Tunahanx yazdı:ben de hatırlıyorum o günleri, madenleri sırayla çekerdik
tepegöz tam aradan geçerken durdurma atar oraya sıkıştırırdık
oyun bozuldu bu bi gerçek..
biR beTa günLeRi biRde Şimdiki günLeRimiz (KIYASLAMA)
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: biR beTa günLeRi biRde Şimdiki günLeRimiz (KIYASLAMA)
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- Galaxyxbaskan
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
beta zamanındaki adımı isteyenler oyunda pejk olmazdım ama adım...? nese sölemicem.
Bu küL Tablası kaç keZz Yattı sigaraRa altıNa ? SöYle HeR nefesTe kaç aDım yaKlaştıM tahtıma ?

HakanbuscaTakent yazdı:Evet evet bende bir sibiryalıyı 15 bine sattıgımı 15 bine nasıl dizdin valla şaşırıyom helal olsunIxcerenxI yazdı:Vallahı hatırladıkça özlüyorum 1 Sıbıryalıyla Çarşı set dızdıqımı felan xD
KOPTM
Tam sürüm beta 8-9 m edıyordu ve herkez 39 lvler qelmeye yakın 39 lvllerde sıbıryalı çok deqerlencek felan fılan bölgeden çok konuşuldu sıbıryalı pıyasayı alt üst ettı o aradada çarşı setle 1 sıbıryalıyı takasladım
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
HakanbuscaTakent yazdı:Evet evet bende bir sibiryalıyı 15 bine sattıgımı 15 bine nasıl dizdin valla şaşırıyom helal olsunIxcerenxI yazdı:Vallahı hatırladıkça özlüyorum 1 Sıbıryalıyla Çarşı set dızdıqımı felan xD
KOPTM
Haha :lol:
- Dismotixfireman
- Sahaf Yardımcısı
Ahhh Ahhh ne günlerdi onlar bankacı da vs ler oludu o uçağın ordaki tepegözlere 25 kişi dalmıştın şifacılar çifter çifterdi
en çokta salondaki tepegözleri seviyorum artık oyunun tadı kalmadı bozuldu hatta bir anı var hiç unutmam uçağın ordaki tepegözlere 60 70 kişi saldırmıştık alayını talan etmiştik
Konu için cok teşekkür ederim.(Beta nickim ayılan)
en çokta salondaki tepegözleri seviyorum artık oyunun tadı kalmadı bozuldu hatta bir anı var hiç unutmam uçağın ordaki tepegözlere 60 70 kişi saldırmıştık alayını talan etmiştik
Her Şey Vatan İçin..!
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Lonca: byHMF
Evet arada çok fark lar var ama ben oyunda hala yardımlaşma görüyorum. 
- chelseafan
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Herkes eski günler demiş bende 29 zamanındaki pant göstereym.. 6 kript 3 apa + diğer malz üretmiştim bunu..
Kripin 1m apanın 500 750bin oldugu zamanlardı.. ( Pant şuan iksir çarımda adı Shinmoo )

Kripin 1m apanın 500 750bin oldugu zamanlardı.. ( Pant şuan iksir çarımda adı Shinmoo )
Rica ederim.Dismotixfireman yazdı:Ahhh Ahhh ne günlerdi onlar bankacı da vs ler oludu o uçağın ordaki tepegözlere 25 kişi dalmıştın şifacılar çifter çifterdi
en çokta salondaki tepegözleri seviyorum artık oyunun tadı kalmadı bozuldu hatta bir anı var hiç unutmam uçağın ordaki tepegözlere 60 70 kişi saldırmıştık alayını talan etmiştik![]()
Konu için cok teşekkür ederim.(Beta nickim ayılan)
Evet kaRdeşim Zaten oyun SayıLı KişiLeRden doLayı ayakta duruyoR.kuccukhusam1 yazdı:Evet arada çok fark lar var ama ben oyunda hala yardımlaşma görüyorum.
Tunahanx yazdı:ben de hatırlıyorum o günleri, madenleri sırayla çekerdik
tepegöz tam aradan geçerken durdurma atar oraya sıkıştırırdık
oyun bozuldu bu bi gerçek..
MadenLeRi sıRayLa ÇekeRdik, Bazen Sırayı'da bozan oLuRdu.
ÖzeLLikLe Phi SaLon Kesif ve phı öLdüRme göREevLeRi İçin günLeRce bekLeyip GRup kuRuRduK. Ankayı aLınca Sanki oyun bizim oLuRdu... Ama Şimdiki haLimize bakaRsan... Bırak İtem, Para, chaR UmRumdan değiL DostLuk ÖnemLi benim İÇin.
Ne günLeRdi be.. iLk 39 lwl zamanı geLdiğinde Üstümüzü eski ve aLman kaRısık Dizmiştim 2 bn noRmaL vuRuŞu göRünce Tmm kRaL benim demiştim..chelseafan yazdı:Herkes eski günler demiş bende 29 zamanındaki pant göstereym.. 6 kript 3 apa + diğer malz üretmiştim bunu..
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
- Lostxdewrimci
- Işık Hanım'ın Elemanı
Harunum sen bayagı derinlere inmişsin, ben beta döneminde yoktum ama olmakta isterdim tabi ...
Lostxdewrimci / MaHseNcI
SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

SoKaKta YaTaNın KüRKü ALıNMaZ , KuNdakLıK BebeNiN SüTü ÇaLıNmaZ , İnsaNLıGıN HeR KiM KuRal KoYsaDa MeRhaMeTiN YoLu SaG SoL TaNımaZ.....

- SwiftxXxX
- Şarapçı'nın Sırdaşı
AAAAAHHH AH NE GÜNLERDİ PHİLİ KESİLECEK DEDİMİ BİRİ 100 KİŞİ BİRDEN LABİYE AKIN EDERDİ KİTABEYE GİDİLİYOR DEYİNCE 30 KİŞİ FALAN OFF OFF AMA GENEDE ALA OYUNDA İYİ İNSANLAR VAR YARDIMLAŞMA AZ DA OLSA GENDE GÖRÜLÜYOR BEANA GÖRE AMA GENEDE BETA DÖNEMİ ÇOK GÜELDİ
ARZDIR EFSANE
LODOSTUR KESTANE
EM E GELİNCE BATAR
EMDEYEKN YATAR HAHAHAHA

LODOSTUR KESTANE
EM E GELİNCE BATAR
EMDEYEKN YATAR HAHAHAHA