Bana Yiğenim Diyen İçeri >

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kaptanmagaradami
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bana Yiğenim Diyen İçeri >

Mesaj gönderen Kaptanmagaradami »

Leaderjack yazdı:kanıt kendileri biliyor hatta yencerivurguna bile şikayet ettim 5 dk sonra yeniceriönder allah kitap yemit etmeye başladı foto almadı gerekde duymadım mert koymuş foto gerisi hikaye bazılarının tasmalarını salıp konuyu saptırmaya başlarlar gene paspas cok oyunda
Mert birşey demiş foto koymuş kanıtlamış senin kanıtın varsa konuş kanıtın yoksa sesini çıkarma.Zaten şu konularda bir kerede foto almaya gerek duyun.
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi :)]

www.anadoluakincilari.com
asim3428
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen asim3428 »

Şimdi diyelimki böyle bişi oldu daha dün Yeniçeriavşar ı vs ye diye çağırıpta orda dalan kimdi ?

klandan adam çağıranda sendin balıkçıya. Bu konuyuda boşa açmışsın ne diyeyim inşAllah bi gün akıllanırsın bizde şahit oluruz ;)
YENİSAHRA
Asım Küçük
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

Hahahaha :D Süper olmuş :D Mert YİĞENİM ;)
Senin ne kakao olduğunu herkes biliyor :) Fazla konuşarak meşhur flan mı olmayı deniyorsun? Bankada tek otururken sen sesin soluğun çıkmıyor ama 2 lodos olduğu zaman yanında hadi dalak şunlara gibisinden saldırıyorsun. Amaaan sana cevap vermek bile hata. Bak yiğenim. Adam yemin etmiş. Demiş ki seni karizma alırken görmeyeyim. Demek ki sen daha önce bir kurnazlık yapıp aranmışsın. Eee aranan bulur yiğen ;). Hadi git şimdi oyunda ezik arzları kes 8-)
Resim
..
.\.Emre./.
SIRRAGEe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SIRRAGEe »

Oyunu bıraktık Diye bu Conconlar Hale KonusuyorMu la...
ALo Yeniçeriler susturun şu dümbüKleri...
Sende mertmisin kingmisin tanımam baktıgıma göre sevilmeyen tarzda bi gencsİn...
Yeniçeriler Durduk yer eKolay Koaly kimseyi Kesmez kesersede Kimse bişi diyemez....
Bu Loncayı Kuran benim GEcmİşi senden büyüktür mazisi senden yücedir...
Boş Konuşmaları bırak Git Kumda oyna sen...
Yada GEl kasaba sana Meslek ÖGretem Bİşiler Kaparsın belki.. AMa BU kafayla zor...

Ha Sakın ha diger bebeler gibi Oyuna gelde comolokkoyu sana gösterem deme :D Oyuna girmiyoprum ben...
Sİldim 2 milyarlIk carı.... Sadace FOrumda sizin gibilerle GIrgır geciyom :D
Fazla SÖze Gerek yok...

Sırrage
Kullanıcı avatarı
Mertkinqx
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Mertkinqx »

yeniçeri bebeleri kanıtlar ortada siz hayla neyden bahsediyorsunuz burada kımın ne yaptıgı bir gercek ve hayla gelip beni sucluyabılıyorsunuz ya ne diyim /alkış.....

PES PES PES

heeeeeeee Avşar sana gelınce dostum balıkcıdakı vsde benmı adam toplamısım bir ordaki adamlara sor bakayım ?
sana dalmasınlar diye ben soyledım adamlarda vs de karısmadı sonra karıstılar burada benımle bir alakası yok şimdi yol al
KEMALİZM

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

[*]Kalsada Son Nefesim Yaşasın KEMALİZM[/color]
Kullanıcı avatarı
mafritturk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen mafritturk »

Aynen öyle bu sana verilen bir ceza şamar oğlanına dönderdik seni hiç susmayan çenen acizlikten bi kelime konuşamadın.Yeniçerinin gücüne tapıcaksın en sonunda, [yeniçeriler bebeymiş,yeniçeriler ezikmiş ] Sen göster o zaman büyüklüğünü de gücünü de görelim. ((YEĞENİM))
Kullanıcı avatarı
mafritturk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mertkinqx yazdı:yeniçeri bebeleri kanıtlar ortada siz hayla neyden bahsediyorsunuz burada kımın ne yaptıgı bir gercek ve hayla gelip beni sucluyabılıyorsunuz ya ne diyim /alkış.....

PES PES PES

heeeeeeee Avşar sana gelınce dostum balıkcıdakı vsde benmı adam toplamısım bir ordaki adamlara sor bakayım ?
sana dalmasınlar diye ben soyledım adamlarda vs de karısmadı sonra karıstılar burada benımle bir alakası yok şimdi yol al
Adamım senin yaptığın bebelikleri biz biliyoruz.Tekken sütten çıkma akkaşıksın yanında kendın gibi birkaç amele lodos buldun mu ezık arzları kesersın.Yalnız dün biz sana bebelik değil abilik yaptık cezanı aldın oturdun.Ve yeniçerilerimizin ezik arzlardan olmadığını gördün.Hadi şimdi yol aL..
Kullanıcı avatarı
mafritturk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Ayrıca yeniçeriavşar la bi meselesi olan varsa başka konu açsın şuan ki içinde bulunduğunuz sayfanın konusu mertkinq in
utançlar içinde çektiği cezanın göstergesii..Başka konu açın tartısalım.

MAFRİTTÜRK/YENİÇERİBARON/YENİÇERİXGKSL/YENİÇERİVURGUN
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

yaw sizin yaptığınız ne peki ? hasekide durup kp kasmalar yolda görünce direk saldırmalar oyunu iyice karartıyorsunuz derdiniz ne anlamam acıkcası sanki karşımda 7 yaşında çocuk varda lafdan anlamıyor eski tılsımı özledim cidden eskiden meteorda kapışırıdık savas bittti dedikmi milet sohbete başlardı kimse kimseye dalmazdı şimdi ise hoşgörü diye bir şey yok bu höşgörüsüzler giriyor oyunu kirletiyor sadece
<)
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

mert YİĞENİM savascaksan savas meydanında göster arkadan ya da 2 kişiyle dalma ;)
<)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön