O olayı bende yaşadım ben adam oynadıkça önüne qeçıp durmadım oyuna qırdım oturdum yanımdaymış kalk felan sonra küfürler ettı bölgeden bı takım şeyler yazdı desteğe yolladım küfür fotolarını cevap qelmedı ama nese yanı hıç durmadan önüne geçmedım dırekt açımdan kalk dedı madenın üstünde deılım sen başka yere qıt felan dedım öle küfrettı sonra yanındakı yalakada durmadan bışıler söyleyıp duruo yanı anlıcanız karaktersız 2 tane veletibrahimking yazdı:kardeş acı kapatmakta ustune oturmak gıbı.
adamın tekı geldı acı kapatmak suc deıl dıye nere gıtsem onume gelıyo nere gecsem onume gelıyo.sonra dedım cekıl gıt .sana ne lan ustune oturmadıkca her yere gıderım.bak sovecem dedım adam sov lan dıyo.24 level çar arkadasıyla gelmıs.maden cekıyo ırıdyum bune :evil: .bu olay cok eskı kımdı hatırlamıyorum.
ama adam sana acı kapatma dıyosa kapatmamanı tavsıye ederım
Herkez Gırerse Sevınırım
Re: Herkez Gırerse Sevınırım
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
Bu oyunda isine gelmeyen ıs olnca tehdıtler ve kufurler savuranlar cok. eLmzden gelen tek sey sikayet et butonuna basmak. gerisi oyun yonetımıne guvenerek olucak . ama sustrma cezaları bna da hafif gelıor daa buyuk cezalar koysalar . onceden ne guzel 1 hafta bloke oluordu. caydırıcılıgı daha fazlaydı o zmn..
BatuhanxGS yazdı:kes lan topik
Bak Hemen aTLAdı sazanLar İki Adet sAzanIxcerenxI yazdı:Canbazz laf çatçana canım kavga etmek ıstıyor qel ceren eskısı qıbı bı kavqa yapalım desene sen abuk subuk laflar etçene adam qıbı söle dırekt
-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
sRkN yazdı:BatuhanxGS yazdı:kes lan topikBak Hemen aTLAdı sazanLar İki Adet sAzanIxcerenxI yazdı:Canbazz laf çatçana canım kavga etmek ıstıyor qel ceren eskısı qıbı bı kavqa yapalım desene sen abuk subuk laflar etçene adam qıbı söle dırekt
oyuna gir sen hele
CEREN KONUŞ BENİMLE
Batuhangs - Arz
Batuhangsxşifacı- Lodos
Vatanxduty-Lodos
Wildpisagor- Arz
Azrailxölü- Lodos
Monsterxkıll-Lodos
Batuhanxgs- Lodos
Hakkııı-Lodos
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Batuhangsxşifacı- Lodos
Vatanxduty-Lodos
Wildpisagor- Arz
Azrailxölü- Lodos
Monsterxkıll-Lodos
Batuhanxgs- Lodos
Hakkııı-Lodos
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Konunun ismine bakıyorum sonra içeri giriyorum 2. sayfaya bakıyorum konu dışı . millet dalaşcak adam arıyor sanki

..................
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
TWTY
Hala İKV Özel sürüm DVD niz yok mu ?
D&R'dan satın almak için | kutu.istanbuloyun.com | Net Cafe Satış Noktaları | Satış Noktaları