Yeni lvllar ne zaman gelir , gelince yönetim akıllıca davranırda 10 lvl farkı olayını tekrar gözden geçirirmi bilemem ancak şurası kesin ki bir itemin kendi seviyesinin 10 lvl fark nedeniyle etkisinin azalmasına hiçbir etkisi yoktur. Bu GM tarafından onaylatılmış bir bilgidir.
Yani 45 lvl yada 49 lvl olması o itemin şu anki sistemle 55 lvl dan sonra etkisinin azalacağı gerçeğini değiştirmez. Çünkü esas olan itemdeki efsunun seviyesidir. 42 lvl yücelen item de 52 lvl da değil 55 lvl dan sonra işlev zayıflaması yaşatacaktır.
Bilmeyenlere duyurulur.
Jupiter
Güncelleme gelince şaheserler ne olacak?
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Güncelleme gelince şaheserler ne olacak?
Bu konuyu görünce amcam aklıma geldi...
Ne zaman bilgisayar, televizyon vs. alacaksa yıllarca bekler ve: "Daha yenileri çıkacak ben yenilerini bekliyorum." der...
Acaba biz de o hesapla şheserleri üretmesek mi...
Ne zaman bilgisayar, televizyon vs. alacaksa yıllarca bekler ve: "Daha yenileri çıkacak ben yenilerini bekliyorum." der...
Acaba biz de o hesapla şheserleri üretmesek mi...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı

- justine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Rapid yazdı:bir itemin hasarı kanımca 2 kat, yani 10 seviye sonra düşüyor. yani sen 38 seviye bir itemi 49 seviye karakterine giydirdiğinde, o itemin hasarı düşer. ama 39 seviye bir itemi 49 seviye bir karakterine giydirdiğinde arada sadece 10 lwl olduğu için hasarı tamamen etkisini gösterir. bu da demek oluyor ki, 59 seviye geldiğinde ejder asa vs. şaheserler işe yaramaya devam edecek. ki çemberlitaşa en az 1 yıl var.
Ozancım üzgünüm ama yanlışsın
Efsunların da kendi aralarında seviyeleri var bu seviyesleri iksirlerinden anlayabilirsin..
Misalen ; urban 40 lvl , yücelen 45 lvl efsunudur..
Bu efsunlar daha küçük seviyeli itemlerle de görünebilir..
Buna misalen ; 38 seviye Urban kurt kürkü ceket.. 43 lvl Yücelen Ekolü kenevir lifli ceket ceket gibi..
Hasar azalması yaşanmasında itemin değil efsunun seviyesi önemlidir.
Buna misalen ; Karakürk görevinden verilen 39 lvl Zincir Merlin asanın hasarı 45 lvl olduğunuzdan itibaren düşmeye başlar..
Olay karmaşık değil aslında o kadar sadece efsunların seviyesini bilmek yeterli..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- justine
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Islık çalan ne zaman değerli oldu ki..qwertoy yazdı:Nasılki 39 lewel geldiğinde ıslık çalan değerini kaybetti buda öyle olur ama bunun üstünde emek var o görev itemi idi orasını bilemem
Şimdiye kadar verilen üretilen turuncu eşyalar en iş görmezi..

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!