Yakamoz Loncası

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Birkan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Re: Yakamoz Loncası

Mesaj gönderen Birkan »

cezalar çok iyi olmus eren Bırkann ve Bırkan carlarını sildim Efexmelih ve Bepboys var bunların dısında baska carım yok bu arada cihan abi ö.m attım bakarsan sevinirim :)
Kullanıcı avatarı
QMuSaMeQ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen QMuSaMeQ »

dabbela yazdı:
Ruby yazdı:Cezalar biraz daha yükseltileblir ama şimdilik başlangıç adına güzel maddeler ve cezalar olmuş bir de lonca kasa karakterine erişim hakkı bulunan kullanıcı isimlerini ve kasadan alınan yada kasaya konulacak her türlü materyal eşya veya paranın muhasebesini tutacak sorumlu kişi hatta kasadan alınacak herşeyin bu arkadaşımızın gözetiminde yada bilgisinde olmasını tavsiye edebilirim uygun görürseniz.
Gönüllü bi arkadaşımız varsa bana oyunda veya forumda özelden iletsin seçelim güzel fikir Cihan abi

qönüLLü oLarak beN oLabilirim .. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
%LaStMoHiCaaN % YakamozxJustice % Lastmohikan %

%^_^iSmaiL ^_^ % ;)
Biz 7 Yaşında okuLa.10 Yaşında Hayata.15 Yaşında Dünyaya Rest Çekmişiz.Satmayız 3-5 Kuruşa Kardeşim DedikLerimizi.!

YaKaMoZ aiLeSi ;)
Kullanıcı avatarı
dabbela
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen dabbela »

Bakıcaz Herşey Rayına Otursun Bakalım Bizim Maksadımız Lonca Sistemi Gelene Kadar Sisteme En Hazır Lonca Olmak Sistem Geldiğinde Dağılmamak ve Güçlü Kalabilmektir Lütfen Bu Süreç İçersinde Sabırlı ve Temkinli Olunuz
* Belaxbattle * Belaxtube * Belaxbaytar * * Yakamozxbela *

Bizler Daha İyisini Yapana Kadar En İyisi Budur

BeLax Lonca Yönetimi
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

CARIZMA yazdı:ArkadaşLar lonca içi faliyetLer sıfıra düştü ne grup bölgeleri ne cart ne curt yani hiç bir faliyet yok sabri ile nur bıraktıgından beri hiç biyere gitmiyoruz hiç bir faliyet yok ... Böyle olucaksa ben loncadan ayrılmak istedgimi belirtmek istiyorum..Dostlukta üstümüze yok bu böyle ruby eren ikinizde çok iyi insanlarsınız ama 2 kişiyle olmuyor melih gitti mert charı silindi böyle olmuyor normal hayatta her zaman arkadaşınızım kardeşinizim ama benden bu kadar ....

Kankaxsinga

Erdicim loncadan ayrılma istegini reddediyorum nihayetinde bizler oyunu bırakmadık sadece iş yoğunlugundan dolayı pek giremiyordum seninle mutlaka bir ara oyunda konuşalım bende oyunu indiricem bir an önce o yüzden konuşmadan ayrılma işine onay vermiyorum... Ve gelelim diğer arkadaşlarımıza loncayı ayakta tutan arkadaşlarıma öncelikle tşk ediyorum herseyden önce hepinize tşk ediyorum yeni ceza sistemi güzel olmuş bunu işleve soktugunuzda çok iyi işler ortaya cıkacak buna eminim aksama girebilirim oyuna indirebilirsem oyunu hepinize saygı ve sevgiler

YakamozxPaix
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
forum96
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen forum96 »

ilk başta merhaba hemen söze girmek istiyorum

ben ( Yakamozxmoon ) süleyman abim ( Azatefendi ) eminim mert ( Fevzıbey ) sabri ve nura cok kızgınız bi süre gittiniz lonca ne oldu ne hale geldi bir cok insan kızgın... diyecek söz bulamıyorum ben hepinizi cok seviyorum ama artık yakamoz loncasında degilim acıkcası cıkmak istiyordum sabri abinin emaneti diye cıkmıyordum hatta sahiplendim ayakta tutmaya calıştım ama bazi nedenler yüzünden loncadan atılmakla tehdit edildim bu tehdit edilmenin ne hırsızlıkla ne dolandırıcılıkla nede küfürle bir ilgisi vardır sözü uzatmıyorum ismimi silerseniz sevinirim

Süleyman abi
Mert
Sabri abi
Melih
Nur abla sizler cok seviyorum her zaman sevicem inş bir gün tekrar görüşürüz...

Umuyorumki Yakamoz hakettigi yere gelir ama Sabri abi Nur abla olmadan cok zor...
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen CARIZMA »

Sabri dedigim gibi senle nur loncayı kurdugunuz zamanlarda katıldım aranıza beni az çok tanırsın başka lonca hevesLerine kapılık loncadan ayrılcak biri degilim ama sen bekle diyorsan sen izin vermiyorum diyosan öyledir ayrıca bi kondua bend ekırgınım bunuda oyuna döndügünde konuşuruz sabri izin vermedigine göre ismimi tekrar yazabilirsiniz ama sabri detaylı bi konuşalım şu grup bölgelerine bizde girelim çoluk çocuk nadidelerle şaheserlerle geziyor..3 ker eejder 1 kerede ecel amlzemesi topladım siz dedim kadim yapalım olmadı şimdi mavi kaya 60 olmuş istesemde üretememde...

Lonca charı haricinde Kankaxsinga charımında ismini yazarsanız sevinirim sabri beni mutlaka bul.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Erdi güzel arkadaşım kadim keselim diyorsunda online olan arkadaşlarımın online olma vakitleri birbirini tutmayınca bir araya gelinmiyor doğal olarak gidip kadimde yüzümüze gözmüze bulaştırmaktansa sabredip herkesin uygun olduğu bi vakitte gitmek daha mantıklı geldi bana. Bazı arkadaşlar kadim keselim diyor fakat dediğim gibi çalışan arkadaşlarımızın durumlarının uymaması nedeniyle yeterli sayıya gelemiyoruz bende çok istiyorum loncamızda herkes kadim görevini yapsın şaheserlerini üretsin ama bu aralar sabırlı olmamız gerekiyo işte sizlerin fikirleri varsa belirtirseniz sevinirim. Bu arada bölgeler içinde bişey söylemek istiyorum; Biz bölgelere girecez tırım tırım adam arıyoruz her zaman bizimmi dememiz lazım arkadaşlar hadi kenana gidelim diye lütfen loncadaki arkadaşlarım sessiz kalmayı bırakın gelin bölgeleremi girmek istiyosunuz loncadan gördüğünüz herkese özel mesaj atın hadi kenana gidelim hadi miğrata girelim hadi şunu keselim hadi bunu yapalım diye sonuçta sadece biz gidecez biz yapacaz diye birşey yok adam çoksa ben gitmem siz gidersiniz bak ben bölgeler için iksir üretmeye çalışıyorum yüzsüzlüğüm tavan yaptı gördüğümden materyal isteye isteye ama isterim yüzsüzlük yaparım sonuçta bölgelere gireceksek iksir ihtiyacı olan lonca ekibimize iksir takviyesi yapabilmek için. Sizden tek birşey rica ediyorum kendinizi geri çekmeyin az bişey girişken olun ben slm vermiyosam sen slm ver beni utandır bakayım bi dahakine slm veriyomuyum vermiyomuyum anlatmak istediğimi anlatabildiysem ne mutlu bana. Sürçü lisan ettiysemde affola.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Kullanıcı avatarı
istkvxmunise
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Anka Firarileri

Mesaj gönderen istkvxmunise »

Resim
Kullanıcı avatarı
Ruby
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ruby »

Arkadaşlarım kandiliniz mübarek olsun...
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...

Ruby / Rubyxzirve / Megy / Belaxlenobia ...
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

Tüm Yakamoz Lonca üyeLerinin ve diqer arkadaşLarımızın Mübarek kandiL qecesi kutLu oLsun..

Yakamoz Lonca Yönetimi

Chatlaqs
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön