Böyle bir loncaya kimse başvurmuyormu..
Hadi Arkadaşlar Ahix leri tanımıyormusnuz..
Ahix Loncası Başvuru Formu !!
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Ahix Loncası Başvuru Formu !!
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
- Laz61
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihanı Hükümran
bende başvurucaktım aslında çok eskiden beri tanırım ahileri ama lodos onlar:))
Adı =Oğuzhan
Soyadı =Taşkın
Yaş = 18
Yaşadığı şehir=Tokat
Karakter isimleri = xXxSaVaşÇıxXx / Yanlızkurtxx /Savaşlord / Chetto
Oyunu oynadıgı süre= 3.5 yıl
Oyunda bulunduğu süre= 3yıl
Aldığı Cezalar ve süresi= Chetto isimli karekterle 2defa susturulma almıştır. Diğer karekterler eski olduğu için aklımda fazla bilgi yoktur...
Referans= Ahixwildan hep hayran olduqum bir abladır. Şimdi oyunu bıraktı ama Savaşlord karekterimi kasmamda bana büyük yardımcı oLmuştur...
Neden Ahix Loncası= Loncadaki kişilerin güvenilir, yardımsever, sözünde sadık ve lodos klanında blundugu için bu loncayı secmek istedim...
Soyadı =Taşkın
Yaş = 18
Yaşadığı şehir=Tokat
Aldığı Cezalar ve süresi= Chetto isimli karekterle 2defa susturulma almıştır. Diğer karekterler eski olduğu için aklımda fazla bilgi yoktur...
Referans= Ahixwildan hep hayran olduqum bir abladır. Şimdi oyunu bıraktı ama Savaşlord karekterimi kasmamda bana büyük yardımcı oLmuştur...
Neden Ahix Loncası= Loncadaki kişilerin güvenilir, yardımsever, sözünde sadık ve lodos klanında blundugu için bu loncayı secmek istedim...
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Pisiko yazdı:Adı =Oğuzhan
Soyadı =Taşkın
Yaş = 18
Yaşadığı şehir=Tokat
../alkış
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Kurulduğuzdan beri hayran olduğum bir lonca, Maalesef bi kac ismi göremeyince cok üzüldüm.. İnşallah cok iyi yerlere gelirsiniz. Başarılar dilerim.
Adı = Emre
Soyadı ve yaşı= Dağıstan 16
Yaşadıpı şehir= İzmir
Karakter isimleri = PUNISHER Delixxjest KıyametAskeri
Oyuna betadan hemen sonra 29 lwl sınırında başladım sonra 6-7 ay ara verdim 39 lwl sınırı gelince tekrar başladım 2 ay önce karakterim çalınınca oyunu bıraktım ve şimdi tekrar başlıyorum
Aldığı Cezalar ve süresi = 1 gün susturma
Referans = referanslarımın hepsi oyunu bıraktı belki tanırsınız ama çok eskilerden LEXXUS KARİZMA KankaxUAsman
Neden Ahix Loncası = oyunda uzun zamandır arkadaşlık kuramıyorum çevre edinemedim bu yüzden oyun çok zor geliyor
Ahix lere girmek istememin nedeni ise çevre yapıp oyunu daha eğlenceli bir hale getirmek.Görevler grup etkinlikleri vsvs.(güvenilir olması da loncaya girmek isteme sebeplerimden birisi)
Soyadı ve yaşı= Dağıstan 16
Yaşadıpı şehir= İzmir
Karakter isimleri = PUNISHER Delixxjest KıyametAskeri
Oyuna betadan hemen sonra 29 lwl sınırında başladım sonra 6-7 ay ara verdim 39 lwl sınırı gelince tekrar başladım 2 ay önce karakterim çalınınca oyunu bıraktım ve şimdi tekrar başlıyorum
Aldığı Cezalar ve süresi = 1 gün susturma
Referans = referanslarımın hepsi oyunu bıraktı belki tanırsınız ama çok eskilerden LEXXUS KARİZMA KankaxUAsman
Neden Ahix Loncası = oyunda uzun zamandır arkadaşlık kuramıyorum çevre edinemedim bu yüzden oyun çok zor geliyor
Ahix lere girmek istememin nedeni ise çevre yapıp oyunu daha eğlenceli bir hale getirmek.Görevler grup etkinlikleri vsvs.(güvenilir olması da loncaya girmek isteme sebeplerimden birisi)

Başvuru formlarında en gıcık olduğum şart SOYAD istenmesidir. Oldukçada gerekszdir. Buna yanıtsız kalmayın bence Ahix kardeşlerim 39 levelde bir ara sadece 3 lonca vardı adam akıllı ( Türkx,Şahx,Ahix ). Bunlardan birisiniz. Ona göre davranmalısınız köklü ve güzel bir loncasınız bu ufak detaylara dikkat edilmeli. *Soyadı öğrenince nolacak 
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- Rockergirl
- Işık Hanım'ın Elemanı
Timurlenk yazdı:Başvuru formlarında en gıcık olduğum şart SOYAD istenmesidir. Oldukçada gerekszdir. Buna yanıtsız kalmayın bence Ahix kardeşlerim 39 levelde bir ara sadece 3 lonca vardı adam akıllı ( Türkx,Şahx,Ahix ). Bunlardan birisiniz. Ona göre davranmalısınız köklü ve güzel bir loncasınız bu ufak detaylara dikkat edilmeli. *Soyadı öğrenince nolacak
Face den ekle
Rockergirl
Ahixrocker
Linkinpark
Ahixrocker
Linkinpark
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: eSki bir AHİ...
bakarsın belki ilerde lazım olur
bi yerde denk gelir olur ya dünya küçük yüzyüze tanışma imkanımız olur 
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
başvuru sonucu ne zaman ve ne şekilde açıklanacak bilen varmı
bana hafta sonu denildi ama??