Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
RedNight
Yeşil hidra kesimi
Re: Yeşil hidra kesimi
Dalga geçecek bi durum yok kime düştü ve ne düştügünü yazıyorum orayaXottomancavalryX yazdı:vayyyy kadim hidradan kadim hidra pençesi mi düştü ???????faysbok yazdı:Yeşil hidradan son Kadim hidrada kesilmiştir Emmanul isimli oyuncuya Kadim hidra pençesi düşmüştür...
enteresan
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Teşekkürlermimarzekeriya yazdı:Hayırlı olsun kardeşim.Başarılarınızın devamını dilerim...
Emeğe Saygı...
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Almışlardı bi ara ama görevi olan biri alındı o yüzdenKaptanmagaradami yazdı:Seni neden gruba almamışlar anlamadım
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
bu yeşil yalama oldu ya 34 lwl büyücü 49 lwl büyücü ve 49 luk savaşçı çok rahat bunalmadan kesebiliorlar
Rojhat (84'e kadar tek basına indirdi Yeşil'in Enerjisini)
Girayankarainfaz
Acıbiber
(84ten Sonra Geldi)
Girayankarainfaz
Acıbiber

xXFENOMENXx
olabilirhilalxxfenomen yazdı:bu yeşil yalama oldu ya 34 lwl büyücü 49 lwl büyücü ve 49 luk savaşçı çok rahat bunalmadan kesebiliorlar
Girayankarainfaz
Acıbiber(84ten Sonra Geldi)
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Yav geç bunları Mayk
Reklam kokan hareketler bunlar
14 Kişi ile kesmenin neresi tebriğe layık tartışılır. Diğer sunucularda 3 - 4 kişi gibi çok daha az kişi ile kesiliyorken sizin 14 kişi kesmeniz bence bir başarı değildir. Hele forumda konu açmaya değecek kadar bir başarı hiç değildir. Kesmişsiniz eyvallah ama her kesilen kadim ve yeşilin konusu açılıcaksa işimiz var
Tılsım genel sohbet lodosların reklamlarıyla doldu vallaha şimdi güncellesem böyle 3-4 konu rahat çıkar kadim ve yeşil kesimi lodosların farkı felan diye yani hayırdır gardaşlar neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuzda bu kadar konu açıyorsunuz
Arzlardan dahamı iyisiniz onumu kanıtlayacaksınız
Eğer bu yaptığınız foruma taşıncak kadar ciddi bir başarıysa buyrun aşağıya bakınız
9 Ağustos saat 19:00 civarlarında çekilen fotoğraflar
Yeşil hidra 9 Kurt Loncası üyesi ile kesildi
Şimdi yukarda lodoslara reklamcı dedimya bu fotoğraflar için banada reklamcı denecektir
onlara cevabım ise şudur = Bunu forumda duyurmayı istemiyorduk zaten duyurmak reklam yapmak gibi bir derdimiz olsa neredeyse üzerinden 1 ay geçmiş olan bu kesim olayının çoktan duyururduk
Herkese iyi forumlar ve reklamsız günler dilerim

Tılsım genel sohbet lodosların reklamlarıyla doldu vallaha şimdi güncellesem böyle 3-4 konu rahat çıkar kadim ve yeşil kesimi lodosların farkı felan diye yani hayırdır gardaşlar neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuzda bu kadar konu açıyorsunuz
Eğer bu yaptığınız foruma taşıncak kadar ciddi bir başarıysa buyrun aşağıya bakınız
9 Ağustos saat 19:00 civarlarında çekilen fotoğraflar
Yeşil hidra 9 Kurt Loncası üyesi ile kesildi
Şimdi yukarda lodoslara reklamcı dedimya bu fotoğraflar için banada reklamcı denecektir
Herkese iyi forumlar ve reklamsız günler dilerim

TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Koy dediler koydukMykonS yazdı:14 kişi ile kesmişsiniz hava atar gibi bi haliniz var
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR