Anaya Bacıya Küfreden Pislikler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Anaya Bacıya Küfreden Pislikler

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Böylelerini görmekten gerçekten sıkıldım...
Daha bugün en kutsal varlık olan Anne'ye dil uzatan itin tekiyle tartıştım...
Daha a demeden adamlar anana diyor..
Bu onların neasıl bir talim, terbiye aldıklarını göstermeye yeter....
Genel olarak 0-5 yaş arasındakiler bu küfrü kullansa da -sözde- 18-20 yaş arasındakiler (zeka yaşları 0-5) anneye küfrediyorlar...
Böylelerine kesinlikle ve kesinlikle caydırıcı cezalar verilmeli diye düşünüyorum...
Asıl istediğim şey bunların hesaplarının banlanması en az 1 ay...
Destekleyenler lütfen bunu kopyala+yapıştır ile Destek'e yollasınlar...
Tartışma yaratacak arkadaşlar hiç kendilerini yormasınlar ecdada ne kadar saygılı olduklarını göstermiş olurlar...
Eğer konu kilitlenirse yenisini açacağım...
Bu arada bu konunun bir kopyasını da Beyaz Köşk Genel Etkileşim'e açtım...
Kolay gelsin...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Tskxdevlet
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Anaya Bacıya Küfreden Pislikler

Mesaj gönderen Tskxdevlet »

Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm

Mert TURAN
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Anaya Bacıya Küfreden Pislikler

Mesaj gönderen Kindar »

Merhabalar,

Öncelik ile tüm samimiyetim ile bildirmeliyim ki, hassasiyetlerinizi anlıyor ve tüm görüşlerinize gereken önemi ihtiyat ile veriyoruz. Şüphesiz ki, söylediğiniz üzere anneler, annelerimiz "kutsal" tanımını betimleyebilecek en üst mertebedeki değerlerimizdir. Onlar söz konusu olunca dahi bizlerin ürpermesine (belki çok eskilere gitmemize) sebep olan tanımsız bir koruma iç güdüsü vuku buluyor. Bu çerçevede, bizler siz değerli "dost"larımızın hassiyetlerini gözetmek için çeşitli klasmanlarda sizlere destek imkanı sunmaktayız. Bunların tanım ve kullanım alanlarını aşşağıda bulabilirsiniz.

Oyun İçi Şikayet Sistemi: Oyun dahilinde vakit geçirdiğiniz zaman zarfı içerisinde; sizlerin rahatsız olabileceği durumlar göz ardı edilmeyerek, rahatsız olduğunuz her türlü mesaj/ileti için bahsi geçen mesaja sağ tıkladığınızda ortaya çıkacak bir "Şikayet Et" butonu bulunmaktadır. Konunun başlığında belirtilen durum da dahil olmak ile birlikte, "Hesap güvenliğinize tehdit oluşturabilecek durumlar", "Karakter güvenliğinize tehdit olabilecek durumlar", ve rahatsız olduğunuz tüm hal ve vaziyetlerde kullanabileceğiniz bu buton; sizlerin oyun refahını en üst düzeye çıkarabilmek ve hassasiyetlerinizi gözetmek maksadıyla aktif bulunmaktadır. Mevcut şikayet et tuşuna bastığınız anda gerekli cezai işlemin başlatılması için de ilk adımı atmış olacak, ve iveden moderasyon uygulanması için katkı sağlayabileceksiniz.

İKV DESTEK: Bu destek hizmeti ile, isminden de anlaşılabileceği üzere geniş kapsamlı bir destek hizmeti sağlayabileceksiniz. Oyun içinde "Şikayet Et" butonu ile ifade edemediğiniz, tabiri caiz ise daha özel durum ve sorunlarınıza çözüm üretmek için aktif bu sistem; "Oyuncu Hata Kullnımı, Üyelik, Öneri, Oyun Hatası, Ceza itiraz-Bilgilendirme, Plus Paket, İKV Forum Destek, İKV Özel Sürüm Kutu, Soru-Cevap, İKV Karakter Transfer" gibi çok kapsamlı çerçevelerde sizlere yardımcı olmaktadır. Mevcut iletişim adresi ise, http://www.istanbuloyun.com/support.aspx linki kapsamındadır.

Sizlerin huzur ve güvenliği için bulunan tüm bu kapsamlı, destek servislerini en doğru ve etik olarak kullanmak hepimizin yararına olacaktır.

Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön