Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)

Mesaj gönderen Esat »

Zalimfelek Yani Ferhat Cengizin Arkadaşı Cengiz Ona Dİorki Kadim Grubundan Attılar Bunlara Kadim Yapmayalaım Dİor. Ferhat KAdimin Canı 3 Kaçırıyor Sen SÖyle Volkanım Dionki Cengize Karışan MEVLANAYI Karşısında Bulur Allah Var O Kdr EMek O Kdr İksir Söle Kadim CAnı 3 KAçırıyolar Bumu ADAm Dediqiniz AdaM.. Kadim Canı 3 Buz ELektirik Gelse Yaklaşık 30 bin Toplam Gelse KAdim Yerdeydi Yazık Deqilmi Benim KAdim Yapılmıştı ARkilere SÖz Verdim Onlarada Yapıyorduk. Ama Oyunda Nankör Çokkkk ! Arzlar Kadime Gelmeden İlk Kadime Sago Karasel Gİtmişti Ve Kestiler Şimdi Arzlar KAdimi Kapatmış . Lodoslat TOplanınp Gidiyoruz Kadim Kesemiyoruz Arzlar Kaçıyor ( Bazı Şahıslar) Ne Yapalım oYUN Bölemiş .. İyi FOrumlar
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
Slytherin
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Slytherin »

Cengiz bu sunucuda seni tanıyan onlarca kişi var ve hırsızlık yapmana ihtimal verecek hiç kimse yok. Bir kendini bilmez bir kişi için ne oyunu bırakmaya değer nede oyunda seni seven arkadaşlarını üzmeye değer. Bak benimde karakterlerım silindi halen sizlerden ayrılamadım ve sende 1 kişi için oyunu bırakıcam diyorsun. Bırak böyle çocukları kendı kendilerine konuşsun takan kim!!!
Kullanıcı avatarı
chelseafan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen chelseafan »

Esat Anlattığın olayı biliyorum Şerefsizlik sizdeki 10 canda adamı atıyonuz gruptan..
Başka birini alıyorsunuz 30m karşılığı..

Ayrıca Cengizi enayi yerine koyuyo millet sırası gelince kendine kesılırken dalıyor..Normalde oturuo sıra bekliyo..

Konuyu yeni anladm ben kısaca adamın görewi olmamış kadim oda kızmış bir zamanlar bedavadan topladığın madalyonları mana edip hırsız demiş...

Dediğim gibi Küçük bi çocugun lafına bakarak karar verme..
Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Esat »

Lan Dİnqil ADAm Sen Bana Nasıl Laf Atıyon Kafanı Tuvalate #@!? Adamı Hasta Etme Ben Ne Zmn Bir Gruba Bİrisini Alıp Atmışım Çakkalık Etme O Kdrmı Şrfsiz Olduk lan

Cengiz Benim Grupta Deqildi Nede Arkadaşlarımın Grubunda O 30m Karşılığı Adamı Çıkartıp ALan Kimse Onun A@. Tmm Çakal Dünkü Adam Şrfsiz Dİor Rütbeni Bİl Rütbenle Uğraş ! Seviyeme Ulaş Sonra Sana Cvp Verim
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
Kullanıcı avatarı
CenqizV
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen CenqizV »

Esat Gurubtan Atmadınızmı Lan benı can az kaldıgında böylemı adamdan satıyosunuz kendınızı kendıne gel karşında cocuk yok senın cocukta avutma con con cocuklarmıyız lan sen bızı avutuyorsun esat işine bak cok konusma...iyikide kaçırmışım ben buzamana kadar haksızlıga gelmedım ama ugratıcak adam olursa hem işini görmem hemde benım bukadar gereksiz konu acma kadım hıdra ıcın kendını burda yırtma TLoodasın Sesım Cıkmıyorsa Ordaki Kişilere Saygım Sevgım Oldugundandır İşine Bak ''Esat Besmele Cektıgın Tesbihin Boncugunu dökerim yoksa bugun'' Kadım Gurubundan Neden atıLdıgımı BıLıorum ...Forumu Kirletmessen sevınırım tartıs diye acmadım bu konuyu sana özel yapmadım bişiler düşünüyorsan yazarsın düşünmüyosanda kimseye Satışmassın oke ? :evil:
Resim

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz

Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
Kullanıcı avatarı
CenqizV
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen CenqizV »

Esat yazdı:Lan Dİnqil ADAm Sen Bana Nasıl Laf Atıyon Kafanı Tuvalate #@!? Adamı Hasta Etme Ben Ne Zmn Bir Gruba Bİrisini Alıp Atmışım Çakkalık Etme O Kdrmı Şrfsiz Olduk lan

Cengiz Benim Grupta Deqildi Nede Arkadaşlarımın Grubunda O 30m Karşılığı Adamı Çıkartıp ALan Kimse Onun A@. Tmm Çakal Dünkü Adam Şrfsiz Dİor Rütbeni Bİl Rütbenle Uğraş ! Seviyeme Ulaş Sonra Sana Cvp Verim

Benım Loncamdaki adama Rütbenı Bil Rütbenle Ugraş Seviyeme Ulaş Sonra Cvp Verim Deme Once Rütbene Bak .Sana Kımse Böyle Birşey Demıyor.
Resim

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz

Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

CenqizV yazdı:Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)
Görmedim duymadım konuşmadım :)
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gazap »

Esat yazdı:Lan Dİnqil ADAm Sen Bana Nasıl Laf Atıyon Kafanı Tuvalate #@!? Adamı Hasta Etme Ben Ne Zmn Bir Gruba Bİrisini Alıp Atmışım Çakkalık Etme O Kdrmı Şrfsiz Olduk lan

Esat bır daha boyle bır konusma seklınde bulunursan hakında gerekenı yapmamla ılgılı en ufak bır kuskun dahı olmasın.
The lodos of ottoman loncasında ol yada olma kımseyle bu sekılde konusmaya hakkın yok sen kımsınkı mılletın kafasını tuvalete sokacaksın.Bıraz yasınızın adamı olun...
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

hop dedık CheLseXFan benım Loncamın degerlı uyesıdır,ayrıca yenı dedın adam bu sunucun en koklu oyuncusudur esat, senı severım ama lonca uyelerıme laf atarsan sevmem
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
chelseafan
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen chelseafan »

Senin seviyen belli ettiğin laflardan..
Cengizi gruptan atan sizin elemanızdı sen demedim ben..
Ayrıca insan gerçek hayatta yapamayacağı şeyleri buraya yazar genellikle sende öyle yapmışın..

I LAUGHİNG YOU WİTH MY ASS.. :lol:
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön