OsmanLı Loncası [TLOO]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: OsmanLı Loncası [TLOO]

Mesaj gönderen Elfetih »

Gazixbumin yazdı:Merhaba Arkadaşlar;

İKV'nin Lodos Klanını temsil etmekte efsane olan The Lodos Of Ottoman Loncamıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoşgeldiniz der, Loncamız için uğraş veren, emek sarf eden, gelişiminde büyük çaba harcayan başta Kardeşim Temujen'e [bu arada bilmeyenler olabilir kendisiyle tıpa tıp İKİZ kardeşizdir :) ] ve yine savaş ve ali kardeşlerime de başarılar dilerim...

Bumin - Gazixbumin

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün, yarına, dünle beslenerek yol alır. (Bertolt Brecht )

Tekrar Hoşbulduk.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Esat »

Oruç Kafama Vurdu :) Saçmalamışım Biraz İyi Forumlar

Tloo Katılan Arkadaşlarımıza Hoşgeldiniz Diyer. Kuklacıda Hayırlı Olması Dİlegiyle
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
Kullanıcı avatarı
kalenderoglu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: The Lodos Of Ottoman

Mesaj gönderen kalenderoglu »

vivaelche yazdı:
kalenderoglu yazdı:bana kasıtLa geLmesin burda eski yeni tartışması yapacak en son Lonca mevLana ahmet bunu sende biLiyosun eski bir tloo üyesi oLarak .

Kalenderoglu -
Ee,ne demek şimdi bu ?

Dediğimiz,tloo'da bulunan bazı üyeler Mevlana üyesiydi.Ve şuanda bizim loncamızda bulunan bende dahil bazı kişiler eski tloo üyesiydi dedik. Sen şimdi kendini ne zannettinde bana kasıtla gelmesin falan diyorsun ? Paşa torunumu oldun ?

Eski,yeni tartışmasını yapacak tek lonca Mevlana'dır.Meraklanma..

İyi forumlar!
Sizde dahiL oLmak Üzere Kimse Lonca yönetiminden HİÇBİR KİMSEYE gereksiz Diyemez Kimse diL uzatamaz haddiniz değiL ! KişiseL herne sorununuz varsa onun yerıde burası değiL KimLe sorununuz varsa gidin aranızda haLLedin Çarptırma SözcükLerLe Konuyu bu ŞekiLde kirLetmeye Lüzum yok . Tebrik içeren KeLimeLeriniz için TeşekkürLer aynı temennılerde bende bulunuyorum ancak Amacınızın ne oLdugu ap açık ortada Çok fazLa yorum Yapmağa gereK yok . Ben Ne paşayım Nede Paşa torunuyum bu bir oyunsa şayet bende sıradan bir oyuncuyum .

Kalenderoglu -
                • ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
                  ~~ÖzgüRKaLendeR~~
                  ~~~MüHeNDiSBey~~~
            >Hangi güçlüktür ki gayrete gelince kolaylaşmasın ?
            >Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
    Kullanıcı avatarı
    ahmetakif
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ahmetakif »

İyi niyette bulanan arkadaşların herbirisine teşekkür ederim...

Eskilerinde Bizlere ÖRnek olması temennisiyle

İyi forumlar
    Kullanıcı avatarı
    vivaelche
    Cin Avcısı
    Cin Avcısı

Mesaj gönderen vivaelche »

kalenderoglu yazdı:
    vivaelche yazdı:
    kalenderoglu yazdı:bana kasıtLa geLmesin burda eski yeni tartışması yapacak en son Lonca mevLana ahmet bunu sende biLiyosun eski bir tloo üyesi oLarak .

Kalenderoglu -
    Ee,ne demek şimdi bu ?

Dediğimiz,tloo'da bulunan bazı üyeler Mevlana üyesiydi.Ve şuanda bizim loncamızda bulunan bende dahil bazı kişiler eski tloo üyesiydi dedik. Sen şimdi kendini ne zannettinde bana kasıtla gelmesin falan diyorsun ? Paşa torunumu oldun ?

Eski,yeni tartışmasını yapacak tek lonca Mevlana'dır.Meraklanma..

İyi forumlar!
    Sizde dahiL oLmak Üzere Kimse Lonca yönetiminden HİÇBİR KİMSEYE gereksiz Diyemez Kimse diL uzatamaz haddiniz değiL ! KişiseL herne sorununuz varsa onun yerıde burası değiL KimLe sorununuz varsa gidin aranızda haLLedin Çarptırma SözcükLerLe Konuyu bu ŞekiLde kirLetmeye Lüzum yok . Tebrik içeren KeLimeLeriniz için TeşekkürLer aynı temennılerde bende bulunuyorum ancak Amacınızın ne oLdugu ap açık ortada Çok fazLa yorum Yapmağa gereK yok . Ben Ne paşayım Nede Paşa torunuyum bu bir oyunsa şayet bende sıradan bir oyuncuyum .

Kalenderoglu -
    Daha dün loncanızın içinden birkaç kişi adı lazım değil o kişiye hakaretler yağdırıyordu kadroya bakıyorum o oyuncular hala duruyor ve gene yönetimdeki bir tane GEREKSİZ kişi loncadan atılacak düzeye gelmişti şimdi lider olmuş.Bunu demek istiyordum he bu mesajımda bir çarpıtma arıyorsan senin kendi fikrindir.

uğrola!
    YeNiLMeZzZ
    ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
    Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
    Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
    Kullanıcı avatarı
    GoodfatheR
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

seLamLaR ...

Rica etmeme Rağmen göRüyoRum ki haLa aynı taRtışma haLa aynı poLemik yaptığınız teRbiyesizLikden başka biRşey değildiR . YeniLmez biz senin Loncanın konusuna geLeRek böyLe poLemik veya taRtışma çıkaRacak LafLaR söyLemez iken sen buRada poLemik çıkaRtmaya uRaşıyoRsn göRdüğüm kadaRıyLa .

Son kez Rica ediyoRum poLemik çıkaRacak keLimeLeRden veya davRanışLaRdan kaçınınız konu içeRsinde . kişiseL oLaRak deRdi oLan aRkadaşLaR aRaLaRında haLLetsinLeR onun yeRi buRası değiLdiR ki bunu heRkes biLiyoR .

İyi foRumLaR .
    ~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
    Kullanıcı avatarı
    Gazap
    Sahaf Yardımcısı
    Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gazap »

Siz kendını bılmezlere seslenıyorum.Herkez oncelıkle kendı acıklarına baksın hıc kımse kusursuz degıldır.Herkez haddını bılsın burası dıngonun ahırı degıldır olmayacakta her ne hesabınız varsa kısıler kendı arasında cozsunler.
    Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
    Kullanıcı avatarı
    Unfrei
    İskele Babası
    İskele Babası
    Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Unfrei »

Bu listenin güncellenmesi ve dürüst üyelerinin olması sebebiyle cok iyi bi Lonca olmus.

Güncellenmiş Loncanız Hayırlara vesiL olur inşallah...
    Başarılar...
    Lawless= ŞAHXVETERAN
    Forum kuralı:10. Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf kullanarak yazmayınız.
    viewtopic.php?f=26&t=77476
    Kullanıcı avatarı
    vivaelche
    Cin Avcısı
    Cin Avcısı

Mesaj gönderen vivaelche »

GoodfatheR yazdı:seLamLaR ...

Rica etmeme Rağmen göRüyoRum ki haLa aynı taRtışma haLa aynı poLemik yaptığınız teRbiyesizLikden başka biRşey değildiR . YeniLmez biz senin Loncanın konusuna geLeRek böyLe poLemik veya taRtışma çıkaRacak LafLaR söyLemez iken sen buRada poLemik çıkaRtmaya uRaşıyoRsn göRdüğüm kadaRıyLa .

Son kez Rica ediyoRum poLemik çıkaRacak keLimeLeRden veya davRanışLaRdan kaçınınız konu içeRsinde . kişiseL oLaRak deRdi oLan aRkadaşLaR aRaLaRında haLLetsinLeR onun yeRi buRası değiLdiR ki bunu heRkes biLiyoR .

İyi foRumLaR .
    Amacım polemik yaratmak falan değildi,ortada terbiyesizlik falanda yok.Neyse kolay gele !
    YeNiLMeZzZ
    ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
    Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
    Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
    Vandervaart
    Kadim Hidra Avcısı
    Kadim Hidra Avcısı
    Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Vandervaart »

Loncanızın hayırlara vesile olması dileğimle..
    Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön