kımse kımseye kdım kesmek zorunda deıl kı .. neden sonra keserz dıe soz verlsn yada bu aksam kesecegz dıe wersınler.. Adamlar oyle konusuor kı sankı ellrndekı kadım pencelerını RoA caldı . olmz boyle. kedı ulasamadııgı cıgere pıslermıs.. Sonra keserz dıe basmızdan salladgmz dallamalar Turnuvamıza pislk blastrdu vs lerı attırmadı . trubunde rahat durmadı. adam dior ki bana kadm kescektnz . kesmedınz. kım kıme ne kesmek zornda blmıorm kı . sacma takntılarınzla sıze kolay gelsn .
RoA her zmn en buyuktur. oyle olmaya da devam edecektır.
biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu !!
CheFatalZn
Sevgili RoA lılar
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sevgili RoA lılar
O zaman kimseye söz vermeyinBroo yazdı:kımse kımseye kdım kesmek zorunda deıl kı .. neden sonra keserz dıe soz verlsn yada bu aksam kesecegz dıe wersınler.. Adamlar oyle konusuor kı sankı ellrndekı kadım pencelerını RoA caldı . olmz boyle. kedı ulasamadııgı cıgere pıslermıs.. Sonra keserz dıe basmızdan salladgmz dallamalar Turnuvamıza pislk blastrdu vs lerı attırmadı . trubunde rahat durmadı. adam dior ki bana kadm kescektnz . kesmedınz. kım kıme ne kesmek zornda blmıorm kı . sacma takntılarınzla sıze kolay gelsn .
RoA her zmn en buyuktur. oyle olmaya da devam edecektır.
biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu !!
CheFatalZn
Herkeze kesilir sıra kavgası yapmayın deyipte ilk sıradan Kadimi kesmeyin
Çirkin söylemlere giriyorsunuz Roa mensupları yakışmıyor size

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Nyse burda konusmak ısterdm ama lonca kurallarm geregı tartısmak bana dusmez. Sunucu temslcm olayı cozecektır..a
CheFatalZn
CheFatalZn
- secret
- FareAdam Düşmanı
Evet başınızdan savdıgınız dallamaların problemleriyle belki ilgilenirsiniz biraz söylediklerine kulak verirsiniz biz dallamaların (!)Broo yazdı:Nyse burda konusmak ısterdm ama lonca kurallarm geregı tartısmak bana dusmez. Sunucu temslcm olayı cozecektır..a
CheFatalZn

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Ozan, forum üzerinden genel bir ortamda başkalarıyla tartışmaya girmemen gerekiyor.
Secret, sana gelince açıkçası Kadim Hidra'da ben yoktum, neler olup olmadığını göremedim. Bu yüzden bu konu hakkında yorum yapmak bana düşmez fakat ben loncadaşlarımın sadıklığına sonuna kadar inanıyorum.
Tartışmanın son bulması dileklerimle,
Secret, sana gelince açıkçası Kadim Hidra'da ben yoktum, neler olup olmadığını göremedim. Bu yüzden bu konu hakkında yorum yapmak bana düşmez fakat ben loncadaşlarımın sadıklığına sonuna kadar inanıyorum.
Tartışmanın son bulması dileklerimle,
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
Lan oktay eziksiniz işte olum topxoktay ben ezük roayamı girmek istedim
girsem girsem tekrar yakamoza giderim yada lodos olup mevlanaya
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Selamlar,
Dün akşam ordaki loncadaşlarımla görüştüm ve tam bilgiyi aldım. Kadim 2 defa kesilmiş ve ikinci kesiminde grupta sadece bir RoA üyesi varmış
Buda "sadece kendinize kestiniz" sözünü çürütüyor 

Özelime yazdıklarını unutma 
İyiForumlar...
Dün akşam ordaki loncadaşlarımla görüştüm ve tam bilgiyi aldım. Kadim 2 defa kesilmiş ve ikinci kesiminde grupta sadece bir RoA üyesi varmış
Ozan'ın ordaki lafı sana değildi, daha önceki kadim kesimimizde orda olmamasına rağmen turnuva günü ortaya çıkıp " bana ya kadim kesersiniz ya da burayı dağıtırım" diyen tiplereydi ki o şahsiyetler yanına aldıkları 3 - 5 yardakçısıyla turnuva akşamını zehir etmişti hatırlayanlarınız bilirEvet başınızdan savdıgınız dallamaların problemleriyle belki ilgilenirsiniz biraz söylediklerine kulak verirsiniz biz dallamaların (!)
Mert top benmiyim senmisin ? bi ordasın bi burdaYakamozxbep yazdı:Lan oktay eziksiniz işte olum topxoktay ben ezük roayamı girmek istedimgirsem girsem tekrar yakamoza giderim yada lodos olup mevlanaya
İyiForumlar...
- secret
- FareAdam Düşmanı
Gruplar 7 kişilik olmadıgına göre kadimi kesilmeyen 1 roalı kaldıgına göre tabi ki 2 kere kesilecek

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
secret yazdı:Gruplar 7 kişilik olmadıgına göre kadimi kesilmeyen 1 roalı kaldıgına göre tabi ki 2 kere kesilecek
Gittikçe saçmalıyorsun. Sus bence.
- secret
- FareAdam Düşmanı
Sana soracak degilimVatanXLydeR yazdı:secret yazdı:Gruplar 7 kişilik olmadıgına göre kadimi kesilmeyen 1 roalı kaldıgına göre tabi ki 2 kere kesilecek
Gittikçe saçmalıyorsun. Sus bence.

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W