Ben emınımkı senın grubun junonu sıfacısızda keser kenanı saymıyorum bıle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tek Şifa ile [JUNON] Kesimi.
- VIIIIIIIIV
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tek Şifa ile [JUNON] Kesimi.
Samed cevabını bıldıgın sorular soruyosun bak
Ben emınımkı senın grubun junonu sıfacısızda keser kenanı saymıyorum bıle :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tek Sözüm Sana Bizim Farkımızı Buuu ....zuhahahahahVIIIIIIIIV yazdı:Samed cevabını bıldıgın sorular soruyosun bak![]()
,,,,,,,,,,Ben emınımkı senın grubun junonu sıfacısızda keser kenanı saymıyorum bıle ,,,,,,,,,,,:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
foto nasıl alınıo
Danılyen [49]
Danılyenn [49]
aDReNaLiN [49] [(^) Ejder Asa]
aSiBeY [25] KP ÇaRı
! DüNYa BiR GüNDüR o Da Bu GüNDüR !
Danılyenn [49]
aDReNaLiN [49] [(^) Ejder Asa]
aSiBeY [25] KP ÇaRı
! DüNYa BiR GüNDüR o Da Bu GüNDüR !
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Buda bi başarı tebrikler..
100 m warmış adamda peh xd

Güzel Kesmişsiniz Emrah Abi 
hilalxxfenomen yazdı: Şu Dediğin İlkler Sadece Kendi Klanın İçinde Geçerli Değil mi? Yoksa Başka SUnucudamı Oynuyorsunuz :?:
Anlamadımda :ugeek:
Bu sunucu için geçerli. İlk geldiği zamanlar dedim. Şimdi rahat rahat kesiliyor.
Ters yada erken doğum flan mısın sen ? Sataşacak yer arıyorsun fakat bana bulaşmasamed06 yazdı:Sen cok fılm ızlemısssın.. az ıstırat ed...

..
.\.Emre./.
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Bana Kalırsa Söylediklerin Pek Gerçekleri Yansıtmıyor.Bizim Junon u Kestiğimiz Sıra Arz'lardan Gezgin Şehir Görevinin Nasıl Yapıldığını Bossların Nerde Olduğunu Soranlar Vardı..Allah Aşkına Araştırmadan Şuraya Yazılar Yazmayın Lütfen.

xXFENOMENXx
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
Bi grup arz junon kesince bütün arzlar migrat ustası mı oluyor ? O kadar junon kesildi fakat hala bunu bilmeyen arz ve lodoslar mevcuttur.hilalxxfenomen yazdı:Bana Kalırsa Söylediklerin Pek Gerçekleri Yansıtmıyor.Bizim Junon u Kestiğimiz Sıra Arz'lardan Gezgin Şehir Görevinin Nasıl Yapıldığını Bossların Nerde Olduğunu Soranlar Vardı..Allah Aşkına Araştırmadan Şuraya Yazılar Yazmayın Lütfen.
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
Afedersin ama lafların nerenden nasıl anladığını bilmiyorum bilemicem bilmekte istemiyorum. Ben onu ilk kestim demedim. Ben onu iksirsiz ilk kesenlerdenim dedim. Neyse .. Sanada çok sevdiğim Mevlana'nın sözü ile bir yanıt vereyim.. Zaten ne kadar size yanıt verilirse kendinizi kaale alınıyor önemli bir kişilik hissi verdiriyor. O yüzden susman mantıklıhilalxxfenomen yazdı:Bana Kalırsa Söylediklerin Pek Gerçekleri Yansıtmıyor.Bizim Junon u Kestiğimiz Sıra Arz'lardan Gezgin Şehir Görevinin Nasıl Yapıldığını Bossların Nerde Olduğunu Soranlar Vardı..Allah Aşkına Araştırmadan Şuraya Yazılar Yazmayın Lütfen.
Sessizliğim asaletimdendir
Her lafa verecek cevabım var
Bir lafa bakarım laf mı diye ?
Birde söyleyene bakarım adam mı diye
...

..
.\.Emre./.