Özgürbüyücü Hk.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
InCoRrEcT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Özgürbüyücü Hk.

Mesaj gönderen InCoRrEcT »

Öncelikle Merhaba,

Konu başlığında da belirttiğimiz gibi bu konu da Özgürbüyücü'yü size anlatıcam.Özgürbüyücü adlı kişinin zamanın da mahallemizde ki bi arkadaşımız tarafından ikizinin itemleri soyulduğu söylenmiştir.Bizim arkadaşımızla aynı mahalle de oturmamız Özgürbüyücü adlı karaktersiz kişinin gözüne batıp,çalan kişinin yanında ; olay ile alakası olmayan Ben ve Geberejackson'un adı defalarca çıkmıştır.Özgürbüyücü o kadar haysiyetsiz bir kişiliktir ki o oyunda bana 1 Aylık Plus alırsan senin adını çıkarmıyacam şeklinde bir cümle de bulunacak kadar ufalmış,şapşallaşmıştır.3 Aylık öğrenci tatil'inde oyuna girememekteydim.Öğrendim ki bu insanlıkdan nasibini almamış Özgürbüyücü,Arz klanından tekrar adımızı çıkarmaya çalışıp,üzerimizden rant sağlamaya çalışıyormuş...

Sana sesleniyorum ! Ey arz klanında '' Klanın Salağı'' olarak adlandırılan Özgürbüyücü.Adımızı çıkarmaya çalışarak eline ne geçmiştir.Sen insanlıkdan nasibini almamış kişi.Çalan kişi yanında adımızı çıkarmakda ki amacın ne? Bizi tanıyan tanıyor.Sadece klan kanalından yazıp,bizim görmememizi sağlamaya çalışıyor,o ufak beyni ile.Sen sen ol ! Kimse'ye sana karışmadığı zaman karışma.Artık benim alanımdasın Özgürbüyücü. Dikkatli Ol ! ,)
REVA

BANEVA

MAREVA

FERSAH

fersahII

İki kalas, bi heves

Ocak 2007'den...
Kullanıcı avatarı
Anarchyxx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Özgürbüyücü Hk.

Mesaj gönderen Anarchyxx »

Konu Başlığıyla Anlatılanların arasında hiç bir bağlantı yok adam itemleri çalınmış ve geberecekson un ağzından itiraf edilen sözlerde var defalarca foruma konuldu daha neyn aklmasını ypamaya kalkıyorsunuz charları ortak çaıp satıoyrsunuz sonra bizim haberimiz yok a getiriyorsunuz

özgürbücünün gerçek yüzü 1 aylık plus istemesi mi hani kaıntın hani foton ? adam zamannda foruma fotolayarak koydu

böyle lafları artık ikv halkı yemiyor bize bşaka yalnalarla gelLL Özgürbüyücü nün sonuna kadar yanındayım

Anarchyx Agememnonx
RuHuMuN KaPTaNı
Kullanıcı avatarı
InCoRrEcT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Peki Anarchyx iyi söylüyorsun güzel söylüyorsun da.Benim arz klanından adımı çıkaran bu Özgürbüyücü,Benim ile ilgili,hırsız olduğuma dair bir foto göstersin bana.Eğer ki o rohat o kadar haysiyetli ise açıklasın.Mavi topaz madeninde Özgürşifacı adlı charda benden 1 Aylık plus istediğini açıklasın.Varsa erkekliği doğrular bunu.Çünkü gerçek birşey bu.

Uzun lafın kısası ; Bu karaktersiz insan Benim Hırsız olduğuma dair bir foto göstersin bana,Karakterlerimin hepsini silicem.Sadece Bir Foto... ,)
REVA

BANEVA

MAREVA

FERSAH

fersahII

İki kalas, bi heves

Ocak 2007'den...
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Yalçın neden insanlara sürekli bir şeyi kanıtlama gereği duyuyorsun ? Salla boşver senin ne olduğunu ben ve benim gibiler biliyor senin asla böyle birşey yapmacağını salla gerisini ... ;)
Kullanıcı avatarı
rutkaybaba
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen rutkaybaba »

Abe Hıyar Söyle bakalım biz sana UMut dedik sohbet ettik sen İtemlerini caldın adamın tamı tamına 130m LİK item kac m geri verdin Ayrıca Özgürbüyücü 1 aylık plusun peşinde bile olmaz.SENİN NE MAL OLDUGUNU BİLİYOR BÜTÜN OYUN şimdi ÖZgürü karalama BİR dahada gelme defol git KAnıtın varsa RESİM koyarsın KOYMASAN İNSAN DEĞİLDİN SÜLALENDE DEĞİLDİR BENİM GÖZÜMDE HAYVAN STATÜSÜNDESİNİZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
InCoRrEcT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

rutkaybaba yazdı:Abe Hıyar Söyle bakalım biz sana UMut dedik sohbet ettik sen İtemlerini caldın adamın tamı tamına 130m LİK item kac m geri verdin Ayrıca Özgürbüyücü 1 aylık plusun peşinde bile olmaz.SENİN NE MAL OLDUGUNU BİLİYOR BÜTÜN OYUN şimdi ÖZgürü karalama BİR dahada gelme defol git KAnıtın varsa RESİM koyarsın KOYMASAN İNSAN DEĞİLDİN SÜLALENDE DEĞİLDİR BENİM GÖZÜMDE HAYVAN STATÜSÜNDESİNİZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beyni daha gelişmemiş ergen delisi,

O kadar konuşuyorsun da Bykush adlı karakterin hırsız olduğuna dair foton varsa getir,charımı silcem diyorum.Ama getiremezseniz siz charınızı silersiniz.Tabi yürek varsa gerçeği sizde ne gezer...

Bu arada Burak kanka teşekkür ederim.Zaten bi sen varsın :)
REVA

BANEVA

MAREVA

FERSAH

fersahII

İki kalas, bi heves

Ocak 2007'den...
Kullanıcı avatarı
rutkaybaba
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

LAYN cahil Bykush unun tüylerini yolarım senin SlooPY ne lan biz Sloopy diyoruz SEnde ONu kabul ediyorsan bu da senin Hırsız oldugunun kanıtıtıdr hemen savunmaya cekil REAL de Görüşmek ÜZere
Kullanıcı avatarı
rutkaybaba
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

AYRICA YANINDA SADECE BURAK KLAMIŞ SEN DİYORSUN NEDEN ACABA MİLLET CHARLAIRMI CALAR DİYE SENLE KONUSMUYOR BİLE KOT KAFALI
Kullanıcı avatarı
InCoRrEcT
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Ey! Kafasında beyin adı verilen ama ona dair birşey bulunmayan gerzek arkadaş!.SLooPPY hırsız olduğunu kabul ediyorsan sende hırsızsın diyorsun.Bu cümleyi kullanan kişinin ben aklından şüphe ederim.Bu arada katılıyorum,REELDE GÖRÜŞMEK ÜZERE..
REVA

BANEVA

MAREVA

FERSAH

fersahII

İki kalas, bi heves

Ocak 2007'den...
Kullanıcı avatarı
qwertoy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen qwertoy »

Yalçın ne diyorsa odur .. Son söz bu ayrıca umutunda hırsızlık yapacağını hiç sanmam çok dürüst insanlar ayrıca rutkaybaba mısın nesin sen onun sülalesine laf etmekle en büyük hatayı yaptın yalçınında dediği gibi REELDE GÖRÜŞMEK ÜZERE ;) Bu arada yalçın ben emir Kapıkulu hatırlarsın
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES

“Genel Sohbet” sayfasına dön