Tamam adam Kötü biri diyelim..
Adam şimdi dese kadim kesicem gelin en az 50 kişi gider..
Oyunun genelinde böyle oyun şerefsizlere kalmışş..
Size tavsiyem kendi işinizi kendiniz görmeyi öğrenin..
Zalimfelek işte burada
- chelseafan
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Zalimfelek işte burada
Bu konunun açilmasinin tek hedefi tartişma yaratmaktir.
Iyi forumlar
Iyi forumlar
chelseafan yazdı:Tamam adam Kötü biri diyelim..
sonuna kadar ktılıyorm bu yorma.. Eer bı ısı baskasna yaptramıorsan kendın yabmayı bıleceksn . Adam sımdı bolgeye yazsa kadım kescem gelın dıe kosarsınz yıne pesınden.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Arzın Çocukları
sen bizi tanımadın galıba pasam bız kımsenın artıstlıgını cekemeyız. kesmeye gelınce onlardan 100 kat daha ıyı keserız.
bızım sıkayetımız bız kesmeye kalkınca adamları kacırıyolar.onlar keserkende bıze kesmıyolar.bahanelerle sıramızı baskalarına verıp kesmıyolar.amacları tum serverı kendılerıne baglamak egolarını tatmın etmek olabılır.adam gıbı ozur dılesınler gelsınler kessınler bende onlardan ozur dılerım.ama onun dısında benım onlara bı muhtaclıgım yok.
ıkv 700 bın kısı oynuyo bunlar gelmezse
gerıdekı 699.997 kısıyle bız devam ederız yola.ugurlar ola
bızım sıkayetımız bız kesmeye kalkınca adamları kacırıyolar.onlar keserkende bıze kesmıyolar.bahanelerle sıramızı baskalarına verıp kesmıyolar.amacları tum serverı kendılerıne baglamak egolarını tatmın etmek olabılır.adam gıbı ozur dılesınler gelsınler kessınler bende onlardan ozur dılerım.ama onun dısında benım onlara bı muhtaclıgım yok.
ıkv 700 bın kısı oynuyo bunlar gelmezse
gerıdekı 699.997 kısıyle bız devam ederız yola.ugurlar ola
- Crazyronaldo
- Sahaf Yardımcısı
Erolbey yazdı:Bu konunun açilmasinin tek hedefi tartişma yaratmaktir.
Iyi forumlar

Fırtına Ne kADaR eSerse Essin Kayadan aLacagı SaDece Tozdur!!!
- LASTDRAGON
- Demirci Çırağı
Selamun aleyküm Konu benim adıma açılmış sanırım
Öncelikle konuya şurdan başlım Batuhangs denen kişi lodosların köpekligini yapan bi çocukdur burda ne yazarsa yazsın umrumdada deyil İsmet kesimini Lodoslara bildiren bi çakaldır
Kadim olayına gelince o olayıda iyi bi anlatayım gerek yok gerçi
arz klanından arkdaşlar felan kadim görevlerimiz var felan dedilr iyi geleim dedim yan masamda oturan Cenqiz de arkdaşımdı aynı cafede oturoduk nese biz kadime geldik orda LoDoslar dalmaya başladı göre grubunda Cenqiz de vardı yanlız 10 canı kalınca göre grubundan 2 kişinin çıkarılıdıgını gördüm Cenqiz in pc sinden sonrada Cenqiz çıkarıldı göre grubundan Ardından 30m karşılıgı gruba adam aldıklarını örendim Bu yaptıgı şrefszilikleri yanlarına koymadım 5 canı kala kaçırdım kadimi tekrar daldılar 11 canı ardı tekrar kaçırdım aldıkları parayı terkar erdiler
Mort oodular yani Ertesi güne gelince Orda duran suçsuz lodos kardeşlerime ve Orda duran arz kardeşlerime toplam 8 defa 2 lodoslara 6 arz klanına kadim hidranın ana tanklıgı yaparak kestim ve görevlerini yaptım... Ordaki lodoslar teşekür etti eyw dedim çıktım gittim. Bana o kadimi 5 canda sövenler Lodoslara ve arzlara toplam 8 defa kestigimi duyunca abi görev var göree yardım gibisi şeyler söylediler Bilmemki ne kadar Adamlar bundar Kaçırdıgımda ana bacı bana sövenler sabahına Abi görev var Gibisi şeyler yazdılar buna herkez şahitdi orda Orda küfür edenler arasında Batuhangs de vardı Neyse orda duran lodos arkdaşlar ve arz arkdaşlar tekrar görevimiz var dediler sabahına gittim. Tank grubunu ayarladım XyusufcanX di sanırım Tank grubnda şifacılık görevini yerine getiremedigi için grubdan atıp başka bir şifacı aldım oRDA 2 defa tekrar kestikten sonra ordaki topluluk arayı karıştıran Batuhangs gene oldu... Şimdi diyosunzki kaçtı Ben serwere 10 grubun görevini yapayım Karşılıgında ise anama bacıma küfür alayım???? Ordan gitmiyimde ne yapayım ben sorarım Size KADİM FİYATLARI 70 m den nihayetimizde 30m e düştü Ordaki ismini vermek istemedigim şerfsizler görev grubuna 30m karşılıgı adam alıyordu Bendemi öyle yapsaydım diye düşünüyorum Çünkü 10 kadim kesiyorum arz ve lodoslara karşılıgında bana bir teşekkür edeceklerine sövüyolardı. BATUHANGS nin mallıgına bakıp bana ahkam kesen arkdaşlara diyorum adam gibi olanın yanındayım hiç bi zararım dokunmaz fakat çakallık yapana ise Çakallıgın alasını yaparım. bu böle biline Batuhangs yi grubdan felanda atmadım o kadim kaçırdıgım sıralar elektirkler gitti gelmdim yarım saat sonra girdim her hangi bir grba girdim oda mal mal konuştu Yaptıgım iylik karşılıgı bana küfür olarak Döndü helal olsun bişey demiyorum
SUÇ BENDEKİ GÖREV GRUBUNA ŞU LODOSLARDAKİ ŞERFSZİLER GİBİ 30M KARŞILIGI ADAM ALMIYORUM... kadim kesip onlarca iksir harcıyorum karşılıgında ise küfür duyuyorum VE BUNU FIRSAT BİLEN bazı çakallar bu olaydan pirim yapıyor Benle özel bir hüsümeti olan böle formda yada başka yerde aglayıp durmasın... yÜZÜME GELSİN adamsa tabi
En kavgalı oldugum kişi Vincxcarterr O gün Okadim kaçırdıgım gün ordalardı suçsuzlardı ondar fakat görev grubunun yaptııgı itlik den dolayı bundarda zarar gördü sabahına O zarar gören Tüm arkdaşlar olmasada çogunun görevini yapıp Çekip gittim Şimdi burda bana 1 çocuk yüzüne gelip Konuşmanız Pek umrumda deyil TANIYAN TANIR gerisi umrumda deyil Oyundur felan Umrumda degil dostlarım beni bildikten sonra gerisi fıssssss
Zalimfelek
Öncelikle konuya şurdan başlım Batuhangs denen kişi lodosların köpekligini yapan bi çocukdur burda ne yazarsa yazsın umrumdada deyil İsmet kesimini Lodoslara bildiren bi çakaldır
arz klanından arkdaşlar felan kadim görevlerimiz var felan dedilr iyi geleim dedim yan masamda oturan Cenqiz de arkdaşımdı aynı cafede oturoduk nese biz kadime geldik orda LoDoslar dalmaya başladı göre grubunda Cenqiz de vardı yanlız 10 canı kalınca göre grubundan 2 kişinin çıkarılıdıgını gördüm Cenqiz in pc sinden sonrada Cenqiz çıkarıldı göre grubundan Ardından 30m karşılıgı gruba adam aldıklarını örendim Bu yaptıgı şrefszilikleri yanlarına koymadım 5 canı kala kaçırdım kadimi tekrar daldılar 11 canı ardı tekrar kaçırdım aldıkları parayı terkar erdiler
SUÇ BENDEKİ GÖREV GRUBUNA ŞU LODOSLARDAKİ ŞERFSZİLER GİBİ 30M KARŞILIGI ADAM ALMIYORUM... kadim kesip onlarca iksir harcıyorum karşılıgında ise küfür duyuyorum VE BUNU FIRSAT BİLEN bazı çakallar bu olaydan pirim yapıyor Benle özel bir hüsümeti olan böle formda yada başka yerde aglayıp durmasın... yÜZÜME GELSİN adamsa tabi
En kavgalı oldugum kişi Vincxcarterr O gün Okadim kaçırdıgım gün ordalardı suçsuzlardı ondar fakat görev grubunun yaptııgı itlik den dolayı bundarda zarar gördü sabahına O zarar gören Tüm arkdaşlar olmasada çogunun görevini yapıp Çekip gittim Şimdi burda bana 1 çocuk yüzüne gelip Konuşmanız Pek umrumda deyil TANIYAN TANIR gerisi umrumda deyil Oyundur felan Umrumda degil dostlarım beni bildikten sonra gerisi fıssssss
Zalimfelek
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
YoSuNGözLüM
ARTHAS
<ROA>
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
YALAN SOYLUYORSUN ELEKTRIKLERIN GITMEDI.O GUN GRUPTAN CIKTIN ALT F4 LEDIN.5 DK DE BIR GELIP OYUNDAN CIKTIN.SANA GRUP ATTIK GELMEDIN.EN AZ 5 KEZ BOYLE OLDU.DAĞ BAŞINDAMI OTURUYOSUN 15 DK DA 5 KEZ GRIP CIKCAK KADAR ELEKTRIK GIDIYO.SONRA GRUP KURDUN AMA DISARDAN ADAM ALDIGIN ICIN BATU GRUPSUZ KALDI.SIRA ZALIMFELEK GRUBUNDA YAZDI TANK.SEN OYUNDAN CIKTIN.BIZDE KESIME DEVAM DEDIK AYNI GRUPLA .KABUL ETMEYIP ZAR ATTILAR.3. GRUPKEN 8. GRUP OLDUK.LASTDRAGON yazdı:Selamun aleyküm Konu benim adıma açılmış sanırım
Öncelikle konuya şurdan başlım Batuhangs denen kişi lodosların köpekligini yapan bi çocukdur burda ne yazarsa yazsın umrumdada deyil İsmet kesimini Lodoslara bildiren bi çakaldırKadim olayına gelince o olayıda iyi bi anlatayım gerek yok gerçi
arz klanından arkdaşlar felan kadim görevlerimiz var felan dedilr iyi geleim dedim yan masamda oturan Cenqiz de arkdaşımdı aynı cafede oturoduk nese biz kadime geldik orda LoDoslar dalmaya başladı göre grubunda Cenqiz de vardı yanlız 10 canı kalınca göre grubundan 2 kişinin çıkarılıdıgını gördüm Cenqiz in pc sinden sonrada Cenqiz çıkarıldı göre grubundan Ardından 30m karşılıgı gruba adam aldıklarını örendim Bu yaptıgı şrefszilikleri yanlarına koymadım 5 canı kala kaçırdım kadimi tekrar daldılar 11 canı ardı tekrar kaçırdım aldıkları parayı terkar erdiler![]()
![]()
Mort oodular yani Ertesi güne gelince Orda duran suçsuz lodos kardeşlerime ve Orda duran arz kardeşlerime toplam 8 defa 2 lodoslara 6 arz klanına kadim hidranın ana tanklıgı yaparak kestim ve görevlerini yaptım... Ordaki lodoslar teşekür etti eyw dedim çıktım gittim. Bana o kadimi 5 canda sövenler Lodoslara ve arzlara toplam 8 defa kestigimi duyunca abi görev var göree yardım gibisi şeyler söylediler Bilmemki ne kadar Adamlar bundar Kaçırdıgımda ana bacı bana sövenler sabahına Abi görev var Gibisi şeyler yazdılar buna herkez şahitdi orda Orda küfür edenler arasında Batuhangs de vardı Neyse orda duran lodos arkdaşlar ve arz arkdaşlar tekrar görevimiz var dediler sabahına gittim. Tank grubunu ayarladım XyusufcanX di sanırım Tank grubnda şifacılık görevini yerine getiremedigi için grubdan atıp başka bir şifacı aldım oRDA 2 defa tekrar kestikten sonra ordaki topluluk arayı karıştıran Batuhangs gene oldu... Şimdi diyosunzki kaçtı Ben serwere 10 grubun görevini yapayım Karşılıgında ise anama bacıma küfür alayım???? Ordan gitmiyimde ne yapayım ben sorarım Size KADİM FİYATLARI 70 m den nihayetimizde 30m e düştü Ordaki ismini vermek istemedigim şerfsizler görev grubuna 30m karşılıgı adam alıyordu Bendemi öyle yapsaydım diye düşünüyorum Çünkü 10 kadim kesiyorum arz ve lodoslara karşılıgında bana bir teşekkür edeceklerine sövüyolardı. BATUHANGS nin mallıgına bakıp bana ahkam kesen arkdaşlara diyorum adam gibi olanın yanındayım hiç bi zararım dokunmaz fakat çakallık yapana ise Çakallıgın alasını yaparım. bu böle biline Batuhangs yi grubdan felanda atmadım o kadim kaçırdıgım sıralar elektirkler gitti gelmdim yarım saat sonra girdim her hangi bir grba girdim oda mal mal konuştu Yaptıgım iylik karşılıgı bana küfür olarak Döndü helal olsun bişey demiyorum
Zalimfelek
vıncex carterr ın yaptıgı ıtlıklerın haddı hesabı yok karaktersızın tekı! ama
lodoslar adılık yapmıs olabılır.
ama batu adılık yapmadı.herkes gıbı sıramızı bekledık.carsamba persembe cuma.sıra ne zaman bızım gruba gelse sıra atladınız yalanmı?
kesmemek ıcın attıgınız bahaneler cok sacmaydı.adamın hakkını yedınız resmen.ayrıca bız sana gel kes dıye yalvarmadık.bız ne zaman kesmeye kalksak baskaları ıle olan hesaplarınız ıcın kadımı kacırdınız.buyur kes deyınce kesmedınız yeter artık.sen /ben efsaneyım/asyasahını baba arkadassınız ve bırınız bısı yaparsa sızde onları desteklıyosunuz haklıda olsa haksızda.
yusufcanxx cok saglam cardır.arkadasım oyunu bırakma sınırında.kadım gorevını yapıp gıtcek.sayenızde onu bıle yapamadı.2 kez gruba aldınız.arkadasınız gelınce onu attınız.neresı erkeklık.arkadaslarıma kescem de o zaman.
kudret ıksırı harcamak ıstemıyomusun.?
2 tank gelır bırısı kudretı bıtene kadar hıddet alır otekı nara atar devam eder.bu kadar basıt.
yok oyle demıyosan dondurerek kes.bız ıksırsız kesıyoruz cok rahat .bazıları kacırmasa :evil: .
ISTESEN BIZE KESTIRIRDIN AMA YAPMADIN.BIZ ŞAKŞAKÇI OLUP BU HAREKETINE RAGMEN ABI GEL DESEK.YAPARDIN AMA.!
AYRICA SONRAKI GUN GELDIN.ZAR ATILDI SIRALAR LİSTE EDİLDİ. KESIME BASLADIK SIRA BIZE GELINCE.SIRA AYMEYE KESILCEK DIYE ORTALIGI KARISTIRDINIZ.AYME 4. GRUPTU BIZ 2.YDIK. HERKES ITIRAZ EDINCE KESILMEZ BOYLE KADIM DEYIP CIKTINIZ.
AMACINIZ ILK GRUBA ARKADASLARINIZA KESIP GITMEKTI DEIL MI
- Stromm
- Sahaf Yardımcısı
ADam ne kadr doru sölüo o yardımlaşma felan eskıdendı şimdi milleti topluon önce yeşil sora kadıme qtcez die en az hiç abartmıorum 50 100 kişi qelio yeşili yapan tak kaçıo kendı işinızı ya kendınız yapın yada şöle bilip qüwendıqınız bi bı kaç qrupla qıdın adam akıllı olsun.........chelseafan yazdı:Tamam adam Kötü biri diyelim..
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
-
- İskele Babası
LASTDRAGON yazdı:Selamun aleyküm Konu benim adıma açılmış sanırım
Öncelikle konuya şurdan başlım Batuhangs denen kişi lodosların köpekligini yapan bi çocukdur burda ne yazarsa yazsın umrumdada deyil İsmet kesimini Lodoslara bildiren bi çakaldırKadim olayına gelince o olayıda iyi bi anlatayım gerek yok gerçi
arz klanından arkdaşlar felan kadim görevlerimiz var felan dedilr iyi geleim dedim yan masamda oturan Cenqiz de arkdaşımdı aynı cafede oturoduk nese biz kadime geldik orda LoDoslar dalmaya başladı göre grubunda Cenqiz de vardı yanlız 10 canı kalınca göre grubundan 2 kişinin çıkarılıdıgını gördüm Cenqiz in pc sinden sonrada Cenqiz çıkarıldı göre grubundan Ardından 30m karşılıgı gruba adam aldıklarını örendim Bu yaptıgı şrefszilikleri yanlarına koymadım 5 canı kala kaçırdım kadimi tekrar daldılar 11 canı ardı tekrar kaçırdım aldıkları parayı terkar erdiler![]()
![]()
Zalimfelek
kadim sıra bizdeykende kaçırdın geçen gün asyanın itliğini yapıosun
Batuhangs - Arz
Batuhangsxşifacı- Lodos
Vatanxduty-Lodos
Wildpisagor- Arz
Azrailxölü- Lodos
Monsterxkıll-Lodos
Batuhanxgs- Lodos
Hakkııı-Lodos
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Batuhangsxşifacı- Lodos
Vatanxduty-Lodos
Wildpisagor- Arz
Azrailxölü- Lodos
Monsterxkıll-Lodos
Batuhanxgs- Lodos
Hakkııı-Lodos
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
- brkcm
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
benim anlamadığım ferat madem bu kadar küfür edilen bi kişisin nie herkes senin gittiğin kadime gelio ?? bunun cevabını versin gelenler
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat