Selamlar ,
Bu konuyu acmamın sebebı ; ikv hayatınızın neresinde ?
Kendimle baslayayım ..
İkv benım hayatımın bır parcası degıl. Ben ikv nin bır parcasıyım.Bır ınsan 24 saatlık bır zaman dılımının 20 saatını bu oyuna ayırıyorsa gerı kalan 4 saatte bu oyunu dusunuyorsa emınım sıkıntı vardır.
Bır kac saatlıgıne net kesılıyor.Ben cıldıracak kadar gerılıyorum.Ikv yı hayatımdan cıkaramıyorumda .
İkv nin insan psikolojisindeki yeri ?
Yolda gıderken önüme arkama bakıyorum.Karşı klandan bırısı cıkacak mı dıye ? Marketten bırsey alacaktım ve kasiyer e sordugum soru aynen şu şekilde '' yonca var mı ? '' bu gece ailem beni sahura kaldırıyordu ve annem oglum hadi kalk derken bende anneme '' anne son el vs yi atıp gelıyorum '' . . . .
İkv artık hayatımızın bir parçasımı ? bos zamanlarda oynadıgımız fazla vakıt ayırmayıp stres yapmadıgımız oyun mu ?
Yoksa bızler ıkv nın bır parcası mıyız ? ıkv nın esır aldıgı beynımızı somurdugu pasif oyun severlermıyız ?
Ikv ye ne kadar vakıt ayırıyoruz? Ikv ye vakıt ayırmalımıyız ?
Bunları tartısmak ıcın bu konuyu acmıs bulunmaktayım.
Not: yukarıdakılerın tamamı şahsi görüsümdür.ınsan ıradesı deyıp sacma sacma yorumlar yapmayınız . . .
İkv ve Sen ?
-
eLLectr0PoweR
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İkv ve Sen ?
MERAN
eLLecTr0PoweR *

eLLecTr0PoweR *

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Re: İkv ve Sen ?
bi ara oyuna kendimi çok kaptırmıştım ama gerçek hayatıma fazla vakit ayıramayınca bıraktım ve kısa bir süre sonra tamamen silincek hayatımdan ikv 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- justine
- FareAdam Düşmanı

Siz bi doktora görünün bence..
Psikolojiniz bozuk sizin.. Bakkaldan ekmek almaya giderken bu ekmeği cinler yer diye korkan , İstanbulda yaşayıp Mısır Çarşısından ya Kenan çıkarsa diye korkan insan normal olamaz
Psikolojiniz bozuk sizin.. Bakkaldan ekmek almaya giderken bu ekmeği cinler yer diye korkan , İstanbulda yaşayıp Mısır Çarşısından ya Kenan çıkarsa diye korkan insan normal olamaz

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
-
Vandervaart
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
İKV Hayatımın bilgisayarında 
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

en azından ayda 1 kereliğine de olsa 1 haftalığına mola verin.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- HakanbuscaTakent
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
Hiç unutmam marketten mısır alcaktm abiye soruyodum mısır nerde diye yanlışlıkla daltonlar nerede demiştim

konuyu açmış olan arkdşa anlattıklarını göz önünde bulundurarak bi kaç tavsiye vermek isterim.Öncelikle ikv ye duydugun ilgi ve alakana hayran kaldım doğrusu ancak şu noktaya dikkatini çekmek isterim yaşadığımız Gerçek Hayat ve Sanal dünya arasına bir çizgi koyman gerekliymiş geliyor ikv yi hayatından bir anda atabileceğini açıkcası anlattıklarını göz önünde bulundurarak yapabileceğini sanmıyorum .Benim sana tavsiyem bunu bi anda da yapmaktansa mesela günde 20 saat oynuyorsan yarın 19 a düşür ertesi gün 18 e bunu gün geçtikçe azaltarak kendini normal yaşantınla ilgili konulara yönlendirebilirsin emin ol bunu yapmayı denersen ikv ye daha az gireceksin . Umarım anlattıklarımı anlayabilmişsindir
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM
Abdülhamid
EbuDüCaNe
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
Ben de bir ara bir işi başardım mı: "Tamam em bizim." diyordum içimden...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı