı gıbı otmezmısın bıde
hadi bakalım eziq paşa...Ne yapabileceksin görelim...Ayrıca lonca tam dağılmış olsa hiç üyesi olmazdı şu anda hali hazırda 6 üye var...
Madem kendine bu kadar güveniyorsun izliyorm seni...Ama dediklerini yapamazsan EZERİM ! ..
olm isim yapmak istiyorsan loncamın adından prim yapmaya çalışma...Önce ADAM ol...Senin gibi konuşma şekline sahip bi insan lonca açsa ne açmasa ne ? Kim takar seni olm loncada ? bi savaşta sen adamlarına söz geçiremeyeceksen nerene lonca başkanı diyecekler senin...Önce konuşma şeklini düzelt sonra ne halt yiyeceksen ye..
Madem kendine bu kadar güveniyorsun izliyorm seni...Ama dediklerini yapamazsan EZERİM ! ..
olm isim yapmak istiyorsan loncamın adından prim yapmaya çalışma...Önce ADAM ol...Senin gibi konuşma şekline sahip bi insan lonca açsa ne açmasa ne ? Kim takar seni olm loncada ? bi savaşta sen adamlarına söz geçiremeyeceksen nerene lonca başkanı diyecekler senin...Önce konuşma şeklini düzelt sonra ne halt yiyeceksen ye..
Change the time ..
Change the time ..
- Strongxmage
- Salgın Koruyucusu
sen o kıt zekanla benı dusunmene gerek yok ve eskı strong la alakası yok dıom al baban anana atlayacagına daga tasa atlayaydıda senın gıbı bı mahlukat cıkmayaydı
İnsan çakması bi mahlukatsın
İnsan çakması bi mahlukatsın
Strong X loncası Yeniden Hayırlı olsun...
TSkXsubay - KevınnasH
TSkXsubay - KevınnasH
Sessizliğim aseletimdir.Her lafa elbet verecek bir cevabım wardır.Ama önce lafa bakarım laf mı die sonra söyleyene bakarım ADAM mı die…
//**|Aşkımmm|**\\&//**|KaniscH|**\\
//**|Aşkımmm|**\\&//**|KaniscH|**\\
- Strongxmage
- Salgın Koruyucusu
saolasın ama eskı loncayla hıcbır alakası yokdur bilginize farklı kısıler tarafından kurulan farklı bır loncadır bu ve saolasın bu arada
bak çocuk düzgün konuş lafını bil ! ana baba katma senin sülaleni arkana katar sündürürüm ! klavye eşkiyası seni açık adres ver edeyim ağzının orta yerine !
Eğer bi daha ahlaksız bir mesaj atarsan oyundaki charına da sünerim forum hesabına da !..
Eğer bi daha ahlaksız bir mesaj atarsan oyundaki charına da sünerim forum hesabına da !..
Change the time ..
Change the time ..