Ya bu Nasıl İş Allah Aşkına Ya!!!
Ya ne yaptım aalamıyorum ki hemen bana zırt die ceza kesiolar ya deli olacam kardşeim ne ettim söleyin Allah aşkına ya vallah adamı çıldırtırsınız yemin ediorum başka hiç bir oyunda ben bunu göremedim fuarda beni gören yöneticler var konuştum onlarlada bu ne ki anlamıorum.Durduk yere adamı susturuosunuz töbe estağfurullah töbe ya.
Eminönü=Kapıkulu
Ya bu Nasıl İş Allah Aşkına Ya!!!
- rmznbztmr02
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Ya bu Nasıl İş Allah Aşkına Ya!!!
İçerik silindi.
ALAYINA LODOS,İNADINA LODOS,ÖLÜMÜNE LODOS...!!!
MaHlLaSı=Gergerlee
KLaNI=LODOS!!
SInIFı=SAVAŞÇI..

MaHlLaSı=Gergerlee
KLaNI=LODOS!!
SInIFı=SAVAŞÇI..

Re: Ya bu Nasıl İş Allah Aşkına Ya!!!
Merhabalar,
Cezalarda hata olasılığı oldukça az olsa da şikayet incelenmeden doğru ya da hatalı olduğu hakkında burada bir şey söylemek hatalı olur. Bu yüzden itirazınızı bize iletin değerlendirelim.
Forum üzerinde cezalar hakkında tartışma yaratmak forum ya da oyun yetkililerini tartışmaya çekmek hiç kimseye bir kazanım sağlamayacaktır.
Mesajı silmiş olduğum sayın (eski) üyemiz ise, hiç bir dayanağı olmayan kanıtlayamayacağı ithamlarını lütfen kendisine saklasın. Eğer bir kanıtı varsa! Bu olayın çözüm yeri forum değildir.
Hatırlatırım.
Cezalarda hata olasılığı oldukça az olsa da şikayet incelenmeden doğru ya da hatalı olduğu hakkında burada bir şey söylemek hatalı olur. Bu yüzden itirazınızı bize iletin değerlendirelim.
Forum üzerinde cezalar hakkında tartışma yaratmak forum ya da oyun yetkililerini tartışmaya çekmek hiç kimseye bir kazanım sağlamayacaktır.
Mesajı silmiş olduğum sayın (eski) üyemiz ise, hiç bir dayanağı olmayan kanıtlayamayacağı ithamlarını lütfen kendisine saklasın. Eğer bir kanıtı varsa! Bu olayın çözüm yeri forum değildir.
Hatırlatırım.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]