Lonca Sistemi Resimli Tanıtım, Örnek çalışma

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Re: Lonca Sistemi Resimli Tanıtım, Örnek çalışma

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Güzel ama Sobee ekibinin bu sistemi yapması düşündüğünüz kadar kolay değil.
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen IxcerenxI »

tokyo2drift yazdı:Güzel ama Sobee ekibinin bu sistemi yapması düşündüğünüz kadar kolay değil.

Tamam kolay deıl ama bız tam 4 senedır bunu beklıoruz yakında dedıler taa 4 sene önce yakında bı türlü qelemedı mls bana göre 4 sene hıç aşama olmamıştır Lonca sıstemıyle ılgılı sadece /L eklemışler oda süs dıyemı bılmıorum artık :cry:
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Kullanıcı avatarı
grhn6
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen grhn6 »

Kardeşim bu arada tebrik ederim .. lonca lıstesı bencede senın dedıgın gıbı olsun ama bence şu ısım kısmı yanlış :S bıde sunu katmak ısterım bırıne sag tıkladıgın da alısverıs grub gıbı vs. seyler varya onun altına loncaya al gıbı bı butun olması lonca alımlarını kolaylastırır . ama zorlasan şey onların sadece lonca alımlarından sorumlu bırınde olması lazım ve bunun baskanda olması lazım benım fıkrımce bır ısportacı gıbı bır karakter acıp ucuz bır para karsılıgla yada parasız bı lonca acma bı sey olsun sag tıklayıp konus ma butonunun altında lonca aç gıbı bır sey olsun ve ayrıca lonca da ısım bıraz senın dedıgın gıbı buyuk deılde normal nıckın ustune bır kucuk harfle loncaın ısmının yazması ıı olur ve bu fıkırlerımı sunarkan bu söyledıgmın cogu Knıght Onlıne dan söylemlerdır cunku ordada bızım lonca dedıgımız orda klan ve orda benım fıkrım gıbı ve senın dedıgın gıbı, ben knıghtı ovmuorum yanlıs anlasılmasın sadece ordakı en buyuk ıı ozellık budur ıkv de de bu ozellık olması herkesı memnun eder fıkrımce ...... GMlerın buna bı elt atması super olur kanaatımce :D....
Kullanıcı avatarı
Galaxyxbaskan
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Galaxyxbaskan »

böle olması iyi olurR fakat 4 senedir biz {Gm] bazı şeyleri dile getiriyoruz ama onlar bizim isteklerimizi deil kendi istekelerini yapıyolar...
Bu küL Tablası kaç keZz Yattı sigaraRa altıNa ? SöYle HeR nefesTe kaç aDım yaKlaştıM tahtıma ?

Resim
kotuxruya
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen kotuxruya »

Lonca sisteminden zevk almak isteniliyor ve sobee bu işten para kazanmak istiorsa . Bir loncaya giren kişi o loncadan çıkamıycak çıkmakmı istior ödüycek 20 milonu çıkcak ;) Lonca sistemi geldiginde herkes lonca kurcak başka loncalara üye kişiler bile denem amaçlıda olsa kurcak yalnız loncaya gircek olan üye düşüncek girersem sonum nolcak . Böylelikle hem gereksiz lonca yapısını engelliyceksiniz hemde başka loncadan kendi loncanıza transfer etmek istediginiz oyuncu hemen anında geçemiycek hemde sobee para kazancak ;) İkv basık boguk bir oyun durmadan bide şu şu lonca arasındaki savaş die yazı durmadan ekrana gelirse tadı kalmaz bu işi bari kolay yapmayın . Loncaya girişlerde sorun olmasın çıkarken 20 milon ödesinler hiç olmasa çoluk çocukla ugraşılmaz . Girince çıkamıycagını bilirler girmezler veyada devamlı bi ona bi buna giriş olmaz . Bi kabiliyetli adamlarla savaşmak var bide koyun sürüsüyle
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

grhn6 yazdı:Kardeşim bu arada tebrik ederim .. lonca lıstesı bencede senın dedıgın gıbı olsun ama bence şu ısım kısmı yanlış :S bıde sunu katmak ısterım bırıne sag tıkladıgın da alısverıs grub gıbı vs. seyler varya onun altına loncaya al gıbı bı butun olması lonca alımlarını kolaylastırır . ama zorlasan şey onların sadece lonca alımlarından sorumlu bırınde olması lazım ve bunun baskanda olması lazım benım fıkrımce bır ısportacı gıbı bır karakter acıp ucuz bır para karsılıgla yada parasız bı lonca acma bı sey olsun sag tıklayıp konus ma butonunun altında lonca aç gıbı bır sey olsun ve ayrıca lonca da ısım bıraz senın dedıgın gıbı buyuk deılde normal nıckın ustune bır kucuk harfle loncaın ısmının yazması ıı olur ve bu fıkırlerımı sunarkan bu söyledıgmın cogu Knıght Onlıne dan söylemlerdır cunku ordada bızım lonca dedıgımız orda klan ve orda benım fıkrım gıbı ve senın dedıgın gıbı, ben knıghtı ovmuorum yanlıs anlasılmasın sadece ordakı en buyuk ıı ozellık budur ıkv de de bu ozellık olması herkesı memnun eder fıkrımce ...... GMlerın buna bı elt atması super olur kanaatımce :D....
Evet olabilir böyle,
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

GünceLL.
Kullanıcı avatarı
blizzard
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen blizzard »

Ya arkadaş bu nedir ? Herkes alıntı yapıyor alıntı diye yazmıyor. :evil:
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

blizzard yazdı:Ya arkadaş bu nedir ? Herkes alıntı yapıyor alıntı diye yazmıyor. :evil:
kim yaptı alıntı
Kullanıcı avatarı
blizzard
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen blizzard »

Daha 3-4 gün önce gördüm bu konuyu
ResimResim
ResimResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön