ulan bukadar geri zekalılık olmaz osman bu güne kadar kimin birşeyni çalmış.
admlar 1 ivlik çar açıyorlar isim benzerli var sen ekledin mi çarı arkadaş listene gördün mü kaç iv miş yok isim benzerlinden foto var elinde koymuyun. emin olmadan kimseye iftira atma zaten fotolardada konuşmalar net degil ya neyse at çamuru iz kalsın. Valexsaw
Öfkeli khorne hırsızdır(fotolu)
-
- Acemi Savaşçı
- batuhangs
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Öfkeli khorne hırsızdır(fotolu)
öfkelinin ne #@!? olduğunu tüm ikv camiası biliyor.
sus,ban yiyen elalemin anasına bacısına laf atan kendini halt sanan bölgede 2 itemle kendini adam sanan birisi
sus,ban yiyen elalemin anasına bacısına laf atan kendini halt sanan bölgede 2 itemle kendini adam sanan birisi
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
-
- Acemi Savaşçı
Valexöfkeli bölgedende ve klandanda yazdı 1 lwl lik car cıktı kimse alısveriş yapmasın diye ve şimdi sizin gibi adamlar gecmiş insan karalamak için hırsıs diyor öfkelinin valexöfkelinin veya diger osmana ait carların hırsıslık yapmayacagına kefilim. adam olun formu kirletmeyin kalitenizi sergilemeyin ve insanları karalamayın. osman seni bilen biliyor rahatına bak bizden sana sonsus destek.
Valexdestere
Valexdestere
- kotucocuk14
- İskele Babası
- Klan: Lodos
destekliyorum bunların ne #@!? olduqunu herkez biliyor 
c=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz ![/a][/c]:
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
batuhangs yazdı:öfkelinin ne #@!? olduğunu tüm ikv camiası biliyor.
hakkenden kufur de yer anasına bacısına laf ta duyar o ıkı tane ıtem senı kokten satın alır bana dalıp kesmeyen arz sancaklara saklanan adamım dıye gezen batu
- batuhangs
- Teşkilat Neferi
hiç diilse ws de seni kesen bölgeden dalga geçmeyen biriyim
hem ben sana güçlü olamassın demedim adam olamassın dedim
hem ben sana güçlü olamassın demedim adam olamassın dedim
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Yaslikurt yazdı:color=#FF0000]Selamlar,
kardeşimden gladioxbosnalı nın şifresini istemiş kimyacı ya lazım demiş kardeşimde abi diyerek vermiş benım haberim yok iyi hoş ama alpeeren çarın şifresini değiştirince kafam attı.bi de çar felan almadım diyerek kendisini su üstüne çıkarıyor..yetmezmiş gibi yaşlıkurt tosyalı çarlarımada göz dilmiş onlarıda istededi ben onun için çar kurdum loncasına girdim valexbosnalı açtım onların yaa ısrar ettiler okadar kıramadım ama deymezmiş sonrraa isee,,,
burda çarımı isitiyor utanmadan yüzsüz şey
burdada ben çar felan istemedim diyor YORUMLARINIZ BENIM İÇİN TEESELLİ OLACAK.
LAN SELCUK OALCAK 3KAGITCI BEN NE ZAMN KONUSURKEN CHARI DİYE KELİME KULLDNDIM LAN BEN CARIMIN ADI VALEXÖFKELİ VALEXOFKELI DEGİL FOTODA MEYDANDA KENDİ AKZDIN KUYYA DUSTUN YALANCI DOLANDIRICI HAYSİYETSİZ HERİF
SIRA SENDE BATUHANGS LAN DEGERİ 2 PARA ETMEZ ADAM SENİN NE MAL OLDUGUNU BİLİYORUM YASIN 15 VELETSİN KEDNİDEN BUYUKLERE LAF SOYLERSEİN OYUNDA KİM EN İYİYSE CKEMZSİN İSBAHATI OLMAYAN FOTOLARLA ADIMI HIRISIZA ÇIKARIRISIN ARTIK SENİN İÇİN BU OYUN BİTTİ BATUHANGS SENİN NE OLDUGUNU BU KUJKLACI BİLİYOR BUNDAN SONRA TOXHERQELE YASLIKURT BATUHANGS BENİM ADIMI AGZINA ALMICAKSINIZ DOLANCIRICILAR
FOTOYU IYI INCELEYIN Valexöfkelı degıl Valexofkelı dır ıftıra atanlarlara sonsuz mınetımı borc bılırım ınsanları daha ıyı tanıdım Ben osman oyunu bırktım sızın gıbı hassıyetsızler yuzunden alperen oyuna devam edıyor
bırgun mutlaka karsılasırız elveda
bırgun mutlaka karsılasırız elveda
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
nasıl isim benzerliği aynı isim okuma yazmanızmı yok iyice bakın kelimelere öfkeli hırsızı o çar sana helal olmıyacak bunuda bilesin. KABUL ETMELİSİN hırsız olduğunu gözünü kp boyamışş 2 kp daha fazla kasam diye çar arayışındasın
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Yaslikurt yazdı:nasıl isim benzerliği aynı isim okuma yazmanızmı yok iyice bakın kelimelere öfkeli hırsızı o çar sana helal olmıyacak bunuda bilesin. KABUL ETMELİSİN hırsız olduğunu gözünü kp boyamışş 2 kp daha fazla kasam diye çar arayışındasın
sana anca artık oha dıyorum al fotooyu masa ustune buyut Valexöfkelı degıl Valexofkelı sana pm atan sen hala anlamıyor ve su ustune cıkmaya calısıyorsun helal olsun sana sana solucek soz bulamıyorum 1 m 250 bın kp bır yerıne sokturma bana ne kp hırsı burucek gozumu