Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
CenqizV
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)

Mesaj gönderen CenqizV »

Merhaba,

Öncelikle Şu oyunda Bi Allahın Kuluna Zarar Hırsızlık Vs.Gibi Türden Olaylar yapmıssam Şuraya yazıverin Lütfen Benden Ne Gördüyseniz yazın Şuraya BENİ SEVEN SEVMEYEN TANIYAN HERKES YAZSIN YOKSA GERÇEKTEN BUNUN İÇİN OYUNU

BIRAKICAGIM NEYİMİ GÖRDÜNÜZ BENIM ? CEVAP VERMICEK İNSANIN YÜZÜNE BAKIPTA ARKADAŞIM DEMEM CİDDİYİM YAZIN ..

Neyinizi Çaldım ?

Naptım Size ?

Simyacı Kacgundur Kadim Hidra etkinliginde görevını yapmadıgım için Ve görevını yapamadıgım arkadaslarım İçin Buğün elinden geldigi kadar laf caktı gaspcısın dedi bana Ben Zorunlu Madalyamı İstedim Sizden İlla Vericeksın Diye Bir Söz Konusumudur Tabiki Hayır. Ve Benım Madalya Aldıgım Kişiler sadece 5-6 kişi idi ismini vermek istemiyorum yakın arkadaslarımdan aldım ve 39 levelden beridir biriktiriyordum Kendı Kafama göre Madalyaları 1 bin tane edip Bırakıcaktım Sonra klana yazdım manevi duruma geçicekmı diye sonra şakasına döndüm Madalyalarınız Alınır Bedavadan .Çantanızda yer kaplamasın Verin ben Hallederim diye gülüyorduk öylece Ben Resinyeri onurda biliyordu hatta klana bak bak diyordum gülüyorduk Neden Bukadar Madalya Ne işe yarıcagını Bılmıyorum Ama İllaki Yarıcak Diyen varsa Aldıgım Kişilere veririm .Ve Sana Gelince Simyacı Senı kadim hidrada hiç takmadıgım İçin ve Görevını yapmadıgım İçin Dünde Bana demiştin Bunu Asla Unutma Simyacı: Bende Geleyım Bakalım Kesebilicekmısın ? Diye bi msj attın be Bunuda Şimdi bana yalanlama Dun ben 24 tane Kadim Hidrada Kudret İksiri içtim Kimin Icın kendımı Kücük Düşürmemek Icın Ve Ben bu Lodos Klanında 3,5 senedir varım . ve buğüngü ben senınle konuşmuyor olmam ve senı takmıyor olmam yüzüne Resin yerine diyorki ) Simyacı : Resinyeri yanında gezdirdigin adamlarlarla samimi olmasan iyi edersin bu adam üçkagıtcı diyerek seslendı .Zamanında Demekki Sana Öyle Bİr Koymuşumki Sen Bukadar lafları sayıyor gücünde var olman.Trjudas ilede konusup o adamıda bana kışkırtıyor olman. buyrun beyler adamın yangını öyle bir büyükki harbiden cok pis ölümüne kapak koymuşum buyrun telefon numarası istiyor ...

Resim
Resim

-Hakkımda Dedikodu Yapıp ßoş KonuşanLar ! Devam Edin RekLamın İyisi Kötüsü OLmaz

Where Are BeST Alayına ResT >
CenqiZII
Kullanıcı avatarı
EnSoNxLeonar
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Benım Neyımı Gördünüz..(Bırakıyorum)

Mesaj gönderen EnSoNxLeonar »

cengızle ortak gercekLestırdımız kadım hıdra etkıLıkı sayesınde kadım fıyatları dustu bız bırakalım lodoslar kendı basınıza kesın ıstersenız ? :)
Resim

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..

LeoNaR
Kullanıcı avatarı
cunyiri
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen cunyiri »

Cenqz e cok yardmmım oLdu we onunda bana defaLaRca yaRdımı oLdu bı aksiLiqinı qoRmedım qoReenLeRden süpe duruyoruımm..!
Adımızı Özentilik İçin Değil, Yaşatmak İçin Kullanıyoruz.. mewLana*

| HeRkezın hawasını attıqı yeRde;
| Benim fıRTınam EseeR..!!

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Kikimokoxtwo
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Kikimokoxtwo »

uLan kıçınız başınız ayrı oynuo sizin .. Nazar etme ne olur çalış senin de olur demişler. Rezilliğin lüzumu yok herkimse artık. Kadim olayı loncamıza yapılcaktı we yapıldı. Bundan sonra da böyle olucak. Biz olmasak orada toplanamıyodunuz bile. Cenqizi Suçlayan karşısında tüm Mevlana loncasını Bulur. Kim suçluyosa da ilişkimizi keseriz. Edebinizle oynayın şu oyunu. ÜzüLme cenqiz hiçbişey bırakmıon. Meyve veren ağaç taşlanırmış. Ben kadim ilk qeldiğinde milletin qörewini yaparken 3oo iksir bitirmiştim hala yaranamamıştım. Nankör bu oyun milleti.
Biz Bize yeteRiz.. Prüz çıkaranlara yoL weririz .. BİTTİ.
Resim

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
Kullanıcı avatarı
Medic
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Symbol Of Justice

Mesaj gönderen Medic »

Cenqize ayar atanlar dönüp aynaya baksınlar sora cenqize laf atsınlar karşısına geçsınler.3-5 çapulcu yuzunden dostlarından vazgeçiceksen ...

NowaR
AbaraiRENJİ
Kullanıcı avatarı
Sayklops
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Sayklops »

Kikimokoxtwo yazdı:uLan kıçınız başınız ayrı oynuo sizin .. Nazar etme ne olur çalış senin de olur demişler. Rezilliğin lüzumu yok herkimse artık. Kadim olayı loncamıza yapılcaktı we yapıldı. Bundan sonra da böyle olucak. Biz olmasak orada toplanamıyodunuz bile. Cenqizi Suçlayan karşısında tüm Mevlana loncasını Bulur. Kim suçluyosa da ilişkimizi keseriz. Edebinizle oynayın şu oyunu. ÜzüLme cenqiz hiçbişey bırakmıon. Meyve veren ağaç taşlanırmış. Ben kadim ilk qeldiğinde milletin qörewini yaparken 3oo iksir bitirmiştim hala yaranamamıştım. Nankör bu oyun milleti.
Biz Bize yeteRiz.. Prüz çıkaranlara yoL weririz .. BİTTİ.
:arrow: :arrow: :arrow:
<= Hayatın Tam Ortası Güngören KapaLısı =>
Güngören ~~ Bordo BereLiLer
[{REHBER}]sayklops<>Rebelxsayklops<>Sayklopsşifa
Resim
Kullanıcı avatarı
DescriptionS
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen DescriptionS »

Lan olm cenqize laf atanlar kendiniz çokmu düzgünüz lan aynaya bakmadınız heralde..Dünkü veledler gelmiş Bizim adamımıza sataşıyor varmı böyle birşey.Adam kadımını kesmedi Diye Böyle Bir suçlama yapılırmı lan 1 görev için iftira atıyorsunuz öbür dünyada bunların hesabini tek tek vericeksiniz..

Ayrıca cengiz sana gelince ;

Cenqiz delirtme beni bak gel şuraya.
Resim
~ MustafaKemalAtatürk ~

1881 - 193∞

“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
Kullanıcı avatarı
dismotixmachine
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen dismotixmachine »

Ben Cenqiz in bi yamuqunu görmedim iyi birinede benziyor ama çok artiz mevlanada+latif var diyemi herhalde ondandır büyük ihtimal cok bitarafları kalkmış.Bırakmasını istemem iyi biri ama biraz adam olsun şu havalı ayaklarını bıraksın.
Her Şey Vatan İçin..!
DeLikanLıLık adam dövüp, Siqara içip, Tesbih saLLamak deiL..DeLikanLıLık;'Akşam oLduğunda evine 1 Lokma ekmek qötürebiLmektir' !
Gün qeIir Devran Döner.;Horoz Domalır Tavuk Gömer... ;)

Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Kullanıcı avatarı
xXXERASERXXx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen xXXERASERXXx »

ben bu sunucuda 3 yıldır oynuyorum bu adamıda eskiden beri tanıyorum şaheser üretip bi tarafı kalkmayan adamlardan biridir benim MEVLANA loncasına girmemi sağlayan savaşırken yanımda olan kadimi kesmemi sağlayan birlikte eğlenmemizi sağlayan birçok kişinin şaheser üretmesinde yardımcı olan biridir bir hatasını görmedim. bu adam benim çok samimi arkadaşımdır benden rica etti madalyalar lazım mı dedi deil dedim verdim asla bir zorlama yapmaz bu adama yanlış yapan bana yapmış sayılır bu adamın kötülüğünü gören buyursun yazsın bu arada simyacı 2 gün önce yeşil hidrayı keselim diye bağırıyodun cengiz bizi yolladı oraya geldik sana yardımcı olduk kestin yeşili şimdi bi tarafınmı kalktı #@!?

Sinanqazi...
Kullanıcı avatarı
belaxcarew
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen belaxcarew »

vala kardeş hani 2 senedir felan tanırım seni ben bişeyini görmedim ALLAH var yalana gerek yok hep iyiligini gördüm bırakmanıda istemem
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön