Xxxrapgamexxx iftira!!!
Re: Xxxrapgamexxx iftira!!!
eet
ender abey
bi konu paylaşmıştın oyun karnımızımı doyuracak diye ondan sonra yani banlansada üzülmem artık 
GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKMAYANIN GELECEĞİ DE OLMAZ.
- Jaqenhghar
- QcasTRo
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Bi yanlışın var dostum,öyle bi konu açtığımı hatırlamıyorumErdemxxx1 yazdı:eetender abey
bi konu paylaşmıştın oyun karnımızımı doyuracak diye ondan sonra yani banlansada üzülmem artık

Gocuman
Sırrage surgeon aynı çar
yançar saten deilmi ender abi
- Jaqenhghar
- QcasTRo
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Hayır..Ben ender..Sırrageyle bi ilgim yokErdemxxx1 yazdı:Sırrage surgeon aynı çaryançar saten deilmi ender abi

Gocuman
:mrgreen: :mrgreen:
kusura bakma ender abi ya ama öle bir konu var
artık kim paylaştıysa... :roll:
- Jaqenhghar
- QcasTRo
Benim görüşüm burada çar satışı söz konusu değildir.. Para karsılıgı bisey degil zaten, bi anlasma gibi adam ona itemleri hediye etmiş oda çar vermiş.. Yani şuanda ben bi arkadasıma çar hediye edebilirim buna kimse karısamaz ne bi oyuncu ne yönetimden biri. O arkadasta carı hediye ettigi için item vermiş gibi birşey burda ban söz konusu değildir..
Oyunda Kural Yokki Kurala Göre Oynayalım..
/alkış...Muhteremx yazdı:Benim görüşüm burada çar satışı söz konusu değildir.. Para karsılıgı bisey degil zaten, bi anlasma gibi adam ona itemleri hediye etmiş oda çar vermiş.. Yani şuanda ben bi arkadasıma çar hediye edebilirim buna kimse karısamaz ne bi oyuncu ne yönetimden biri. O arkadasta carı hediye ettigi için item vermiş gibi birşey burda ban söz konusu değildir..
- Jaqenhghar
- QcasTRo
Şu ana kadar çarım bloke olmadı inşallahda olmaz ama bazıları iftira atıyor böle lekeli lekeli oyun oynayacağıma çarımın bloke olması daha iyidir bence...
- Jaqenhghar
- QcasTRo