Diseasexalp..
Diseasexalp..
Sevgili arkadaşlar ben öncelikle diseasexalp olarak alp ve alper oyunu bırakmıstır ve artık onların yerine ben devam etmekteyim mazide belki kötü şeyler yaşanmıs olabilir sunucudaki herkesten ö.dilerim geçmişte yasanan kötü şeyler adına adım Özkan ve artık Diseasexalp te ben dvm etmekteyim saygılarımla Özkan bu arada Diseasexalp öncelikle bnmde Diseasexistanbulda sadece doktorxdede onlarındı ben askere gittiğimde kısa dönem yaptım ve gerş döndüğümde bu olaylan yasanmıs herkez adına ö.dilerim Özkan..
[]
VaRLıGımDa KıYMeT BiLMeYeNi YoKLuGuMDa TeRBiYe eDeRiM
VaRLıGımDa KıYMeT BiLMeYeNi YoKLuGuMDa TeRBiYe eDeRiM
- YaSnoV
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottman
Re: Diseasexalp..
baştan söylüyorum o karekterde kim olursa olsun benim için hırsızdır ... alp ve alaperin arkadaşı olması yeterli
IIYasinowiÇII[SAVAŞÇI]

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]
- freze61
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Diseasexalp..
öncelikle merhaba ; arkadaşlar Doktorxdede ; Diseasexalp in hırsız olduğunu ; gerek forumda fotoları ile gerekse oyundan hepinize bilgilendirme yaptım ; kendisi zamanından benim karakterlerimi kendi hesabına aktarmıştı ; ve oyunu bıraktığını söylüyor ancak kendisi IllxalperxllI yada buna benzer 25 lwl bir karaktere rütbe kasarak oyuna devam ediyordu ; belliki bu olayın unutulmasını ve karakterlerini tekrar kullanabilmeyi beklemiş
yazık . bunun adı yüzsüzlüktür . beni tanıyan bilen herkezden bu arkadaşa güvenmemesini ; kendisi ile alış veriş etmemesinin ; konuşmamasını mümkünse yasaklamasını rica ediyorum üniversite hazırlığı dolayısıyla oyuna giremiyor olabilirim ancak gelişmeleri forum aracılığı ile takip ediyorum.
Saygılarımla
Saygılarımla
ReVeNGeoFaGeE(Ecel Getiren)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)
Revengeofage
ReVeNGeoFHaMSi(Ejder Asa)