İKV BİTECEK..
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV BİTECEK..
Abicigim sadece onla da bitmiyor ki.. 5 Lwl gorevi yuzunden Lodoslar cogunlukta. Bu sebepden dolayi zaten arzlar eziliyor. Meteor arz kalesi hep lodos dolu oluyor. Bankalar onlarda. Yeter ya.
Arkadaşlar Ben Burda Köskümüzün Bazı Sorunlarını Ortaya Sundum Ama Keskede Sunmasaydım Burda Yorum Yapacaksanız Açtıgım Konu Üzerine Yapın Saptırmayın Konuyu. Ha Su Çalma Meselesine Geleyim Benim Arkadasım Zamanında Böyle Birşey Yapmış Doğru Yalan Değil Simdi Ben Poweri Ondan Ödünç Aldım. Ama Suanda Yaptıgınız Suçlamaların Hiçbirini Haketmiyorum Arkadaşlar Ben Hırsız Falan Değilim Anlayın Artık
Benim Eski Carlarımın ADı Dracuea Daphnem Ve Büyücüxfurkann' Dı Dracuea 'Yı Aylar Önce Bi Olay Yüzünden Sildim. Daphnemide Powerful ' un Asıl Sahibine Vermiştim Ve Bende Poweri Almıştım Kullanıyordum Ecel İlgimi Çekiyordu Bu Yüzden Taks etmştim Daphnem İle. Ve Daphnem ADlı Carımın İsmide Powerful ADlı Karakter Yüzünden Kirlendi. Büyücüxfurkann İse Yıllar Önceki Carımdı Lordsharon Adlı Karakteri Satın ALmıştım Bi Arkadaşımdan Sonra Çalıntı Oldugunu Söylüyorlardı Bende Carı Aldıgım Kisiye Bunu Söyledim Ve Carı Geri Vermek İstedigimi O Kabul Etmedi.. Ve Bende Lordsharonu Kullanıyordum Ardından Car Sahibinin Bana Ana Avrat Küfür DOlu Sözler Söylemişti.Bende Düşündüm Beni Ve Carımın İsmini kötüleyen Bir Karakteri Barındıramazdım Car Listemde.. Ve Carı Sildim Ve Carın Sahibi Bana O Küfürleri Etmeseydi Carı Geri Verecektim. Ama O eTTİGİ Küfürlerden Dolayı Sildim ..Büyücüxfurkann Adlı Carımda Bu Yüzden Hırsız Olarak Gündeme Geldi Ve'de Yıllar Önce Banlandı... Banlanmasının Sebebide Bazı Arkadaşlarımın Carımın Sifresini Bilmesi Ve Küfretmesi.. Bende O Zamanlar Dracuea' yı Yeni Kasmaya Baslamıstım. Büyücüxfurkann Hırsız olarak Gündeme Geldiginde Carı Gözden Çıkarmıştım Nedenide Sizin Benim Hırsız Olmadıgımı Anlamamanız.. 
/eZiKTiK iYiCe eZDiLeR seRseRi oLDuK baŞ üSTüNe koNDuK/
'Powerful' [Ecel Getiren] 'Daphnem'
'Powerful' [Ecel Getiren] 'Daphnem'
güzel bi yaklaşım
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
çalan çalana #@!? yadelidir yazdı:EmirBerkKorkmaz yazdı:Bir de bazı Daphnem gibi kişiler em satıyor...VicTorY yazdı:Bende ekliyeyim
Powerful gibi hırsızlar 15-20 kişi ile oyundaki Kabadayı modunu hayat meselesi yapıyor sonra Powerfulla alakam yok diyor Daphnem bunlar da oyunun kötü yanlarıHaa çaldıklarıylada kesemiyorlar o ayrı bir durum
Sanırım bu da sıkıntıyı önlüyor Mustafa..![]()
Bu Powerful köpeği benim arkadaşın 3 mavi kaya+24m sini çalmıştı Gerçi arkadaş dedğim haysiyetsizde benm 72m mi çaldı
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- HeadbangersBall
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Evet Powerful Herkes Senin Ne Mal Olduğunu Anlamış . Daha Konuşmaya Gerek Yok .frkn1797 yazdı:Neden mi ?
*Dostukluk,güven,sakin bir oyun ortamı kalmadı.
*Yetkililer plus satma ya da kalan kutu stoklarını elden çıkartma derdinde.Oyuncular 2. planda.
*49 Level olup klan kastıktan sonra yapacak bir şey kalmıyor.Sıkıcı oluyor.
*2 seneden beri İkv'de aktif olan bir kişinin 3 meslekten de (şifacı,savaşçı,büyücü) karakteri oluyor.
*Hatalar can sıkıyor.(Oyunun başından beri Hata:183 çözülemiyor).
*Oyun içinde en son değişiklik yapılan tarih 12 Haziran 2010 (Grup Bölgeleri'ndeki hata düzeltildi).Çok uzun aralıklarla yenilikler oluyor.
*Lonca sistemi gelmekbilmiyor.
*2 senede bir 10 seviye ekleniyor.Halbuki oyun bir kerede 70-80 seviye olsa.Oyundaki artış gözle görülebilir noktaya ulaşır.
*Forumda her gün 2 şer 3 er tane veda konusu görüyoruz.Bunlardan 1 tanesi bile kesin veda olsa.Çok ciddi bir şekilde oyuncu kaybediliyor.
*Lag sorunu giderilemiyor.
*Oyuncular kendi imkanlarıyla loncalar kurmaya çalışıyorlar.Buda oyuncuların sistemden sıkıldıklarını gösterir.
Ve daha aklıma gelmeyen nedenler...
Damz | Büyüxhancı | Şovalyexebru...
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .
Consume Obey Die = Tüket ,İtaat Et ve Öl ...

Ben bütün İzmir’i ve bütün İzmir'lileri severim .