Sadece Forum YÖNETİCİSİNE !

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
sgpkjmr
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sadece Forum YÖNETİCİSİNE !

Mesaj gönderen sgpkjmr »

Selamlar.
Konuları inceleyen yönetici herhangi kimse biraz yardımcı olsun bana bu konuda!Rica etmiyorum görevini yapmasını istiyorum.

Konu Gayet Kısa ve Öz !

14.08.2010 Tarihinde bloke olan hesabıma Ceza-İtiraz Bilgilendirmeden İKV-İletişim/Destek hattına göndermiş olduğum e-mail'e aldığım cevapta;hesabın sunucu hatasından dolayı bloke olduğunu ve ilk sunucu güncellemesinde açılacağını belirtmiştiniz.Fakat 14.08.2010 tarihinden bu yana hesap bloke durumda.
Ancak sizinde insan olduğunuzu ve bazı noktaların gözünüzden kaçabileceğini düşünerek defalarca atmış olduğum maillere tek bir cevap alamadım.
Defalarca atmış olduğum e-maillerinde gözünüzden kaçmış olabileceğini düşünerekte benim için çok önemli belki sizin için sıradan olduğunu düşünebileceğiniz konuyu buraya açtım .
Şüphesiz bir çok sevinci,heyecanı,mutluluğu yaşadığımız bir çok güzel dostluklar kurduğumuz hayatımız boyunca hep güzel bir anı olarak kalacak olan İKV oyun kariyerimizde kimsenin de istemeyeceği kötü bir süprizle karşılaşmak istemediğimi! Anlayacak kapasitenin sizde mevcut olduğunu düşünüyorum .Bu yüzden de en başta söylediğim gibi görevinizi yapmanızı istiyorum.

Bloke olan hesaptaki karakterlerin isimleride aşağıda yazıyor.
Saqo-Hanniballxgirl-Haniballll-Siyahh

Haniballllll
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Sadece Forum YÖNETİCİSİNE !

Mesaj gönderen VicTorY »

Tugay bir şehir efsanesini arıyorsun sen ama şöyle düşünelim saçma insanlar yüzünden gerekli mailler arkaya düşüyor olabilir . Ki gelicek cevapta Desteğe ulaşman olucaktır ;)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
Seepplem
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Sadece Forum YÖNETİCİSİNE !

Mesaj gönderen Seepplem »

Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konular forumdan iletilemez, çözümleneceği alan İkvdestek 'tir:

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

Lütfen Hesabınız ile alakalı detaylı maili yeniden yollayınız . ( oynadığınız sunucu / ceza alma tarihiniz / Ceza alan karakteriniz / karakterinizin bağlı olduğu mail adresi / TLf numaranız - Sobee için )

İyi forumlar
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön