Sevgili RoA lılar

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Broo
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Re: Sevgili RoA lılar

Mesaj gönderen Broo »

kımse kımseye kdım kesmek zorunda deıl kı .. neden sonra keserz dıe soz verlsn yada bu aksam kesecegz dıe wersınler.. Adamlar oyle konusuor kı sankı ellrndekı kadım pencelerını RoA caldı . olmz boyle. kedı ulasamadııgı cıgere pıslermıs.. Sonra keserz dıe basmızdan salladgmz dallamalar Turnuvamıza pislk blastrdu vs lerı attırmadı . trubunde rahat durmadı. adam dior ki bana kadm kescektnz . kesmedınz. kım kıme ne kesmek zornda blmıorm kı . sacma takntılarınzla sıze kolay gelsn .

RoA her zmn en buyuktur. oyle olmaya da devam edecektır.

biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu !!

CheFatalZn
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen secret »

Broo yazdı:kımse kımseye kdım kesmek zorunda deıl kı .. neden sonra keserz dıe soz verlsn yada bu aksam kesecegz dıe wersınler.. Adamlar oyle konusuor kı sankı ellrndekı kadım pencelerını RoA caldı . olmz boyle. kedı ulasamadııgı cıgere pıslermıs.. Sonra keserz dıe basmızdan salladgmz dallamalar Turnuvamıza pislk blastrdu vs lerı attırmadı . trubunde rahat durmadı. adam dior ki bana kadm kescektnz . kesmedınz. kım kıme ne kesmek zornda blmıorm kı . sacma takntılarınzla sıze kolay gelsn .

RoA her zmn en buyuktur. oyle olmaya da devam edecektır.

biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu !!

CheFatalZn
O zaman kimseye söz vermeyin
Herkeze kesilir sıra kavgası yapmayın deyipte ilk sıradan Kadimi kesmeyin
Çirkin söylemlere giriyorsunuz Roa mensupları yakışmıyor size
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Broo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Broo »

Nyse burda konusmak ısterdm ama lonca kurallarm geregı tartısmak bana dusmez. Sunucu temslcm olayı cozecektır..a

CheFatalZn
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

Broo yazdı:Nyse burda konusmak ısterdm ama lonca kurallarm geregı tartısmak bana dusmez. Sunucu temslcm olayı cozecektır..a

CheFatalZn
Evet başınızdan savdıgınız dallamaların problemleriyle belki ilgilenirsiniz biraz söylediklerine kulak verirsiniz biz dallamaların (!)
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
atabey
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen atabey »

Ozan, forum üzerinden genel bir ortamda başkalarıyla tartışmaya girmemen gerekiyor.

Secret, sana gelince açıkçası Kadim Hidra'da ben yoktum, neler olup olmadığını göremedim. Bu yüzden bu konu hakkında yorum yapmak bana düşmez fakat ben loncadaşlarımın sadıklığına sonuna kadar inanıyorum.

Tartışmanın son bulması dileklerimle,
Kullanıcı avatarı
Yakamozxbep
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Yakamozxbep »

Lan oktay eziksiniz işte olum topxoktay ben ezük roayamı girmek istedim :D girsem girsem tekrar yakamoza giderim yada lodos olup mevlanaya :D top :D
Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Dün akşam ordaki loncadaşlarımla görüştüm ve tam bilgiyi aldım. Kadim 2 defa kesilmiş ve ikinci kesiminde grupta sadece bir RoA üyesi varmış :) Buda "sadece kendinize kestiniz" sözünü çürütüyor :)
Evet başınızdan savdıgınız dallamaların problemleriyle belki ilgilenirsiniz biraz söylediklerine kulak verirsiniz biz dallamaların (!)
Ozan'ın ordaki lafı sana değildi, daha önceki kadim kesimimizde orda olmamasına rağmen turnuva günü ortaya çıkıp " bana ya kadim kesersiniz ya da burayı dağıtırım" diyen tiplereydi ki o şahsiyetler yanına aldıkları 3 - 5 yardakçısıyla turnuva akşamını zehir etmişti hatırlayanlarınız bilir :)
Yakamozxbep yazdı:Lan oktay eziksiniz işte olum topxoktay ben ezük roayamı girmek istedim :D girsem girsem tekrar yakamoza giderim yada lodos olup mevlanaya :D top :D
Mert top benmiyim senmisin ? bi ordasın bi burda :) Özelime yazdıklarını unutma :)

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

Gruplar 7 kişilik olmadıgına göre kadimi kesilmeyen 1 roalı kaldıgına göre tabi ki 2 kere kesilecek
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

secret yazdı:Gruplar 7 kişilik olmadıgına göre kadimi kesilmeyen 1 roalı kaldıgına göre tabi ki 2 kere kesilecek

Gittikçe saçmalıyorsun. Sus bence.
Kullanıcı avatarı
secret
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen secret »

VatanXLydeR yazdı:
secret yazdı:Gruplar 7 kişilik olmadıgına göre kadimi kesilmeyen 1 roalı kaldıgına göre tabi ki 2 kere kesilecek

Gittikçe saçmalıyorsun. Sus bence.
Sana soracak degilim
Resim

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön