ErMeydanınn En Güçlü Savaşçıları, Büyücüleri ve Şifacıları
ErMeydanınn En Güçlü Savaşçıları, Büyücüleri ve Şifacıları
Sizce meranın Er meyadanındaki en güçlü savaşçıları , büyücüleri ve şifacıları kimler ?
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
Re: ErMeydanınn En Güçlü Savaşçıları, Büyücüleri ve Şifacıları
şifacı bi kere benim
3v1 aldım
savaşçı deathimperuuzz(eziğin tekidir adamı kesiyodum canı 5ti deparladı kaçtı sen giderken biz dönüyorduk diyo)
Deathximperuz dogru demiş senin bu oyunda tohumun yokken ömer bu oyundaydı . En iyilere gelince üstündeki item dogrultusunda aldıgınız sancağın verdigi güç ile er meydanında En iyi Degişir Yani Çift TakımGirmek Er meydanına Herzaman ii dir ama plus Yok ise girmne geerek yok çift item hiç bir şey kolay kolay Düşmes 
Uyuştur Kanımı , Başımı Döndür...
Yatır Dizlerine Ömrümü Söndür..!
Çekme Dudaklarını Dudaklarımdan,
Nefesim Kesilsin Öperek Öldür....!!
Yatır Dizlerine Ömrümü Söndür..!
Çekme Dudaklarını Dudaklarımdan,
Nefesim Kesilsin Öperek Öldür....!!
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
arkadaş plussuzdu 4 kere ona düştüFrosth yazdı:Deathximperuz dogru demiş senin bu oyunda tohumun yokken ömer bu oyundaydı . En iyilere gelince üstündeki item dogrultusunda aldıgınız sancağın verdigi güç ile er meydanında En iyi Degişir Yani Çift TakımGirmek Er meydanına Herzaman ii dir ama plus Yok ise girmne geerek yok çift item hiç bir şey kolay kolay Düşmes
ayrıca imperuz benden önce olsa bile hadi 90canla kesip sen gelirken ben dönüodum diye neyse ama o ölüyo tee tekte kaçarken yazıo bunu :S
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
senin tohumun yokken o vardı ne işFrosth yazdı:Deathximperuz dogru demiş senin bu oyunda tohumun yokken ömer bu oyundaydı . En iyilere gelince üstündeki item dogrultusunda aldıgınız sancağın verdigi güç ile er meydanında En iyi Degişir Yani Çift TakımGirmek Er meydanına Herzaman ii dir ama plus Yok ise girmne geerek yok çift item hiç bir şey kolay kolay Düşmes
ilk insan yokken biz vardık :mrgreen:
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
morukkelleci yazdı:senin tohumun yokken o vardı ne işFrosth yazdı:Deathximperuz dogru demiş senin bu oyunda tohumun yokken ömer bu oyundaydı . En iyilere gelince üstündeki item dogrultusunda aldıgınız sancağın verdigi güç ile er meydanında En iyi Degişir Yani Çift TakımGirmek Er meydanına Herzaman ii dir ama plus Yok ise girmne geerek yok çift item hiç bir şey kolay kolay Düşmes
sen tsksubay mısın xD
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
yok o yokken işlerine ben bakıyorum :mrgreen:Strongxsifa yazdı:morukkelleci yazdı:senin tohumun yokken o vardı ne işFrosth yazdı:Deathximperuz dogru demiş senin bu oyunda tohumun yokken ömer bu oyundaydı . En iyilere gelince üstündeki item dogrultusunda aldıgınız sancağın verdigi güç ile er meydanında En iyi Degişir Yani Çift TakımGirmek Er meydanına Herzaman ii dir ama plus Yok ise girmne geerek yok çift item hiç bir şey kolay kolay Düşmes
sen tsksubay mısın xD
insan imzama bakar :mrgreen:
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
bilioz o da komik ya onun için söledik
toparlıyorum gibi öyle değil mi .. 
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
evt evt evt :mrgreen:Strongxsifa yazdı:bilioz o da komik ya onun için sölediktoparlıyorum gibi öyle değil mi ..