Merhaba arkadaslar
1-İKV oyuncusu ileri görüşlü olmalıdır, ilerde nadide recetelerın gelebılecegını dusunerek tum karakterlerını zırhçı yapmalıdır.
2-İKV oyuncusu sabırlı olmalıdır, 50. boss kesiminde dahi şaheser düsmedıyse ŞANS deyip 51. denemesını yapmalıdır.
3-İKV oyuncusu anlayışlı olmalıdır, oyun hatası nedenıyle kesilen boss torba vermediğinde nasip kısmet diyerek isyan etmemelidir.
4-İKV oyuncusu terbiyeli olmalıdır, aynı şaheserin kendisine defalarca düşmesine kızıp sayıp sövmemelidir.
5-İKV oyunucusu cefakar olmalıdır, yerli yersiz oyunun geri sarmasında yaşanan kaybı sineye çekip ''saglık olsun'' demelidir.
6-
7-
8.....
Bu böyle uzar gider. . .
Arkadaslar bu konuda çoğumuzun memnun olmadıgı hususlarda kendimce küçük bi eleştiri yaptım sizde ekleme yapabilirsiniz.
İKV Oyuncusu Olmak Zor Zanaat . . .
- KHoLPaSHaLiXLe0
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
İKV Oyuncusu Olmak Zor Zanaat . . .
Yeterli İnsan Sükut Eder, Yetersiz Olan İspata Çalışır...
KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
KholpashalixLeo ~~ Kıyametx
- Swider
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Re: İKV Oyuncusu Olmak Zor Zanaat . . .
/alkışKHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Merhaba arkadaslar
1-İKV oyuncusu ileri görüşlü olmalıdır, ilerde nadide recetelerın gelebılecegını dusunerek tum karakterlerını zırhçı yapmalıdır.
2-İKV oyuncusu sabırlı olmalıdır, 50. boss kesiminde dahi şaheser düsmedıyse ŞANS deyip 51. denemesını yapmalıdır.
3-İKV oyuncusu anlayışlı olmalıdır, oyun hatası nedenıyle kesilen boss torba vermediğinde nasip kısmet diyerek isyan etmemelidir.
4-İKV oyuncusu terbiyeli olmalıdır, aynı şaheserin kendisine defalarca düşmesine kızıp sayıp sövmemelidir.
5-İKV oyunucusu cefakar olmalıdır, yerli yersiz oyunun geri sarmasında yaşanan kaybı sineye çekip ''saglık olsun'' demelidir.
6-
7-
8.....
Bu böyle uzar gider. . .
Arkadaslar bu konuda çoğumuzun memnun olmadıgı hususlarda kendimce küçük bi eleştiri yaptım sizde ekleme yapabilirsiniz.
/katıl
/iç (kadeh kaldıram )
ikv oyunucusunun anlayışlı olmasının 3 sebebi daha var
1: adam ana bacı sövünce onu sikayet edince sadece susturulma alması ban değil ama neyse demeli
2: hırsızlara hala bi çzüm yok neyse diyip 0 dan car kasması gerek
3: sıgınak migratta paket düşüp oyun geri sarılınca normal olarak poşet alınamaz bidahakine demei :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
beyler şunu öğrenn artık poşet düştükten sonra alt f4 çekmeyin....esc-çıkış yapın...
Sagopakajmeran yazdı:beyler şunu öğrenn artık poşet düştükten sonra alt f4 çekmeyin....esc-çıkış yapın...
Bu mudur yani bahane ? Oyunda hata varsa bunu düzeltmek gerekir. "esc ile çıkın" gibi saçma sapan br bahane ardına gizlemek gerçekten trajıkomik bir durum.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
+KHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Merhaba arkadaslar
6-
7-
8.....
Bu böyle uzar gider. . .

"Bir Gece Ansızın Geliriz Krallığınızı İmparatorluğumuza Katarız!"
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
alt f4 le çıkmak zaten doğru bi davranış değildir!!!! yani yönetim size esc-çıkış ı vermiş 3 saniye onla uğraşsan hiç bir şey kaybetmezsiniz...bu güne kadar yaklaşık 8 tane geri sarma atlattım...ALLAH'a şükür hiç bi itemim kaybolmadı....ama bazı arkadaşların yücelen ceket mi istersiniz gece zırhımı istersiniz çoğu itemi bunn yüzünden gitti...kfat4 yazdı:Sagopakajmeran yazdı:beyler şunu öğrenn artık poşet düştükten sonra alt f4 çekmeyin....esc-çıkış yapın...
Bu mudur yani bahane ? Oyunda hata varsa bunu düzeltmek gerekir. "esc ile çıkın" gibi saçma sapan br bahane ardına gizlemek gerçekten trajıkomik bir durum.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

ben item kaybolmasını bırak karlı çıktım :mrgreen: aldığım item de parası da tekrar geldi banaSagopakajmeran yazdı:alt f4 le çıkmak zaten doğru bi davranış değildir!!!! yani yönetim size esc-çıkış ı vermiş 3 saniye onla uğraşsan hiç bir şey kaybetmezsiniz...bu güne kadar yaklaşık 8 tane geri sarma atlattım...ALLAH'a şükür hiç bi itemim kaybolmadı....ama bazı arkadaşların yücelen ceket mi istersiniz gece zırhımı istersiniz çoğu itemi bunn yüzünden gitti...kfat4 yazdı:Sagopakajmeran yazdı:beyler şunu öğrenn artık poşet düştükten sonra alt f4 çekmeyin....esc-çıkış yapın...
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
+++++++++++++++++++++++++++++++++Swider yazdı:/alkışKHoLPaSHaLiXLe0 yazdı:Merhaba arkadaslar
6-
7-
8.....
Bu böyle uzar gider. . .
/katıl
/iç (kadeh kaldıram )
ikv oyunucusunun anlayışlı olmasının 3 sebebi daha var
1: adam ana bacı sövünce onu #@!? edince sadece susturulma alması ban değil ama neyse demeli
2: hırsızlara hala bi çzüm yok neyse diyip 0 dan car kasması gerek
3: sıgınak migratta paket düşüp oyun geri sarılınca normal olarak poşet alınamaz bidahakine demei :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Tebrikler.Harbi tebrikler.
Arkadaş junon un canı 50 kala ne olduysa bir buyucuyu dışarı attı adaya.Bunun bir açıklaması varmı.Varsa söyleyin ne esc msc demeyin bana sövme noktasındayım.
Arkadaş junon un canı 50 kala ne olduysa bir buyucuyu dışarı attı adaya.Bunun bir açıklaması varmı.Varsa söyleyin ne esc msc demeyin bana sövme noktasındayım.
- XxXJoKeRXxX
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Joker Ve Yandaşları
guruptan cıkmıstır çıkmadım desede dt korkusundan diyodurturkoxHAMSTER yazdı:Tebrikler.Harbi tebrikler.
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]
Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

Pembeşєутαη ©
[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE