Öncelikle bu yazıyı yazmamın sebebi kimseyi karalamak yada aşagılamak degildir bu yüzden lütfen hakaret düzeyine varan şeyler yazmayın. bu yazıyı dün gece (04,09,2010) Kadim de mağdur edilen insanlar için yazıyorum.
Ben Roa lıları böyle şeylerde şüpheye yer bırakmaz bilirdim ama dün gece biz mağdur edildik maalef. önce dediler ki 2 grup Roa mensubu olan kişilere kesilecek sonra ki gruplarda zar atılır kesilir dediniz ordaki insanların hepsi tamam dedi kimsenin sesi çıkmadı. Fakat kadim iki kere kesildikten sonra piyasada adam kalmadı maalesef. bunu diger insanlardan bekliyordum fakat o anda orda bulunan Roa mensuplarının bunu yapması yakışmadı.. iyi temsil edemediler maalesef Roa gibi bir loncayı.
evet şifalarda problem yaşandı belki ama; ARKADAŞLAR ŞİFALARDA PROBLEM YAŞIYORUZ ÇIKAN ARKADAŞLAR OLDU YARDIM EDEN BU GECE BURDA BULUNAN ARKADAŞLARIN HAKKI SAKLIDIR YARIN GECE YADA HERHANGİ BİR GÜN BU ARKADAŞLARA LONCAMIZ SEVE SEVE KESER SÖZÜMÜZ SÖZ gibisinden bir şeyler söyleyip ayrılsaydınız yine amenna..
ordaki insanlar bir baktı ki kimse yok
Her neyse yazım yanlış anlaşılmasın kimse yi karalamak çamur atmak gibi bir amacımız yok sadece yapılan bir hatayı göstermekti niyetim. yineden canınız sağolsun yine de severiz Roa yı nitekim sevdigim bir çok insan var Roa da..
İyi oyunlar...
Sevgili RoA lılar
- secret
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Sevgili RoA lılar

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
Re: Sevgili RoA lılar
Roa gibi bir loncanın böyle bir olay yaşıyacağını yada yaşatacağını sanmıyorum. Bu benim görüşüm tabiki ve sana yalancı demek babında bu yorumu yapmıyorum vardır bir problem önce kişilerin kendisiyle birebir temasa geçseydiniz daha yerinde olurdu diye düşünüyorum.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
- Laz61
- Cin Avcısı
- Lonca: Cihanı Hükümran
Hiç kimse kendi çıkarı olmaksızın bi iyiliğe atılmaz bu tür yazıları Roa loncasının söz verdiği lakin yerine getirmediği sözler yüzünden konu açılıo şimdi bi roa lı çıkıpda kendi loncasını savunmasın önce verilen sözlerin vaadinin neden gerçekleştirilmediğini açıklasın... güzel bi konu lakin bu her zaman bildiğimiz şey mesela arkadaşlar solucana gelin herkezin görevi olucak hatta 10 kere bile ekseriz misali ama 1.ci gruba kesilir ve herkes toz olur
)
- Yakamozxbep
- Sahaf Yardımcısı
kale basıp ismet keselim dediler pert oldular , turnuva yapalım dediler ellerine yüzlerine bulaştırdılar , kadim keselim herkese dediler kendi adamlarına kesip kaçtılar ne biçim lonca nan bu 
şaheserli ezikler olsaymış bare değiştirin lonca ismini
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Selamlar,
Bilgisayarım arızalı olduğu için dün akşam orada bulunamadım ayrıntıları bilmiyoru mfakat gelen bilgiler, tank ve yeterli hasarı verecek büyücünün olmayışı yönündeydi ki bir sonraki akşama yani bu akşama ertelendi.
viewtopic.php?f=26&t=10358&hilit=%C4%B0smet
Turnuva yaptık yüzümüze mi bulaştırdık ? Biz lodoslar kesiliyor koruyamıyorlar kendilerini katılımcılardan da lodos sayısı fazla olduğu için iptal ettik. Bu bizimle alakalı değil oyuncuların tutumları ile alakalı.
Herkese kadim kesicez mi dedik ? Böyle birşeyi bizden kimse söylemez bizim tek söylediğimiz kesebildiğimiz kadar o akşam keseriz dedik ve orda olduğumuz sürece kesiyoruz zaten.
Senin ne katkın var acaba ? Hem "ne biçim lonca nan bu" dediğin loncaya girmek istiyordun ne oldu ? çok değil 3 ya da 4 gün oldu ?
İyiForumlar...
Bilgisayarım arızalı olduğu için dün akşam orada bulunamadım ayrıntıları bilmiyoru mfakat gelen bilgiler, tank ve yeterli hasarı verecek büyücünün olmayışı yönündeydi ki bir sonraki akşama yani bu akşama ertelendi.
İsmeti kesemedik mi ?Yakamozxbep yazdı:kale basıp ismet keselim dediler pert oldular , turnuva yapalım dediler ellerine yüzlerine bulaştırdılar , kadim keselim herkese dediler kendi adamlarına kesip kaçtılar ne biçim lonca nan bu
viewtopic.php?f=26&t=10358&hilit=%C4%B0smet
Turnuva yaptık yüzümüze mi bulaştırdık ? Biz lodoslar kesiliyor koruyamıyorlar kendilerini katılımcılardan da lodos sayısı fazla olduğu için iptal ettik. Bu bizimle alakalı değil oyuncuların tutumları ile alakalı.
Herkese kadim kesicez mi dedik ? Böyle birşeyi bizden kimse söylemez bizim tek söylediğimiz kesebildiğimiz kadar o akşam keseriz dedik ve orda olduğumuz sürece kesiyoruz zaten.
Senin ne katkın var acaba ? Hem "ne biçim lonca nan bu" dediğin loncaya girmek istiyordun ne oldu ? çok değil 3 ya da 4 gün oldu ?
İyiForumlar...
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
:mrgreen: :mrgreen:Yakamozxbep yazdı:kale basıp ismet keselim dediler pert oldular , turnuva yapalım dediler ellerine yüzlerine bulaştırdılar , kadim keselim herkese dediler kendi adamlarına kesip kaçtılar ne biçim lonca nan bu
kardeşim kendınıze kesıp gıtceksenız bıle şunu yapmayın.bu haraketı bı asyaşahınınde bıde roa da gordum.
gelırler. o anda kadım kesılıyosa kacırırlar.sonra derlerkı adam gıbı gelıcez herkese kesıcez.sonra kendı arkadaslarına ve canlarının ıstedıgı bır gruba kesıp gıderler.barı kendınıze kesceznız sıranızı bekleyın.iş yapcak gıbı gelıp.işinizi gorup gıtmeyın.
alta hemen ne zaman yaptık oyle bısı dıcekler,bu cvpa cvp olarak. :twisted:
herzaman yapıyolar taktıklerı şu kacıs bahanelerı.
1.junona kenana gıtcez
2.mısafır geldı
3.kendı sıfalarını oyundan cıkarıp(arkadaslarıda olabılır) sıfacı kalmadı
4.sırası gelmemıs arkadaslarına kadım kesıcez deyıp.mılletın tepkısını aldıktan sonra .cok konusuyonuz sıze kadım kesmek zorunda deılız,bı susun deyıp gıtmek.
5.bı anda oyundan cıkıp sonrakı gun elektrıkler gıttı kusura bakmayın demek.
....
katılanlar :?: :!: :!:
- yaban
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Raiders of Anatolia
Öncelkle seni bu hareketinden dolayı kınıyorum secret.Şimdi olaya açıklık getireyim akıllarda soru işareti kalmasın. 1.si kadim dün 2 defa kesilmedi 1 defa kesildi.2.si komutanımız oyundan düştüğü için organize olamadık ve dağıldık 3 . olarakda gereken özürü ordaki tüm arkadaşlardan RoA adına dilediğim halde klandan terbiyesizce yazılar yazdınız loncamız hakkında. Şimdi soruyorum sana hangi hakla bu konuyu buraya açıyorsun ??

Klan:Arzın Çocukları
Rütbe:***

- BuRSaSpoRLu
- Işık Hanım'ın Elemanı
Roa ya Dün geceki etkinlik içinteşekkür ediyorum hiç bir şekilde bencillik yapmadılar 2 inci gurupta 1 kişi Roalıydı Yani Benc,llik yapmadılar bizede kestiler

GrandXTexaS
GrandXŞiFa
GRAND
GrandXNitroJeN
- secret
- FareAdam Düşmanı
Hemen Savunmaya geçiyorsun bilip bilmeden kadimin kaç kere kesildigini bile bilmiyorsunyaban yazdı:Öncelkle seni bu hareketinden dolayı kınıyorum secret.Şimdi olaya açıklık getireyim akıllarda soru işareti kalmasın. 1.si kadim dün 2 defa kesilmedi 1 defa kesildi.2.si komutanımız oyundan düştüğü için organize olamadık ve dağıldık 3 . olarakda gereken özürü ordaki tüm arkadaşlardan RoA adına dilediğim halde klandan terbiyesizce yazılar yazdınız loncamız hakkında. Şimdi soruyorum sana hangi hakla bu konuyu buraya açıyorsun ??

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W
- secret
- FareAdam Düşmanı
Bir gün sende oraya gelirsin sende ordaki insanların durumuna düşersin o zaman anlarsın Ruby. Ben bu konuyu burda Roa ya iftira atmak için mi açtım ? yalan söylemek için mi açtım ? o akşam ordaki insanların durumunu anlatmak için açtım. Bütün Roa mensuplarına da degildi lafım , O gece orda olan Roa lılar demişim yazarken.. durduk yere niye yalan söyleyim ya allah allah. En azından ordaki insanlara açıklama yapabilirlerdi ordaki herkez roa dan bir açıklama bekledi kimse bir açıklama yapmadı en azından yarın keseriz size yada başka bir gün diyebilirdi. ben kimseye iftira atmam kardeşim yalanda söylemem orda olanlarda biliyor akşam ne oldugunu.Ruby yazdı:Roa gibi bir loncanın böyle bir olay yaşıyacağını yada yaşatacağını sanmıyorum. Bu benim görüşüm tabiki ve sana yalancı demek babında bu yorumu yapmıyorum vardır bir problem önce kişilerin kendisiyle birebir temasa geçseydiniz daha yerinde olurdu diye düşünüyorum.

Oяіgіиαℓ ® Secretmissile
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
║▌│█│║▌║││█║▌│║█║
Gizlenmiş İçerikGöster
CTRL + W