İYİ Forumlar
Karşılaştığım bir sorun
Karşılaştığım bir sorun
bilmiyorum sanırım benim netimden kaynaklanan birşey ama oyundayken karakterim olduğu yerde dondu ileti bölümüne yazdığım hiç bir yazı iletilmedi arkadaşa pmim gitmedi ama ben hariç herkes oynayabiliyordu ileti gönderebiliyordu. hatta bu sebeple 8 canlı bir adama canım 52 ken kesildim yok bu kadarı.. Adam beni kesiyor ben izliyorum bundan daha büyük bir ızdırap olamaz herhalde ? Bu nasıl bir hatadır netten mi kaynaklanır oyundan mı ? Netten kaynaklanıyorsa size Önerim = TTnet adsl almayın almayı düşünüyorsanız.
Böyle bir hata ile karşılaşmama dileği ile. TTnet e bakan kişiler de bizim yöneticilerimiz kadar olaylara bağımsız telefon açıp bağırasım geliyor o derece kızgınım yani bu 1 değil 2 değil. Sizinle paylaşmak istedim .
İYİ Forumlar
İYİ Forumlar
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Re: Karşılaştığım bir sorun
Bazen bendede oluyor o olaydan sonra baglantı kesildimi
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
sinir bozucu bir durum :evil: Bende ttnet kullanıyorum ve netim var gibi gözüküyor ama yok ne biçim iş yapıyorlar anlamış değilim..
DeĞer VerDim YeTeri KaDaR ßUnDan SOnRa HerKes EdeRi KaDaR !!
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
en iyisi mynetCansuxCansu yazdı:sinir bozucu bir durum :evil: Bende ttnet kullanıyorum ve netim var gibi gözüküyor ama yok ne biçim iş yapıyorlar anlamış değilim..
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

hayır baglantım kesilmedi. Oyunda sap gibi kaldım diğerlerini izledim. Arkadaşa pm attım'' BENİ DUYUYORMUSUNNN ?'' cevap alamadım sonra oyundan çıktım 5 dk sonra anca girebildim. Arkadaşa pm attım aldın mı pmleri hayır dedi ve o onu der demez yine aynı şey oldu ne pm atabildim ne hareket edebildim. bilgisayara rest attım düzeldi gibi oldu tekrar savaşta kesildim. ( aynı hatadan ) Allah'a havale ediyorum onları..faysbok yazdı:Bazen bendede oluyor o olaydan sonra baglantı kesildimi
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
TTNET ADSL interneti kullanıyorum ikv üyelik tipinden bahsetmiyorum tabii yanlış anlamadıysamfaysbok yazdı:en iyisi mynetCansuxCansu yazdı:sinir bozucu bir durum :evil: Bende ttnet kullanıyorum ve netim var gibi gözüküyor ama yok ne biçim iş yapıyorlar anlamış değilim..
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
hımm ilginçRocnqpung yazdı:hayır baglantım kesilmedi. Oyunda sap gibi kaldım diğerlerini izledim. Arkadaşa pm attım'' BENİ DUYUYORMUSUNNN ?'' cevap alamadım sonra oyundan çıktım 5 dk sonra anca girebildim. Arkadaşa pm attım aldın mı pmleri hayır dedi ve o onu der demez yine aynı şey oldu ne pm atabildim ne hareket edebildim. bilgisayara rest attım düzeldi gibi oldu tekrar savaşta kesildim. ( aynı hatadan ) Allah'a havale ediyorum onları..faysbok yazdı:Bazen bendede oluyor o olaydan sonra baglantı kesildimi
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- CansuxCansu
- Işık Hanım'ın Elemanı
katılıyorum inş. bendede bir sorun olmazfaysbok yazdı:hımm ilginçRocnqpung yazdı:hayır baglantım kesilmedi. Oyunda sap gibi kaldım diğerlerini izledim. Arkadaşa pm attım'' BENİ DUYUYORMUSUNNN ?'' cevap alamadım sonra oyundan çıktım 5 dk sonra anca girebildim. Arkadaşa pm attım aldın mı pmleri hayır dedi ve o onu der demez yine aynı şey oldu ne pm atabildim ne hareket edebildim. bilgisayara rest attım düzeldi gibi oldu tekrar savaşta kesildim. ( aynı hatadan ) Allah'a havale ediyorum onları..faysbok yazdı:Bazen bendede oluyor o olaydan sonra baglantı kesildimi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
Cansuxcansu (49)
Börteçinexzarif (48)
KLan :
Arz'ın Çocukları
Ay lav mi
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Aynısı bendede oldu bide 40 level adama kesilmiştim artistlik yapmıştı nasıl sinirlerim bozuldu :S
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara