Yakamoz Loncası
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yakamoz Loncası
Yakamoz Loncası Alayınızın Kadir Gecesi Mübarek Olsun...
Ben Düz Bir Kelime Sen Yaşamla Aramdaki Unutulmaz Kafiyesin...
35 ½ KARŞIYAKA 35 ½

35 ½ KARŞIYAKA 35 ½

-
- Salgın Koruyucusu
Arkadaşlar Yazılan Bazı Yazıları Okudum Ve Ona Mütakiben Bir Cevap Vermek İstiyorum Sabir Ve Nur Ne Oyunu Bıraktı Nede Loncayı Bıraktı Öyle Bir Yazmışsınız Ki Onlar Olmadan Çok Zor Falan Filan Sanki Biz Bu Loncada Eşşek Başıyız Hiç Bişey Bilmiyoz Ot Yiyoruz Sabri Ve Nur İşleri Nedeniyle Oyunu Bir Süreliğine Askıya Aldılar Ve Zaman Bulup Giremiyorlar.Son Zamanlarda Nur Geliyor Az Çok Yakamozxinziva Karakteriyle Oyuna Sabrim Garibim Çalışıyor Fazla Giremiyor Bi Foruma Bakabiliyorsa Bakıyo...Adama Mesaj Atıyorum Öğlen Vakti,Cevabı Gece Geliyo O Derece Ki Oyuna Nasıl Gelsin Yakamozx Loncası Yönetimi Bence Gayet Güzel Bir İş Çıkartıyor Bunun İçin Sami ve Eren Kardeşime Teşekkür Ediyorum Tabi Cihanım Seninde Hakkını Yememek Lazım...Bu Günlerde Beni Fasülyeden Sayın Artık Durumumu İzah Ettim Daha Önce...Ve Asla Unutmayın Ki YAKAMOZ olmak Bir Ayrıcalıktır....
Hunxküheylan'dan Sevgilerle... ((:
Ben Düz Bir Kelime Sen Yaşamla Aramdaki Unutulmaz Kafiyesin...
35 ½ KARŞIYAKA 35 ½

35 ½ KARŞIYAKA 35 ½

Loncanıza başarılar dilerim. Umarım güzel olur.
Eyvallah kardeşim benim bu oyunda vardı 3 tane kardeşim oldu 3 kardeş bi ikiz. Yaşıt sayılırız aradaki fark çok ufakYakamozxemrehan yazdı:Arkadaşlar Yazılan Bazı Yazıları Okudum Ve Ona Mütakiben Bir Cevap Vermek İstiyorum Sabir Ve Nur Ne Oyunu Bıraktı Nede Loncayı Bıraktı Öyle Bir Yazmışsınız Ki Onlar Olmadan Çok Zor Falan Filan Sanki Biz Bu Loncada Eşşek Başıyız Hiç Bişey Bilmiyoz Ot Yiyoruz Sabri Ve Nur İşleri Nedeniyle Oyunu Bir Süreliğine Askıya Aldılar Ve Zaman Bulup Giremiyorlar.Son Zamanlarda Nur Geliyor Az Çok Yakamozxinziva Karakteriyle Oyuna Sabrim Garibim Çalışıyor Fazla Giremiyor Bi Foruma Bakabiliyorsa Bakıyo...Adama Mesaj Atıyorum Öğlen Vakti,Cevabı Gece Geliyo O Derece Ki Oyuna Nasıl Gelsin Yakamozx Loncası Yönetimi Bence Gayet Güzel Bir İş Çıkartıyor Bunun İçin Sami ve Eren Kardeşime Teşekkür Ediyorum Tabi Cihanım Seninde Hakkını Yememek Lazım...Bu Günlerde Beni Fasülyeden Sayın Artık Durumumu İzah Ettim Daha Önce...Ve Asla Unutmayın Ki YAKAMOZ olmak Bir Ayrıcalıktır....
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Hakkımızda iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ben dururmumu sabriye açıkladın küheylan kardeşim haklısın hakkımda konuşa bilirisin yorum yapabilirsin ama bu Loncada ki herkezin bilmesini istiyorum BU LONCA KURULDUGUNDAN BERİ SABRİYLE BERABERDİM LONCASINA AKTILDIM VE ASLA BAŞKA LONCALARA KATILMA HEVESİ İLE AYRILMAK İSTEMEDİM BUNU SİZDEN İYİ SABRİ BİLİR..........
Kimsenin alınmasını istemiyorum ve loncadan ayrılmadım bunuda bilmeniz gerekir...
Ben sabriyle herşeyi konuştum gerekçelerimi anlattım oda onay vermedi bitti..
Kimsenin uzatmasını istemiyorum...Listeye ismimi yazarsınız..
Kankaxsinga
Yakamozxsinqa
Kimsenin alınmasını istemiyorum ve loncadan ayrılmadım bunuda bilmeniz gerekir...
Ben sabriyle herşeyi konuştum gerekçelerimi anlattım oda onay vermedi bitti..
Kimsenin uzatmasını istemiyorum...Listeye ismimi yazarsınız..
Kankaxsinga
Yakamozxsinqa
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
Bütün İslam Aleminin Kadir Gecesi Mübarek Olsun
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur
BeLax Lonca Yönetimi
Biraz geç oldu ama olsundabbela yazdı:Bütün İslam Aleminin Kadir Gecesi Mübarek Olsun