Oyundaki Kasmalar..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Cihanı Hükümran

Oyundaki Kasmalar..

Mesaj gönderen Laz61 »

slm.

Arkadaşlar ismini vermek istemiyorum ama en kral onlıne oyunu oynuorum ama oyun kasmıo nedense ikv yi ilk açmamda başlayan kasmalar daha sonra Mısır çarşısına geçerken meteora inerken adaya geçerken veya sığınakta lag bunedir arkadaşlar yönetimin gözünü resmen para bürümüş resmen oyun kendi haline anca Ban sustur ayda yılda 1 etkinlik yap oda 50 tane iksir plus paketi farklı şekilde üretip satmak madem böle bi oyun yapıosunuz adam akıllı kişilerle bu işi götürün saçma sapan beyinsizlerle değil bune ya meteora giricem kasar mısırdan çıkıcam kasar adamın üstüne gidicem kasar pcde sorun var dicem 2 Gb ram 500 ekran kartı ati 300 gb harddisk 3000 işlemci saçma sapan oyun resmen oyuna da bağımlı olduk yönetimin adam akıllı kişilerle bu işi gidermesi gerek forumda yazılan bu hataları hiç mi okumuyolar forumun amacı ne resmen para bürümüş bunların gözünü biraz kendinize gelin yönetim bu kadar insana plus satıosunuz şikayetlerimizi hiç dikkate almıosunuz bu yazımı şikayet olarak hem desteğe hemde buraya yazıorum arkadaşlar sizde destek olun ....
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''

“Genel Etkileşim” sayfasına dön