Sarılarınmert'in Eziqliği

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Xxxfearxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Sarılarınmert'in Eziqliği

Mesaj gönderen Xxxfearxxx »

Merhaba İkv Halkı öncelikle Size Bu son 1 kac gün içinde yaşanan olayı dile getireceğim.Sarıların loncasından Sarılarınmert adlı Oyuncu Bölge'den ve özelden insanları cok rahatsız ediyordu.Nie rahatsız ettiğinide Söyleyeyim. Klan Savasında Adama 2 kişi veya Canı azken Saldırmıslar ,ve öldürmüşler.Adı Üstünde bu bir klan savası insanlar senin canın doldurmanı mı bekliyecek.Sizcede Haklı değilmiyim.Sarılarınmert Bana ws dedi kurt magrasının orada ws ye basladık.Canı 15 kaldı Kurt magrasının içerisine girdi.Orada arkadasları vardı.Ve arkadasları beni kesti. Sonrada Küfür etti.Birde Diyor ki ' ws yi ben kazandım ezik' gibi laflar konusuyor.Eminim bunu sadece bana yaPmıyordur.Eğer Sizede Yapıyorsa Bu konu iLe İlgili görüşlerinizi Bİzden Esirgemeyin.Allaha Emanet Olun. İyi GünleR. Ve SayqıLar.
ALaBaNDa
ALaBaNDaa
Alabandaaaaa
Dogancanxx
Xxxfearxxx
Karater Adı: Tasıyıcı
SEVİYE:47
KLaN:LODOS
http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti/1485410
İTEMLER: MESMER TORA-YÜCELEN & URBAN Set
இ Mor AsaLetin Renqidir.Biz ise Asaletin Takendisiyiz.இ
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Sarılarınmert'in Eziqliği

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

İsteR İstemez Bölgeden Yazılanlara Bende Şahit oluyorum . Gercekten Bazılarını Rahatsız Ettiği oluyor . Dogru Söyledin Adı Üstüne KLan Savaşı Canını DoLdurmanı Mı bekLicekler .. Pek Bişi bilmiyorum bu konu hakkında ama bi uyarın derim .
Kullanıcı avatarı
sokan28
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sokan28 »

Loncamın üyesi olan Sarılarınmert bunları yapacak kişilikte değildir.Küfür veya hakaret içerikli kanıtın varsa bu konuya ekle bizde görelim.Boş konuşma kanıt gödter...
İnsanları sev,ama güvenme!!!

delikanlıyız
ronaldinhokan
Kullanıcı avatarı
Erolbey67
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Erolbey67 »

Xxxfearxxx yazdı:Merhaba İkv Halkı öncelikle Size Bu son 1 kac gün içinde yaşanan olayı dile getireceğim.Sarıların loncasından Sarılarınmert adlı Oyuncu Bölge'den ve özelden insanları cok rahatsız ediyordu.Nie rahatsız ettiğinide Söyleyeyim. Klan Savasında Adama 2 kişi veya Canı azken Saldırmıslar ,ve öldürmüşler.Adı Üstünde bu bir klan savası insanlar senin canın doldurmanı mı bekliyecek.Sizcede Haklı değilmiyim.Sarılarınmert Bana ws dedi kurt magrasının orada ws ye basladık.Canı 15 kaldı Kurt magrasının içerisine girdi.Orada arkadasları vardı.Ve arkadasları beni kesti. Sonrada Küfür etti.Birde Diyor ki ' ws yi ben kazandım ezik' gibi laflar konusuyor.Eminim bunu sadece bana yaPmıyordur.Eğer Sizede Yapıyorsa Bu konu iLe İlgili görüşlerinizi Bİzden Esirgemeyin.Allaha Emanet Olun. İyi GünleR. Ve SayqıLar.
ALaBaNDa
ALaBaNDaa
Alabandaaaaa
Dogancanxx
Xxxfearxxx

Bu sahsiyetin THE LODOS OF OTTOMAN loncasiyla hiç bir alakasi yoktur,amacin ne bilemiorum Imzana THE LODOS OF OTTOMAN yazmakla derhal degismen ricada bulunur.
The Lodos of Ottoman

“Genel Sohbet” sayfasına dön