Herkez Gırerse Sevınırım

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
IxcerenxI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Re: Herkez Gırerse Sevınırım

Mesaj gönderen IxcerenxI »

ibrahimking yazdı:kardeş acı kapatmakta ustune oturmak gıbı.
adamın tekı geldı acı kapatmak suc deıl dıye nere gıtsem onume gelıyo nere gecsem onume gelıyo.sonra dedım cekıl gıt .sana ne lan ustune oturmadıkca her yere gıderım.bak sovecem dedım adam sov lan dıyo.24 level çar arkadasıyla gelmıs.maden cekıyo ırıdyum bune :evil: .bu olay cok eskı kımdı hatırlamıyorum.
ama adam sana acı kapatma dıyosa kapatmamanı tavsıye ederım
O olayı bende yaşadım ben adam oynadıkça önüne qeçıp durmadım oyuna qırdım oturdum yanımdaymış kalk felan sonra küfürler ettı bölgeden bı takım şeyler yazdı desteğe yolladım küfür fotolarını cevap qelmedı ama nese yanı hıç durmadan önüne geçmedım dırekt açımdan kalk dedı madenın üstünde deılım sen başka yere qıt felan dedım öle küfrettı sonra yanındakı yalakada durmadan bışıler söyleyıp duruo yanı anlıcanız karaktersız 2 tane velet
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Broo
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Broo »

Bu oyunda isine gelmeyen ıs olnca tehdıtler ve kufurler savuranlar cok. eLmzden gelen tek sey sikayet et butonuna basmak. gerisi oyun yonetımıne guvenerek olucak . ama sustrma cezaları bna da hafif gelıor daa buyuk cezalar koysalar . onceden ne guzel 1 hafta bloke oluordu. caydırıcılıgı daha fazlaydı o zmn..
Kullanıcı avatarı
sRkN
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sRkN »

BatuhanxGS yazdı:kes lan topik
IxcerenxI yazdı:Canbazz laf çatçana canım kavga etmek ıstıyor qel ceren eskısı qıbı bı kavqa yapalım desene sen abuk subuk laflar etçene adam qıbı söle dırekt
Bak Hemen aTLAdı sazanLar İki Adet sAzan
BatuhanxGS
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BatuhanxGS »

sRkN yazdı:
BatuhanxGS yazdı:kes lan topik
IxcerenxI yazdı:Canbazz laf çatçana canım kavga etmek ıstıyor qel ceren eskısı qıbı bı kavqa yapalım desene sen abuk subuk laflar etçene adam qıbı söle dırekt
Bak Hemen aTLAdı sazanLar İki Adet sAzan

oyuna gir sen hele

CEREN KONUŞ BENİMLE
Batuhangs - Arz
Batuhangsxşifacı- Lodos
Vatanxduty-Lodos
Wildpisagor- Arz
Azrailxölü- Lodos
Monsterxkıll-Lodos
Batuhanxgs- Lodos
Hakkııı-Lodos
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

Konunun ismine bakıyorum sonra içeri giriyorum 2. sayfaya bakıyorum konu dışı . millet dalaşcak adam arıyor sanki
Resim
Kullanıcı avatarı
TWTY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen TWTY »

..................

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.

TWTY

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim

Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?

D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön