resim bana aitbbknow yazdı:
Burada Drowx Lardan biri almıs bu fotoyu umaRım yanLıs anLamaz ,, Dev nerull büyük bir patlama yapıyor
Yeni Gelecek siLahLaR YetenekLeR ...
Re: Yeni Gelecek siLahLaR YetenekLeR ...
auril & DoubleLift
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
O Meran Mücevheri değil mi?ByAdanali yazdı:Güzel çalışma , araştırma tşk ederim.Daha önce görmediğim şeyleri gördüm.
İlk resimde sağ en altta liderlik sembolu gibi birşey var.Galiba onu alınca oyun bitecek
Bu arada böyle paylaşımlar yasak, hele senin gibi bir emek hırsızı böyle bir konu açtığı için şikayet edildin...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- furkansenben54
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Bence güzel konu :S Şikayete grek yokEmirBerkKorkmaz yazdı:O Meran Mücevheri değil mi?ByAdanali yazdı:Güzel çalışma , araştırma tşk ederim.Daha önce görmediğim şeyleri gördüm.
İlk resimde sağ en altta liderlik sembolu gibi birşey var.Galiba onu alınca oyun bitecek![]()
Bu arada böyle paylaşımlar yasak, hele senin gibi bir emek hırsızı böyle bir konu açtığı için şikayet edildin...![]()
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
kardeşim yaptığın şerefsizlik aynı konuyu ben actım neden gelip milletin paylaştıklarını calıyorsun Konu kilit...
<)
Birader emek hırsızı fLn ne Diyon aqıR oL BakaLıw Sn Yokken Ben vaRDw buRda .Snden oNCe aCdw fLn Ben Bu Konuyu Onceden aCwstw Ve BR Soru soRDw CembeRLi TaS Ne Diye Konuyu buRaLara qetiRiyonuz Sn aCwssn Konu Ancak OyunDan sıkıLanLar foRuwa yöneLiyoR Ufak Br AydnLatma yapıyoRuw Şikayet etmen normaL Sunu bL Kanıtsız Konusma İmzaLara bakıyoRsn Saheser oLduqunu qöRnCe Hırsız aDabını takın fotoLaRını koyaRıw .
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Bu konuşmayla mı ben yokken sen vardın???
Yanlış hatırlamıyorsam 20 küsür yaşlarındaydın..
Sadece Köşk dışında takip ettiğim server Sancak çünkü böyle mallar çok oluyor ve sayelerinde gülüyorum...
Fado'nun (Lostxbordo) karakterleri benim diyen ezik sen değil miydin bunun adı emek hırsızı eğer o dava açsaydı şu anda 12-13 yaşların olduğu Islah Evi'ndeydin...
Aynı zamanda oyun klasöründeki dosyaların paylaşımı YA-SAK...
Yanlış hatırlamıyorsam 20 küsür yaşlarındaydın..
Sadece Köşk dışında takip ettiğim server Sancak çünkü böyle mallar çok oluyor ve sayelerinde gülüyorum...
Fado'nun (Lostxbordo) karakterleri benim diyen ezik sen değil miydin bunun adı emek hırsızı eğer o dava açsaydı şu anda 12-13 yaşların olduğu Islah Evi'ndeydin...
Aynı zamanda oyun klasöründeki dosyaların paylaşımı YA-SAK...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı
BETA zamanında "ESKİ" arkadaşımızın tamamLadığı Taşkanat göreviyLe üstüne istediği hediyeyi aldığı ve ona yardım eden arkadaşLarına Eminönü'deki haLkı baskından kurtardıkLarı için "Eski ve ArkadaşLarı" Efsunu üretiLdiği gibi(bu arada o arkadaşLardan biri bendim
).. 25 seviye döneminde O en aLtta Robot gibi görüLen düşman 25 seviye döneminde Eminönü'nü işgaL etmişti. Ve bu resim onun temsiLi resmidir
Kim biLir beLki iLerde tekrar KarşıLaşırız. Aynı geçmişte de karşıLaştığımız Hidra gibi

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
Ne diyon Lan Sn O Kim maL HeRif hey aLLahım BiriyLewi Karısıtıyon biRadeR İyi Düşün bakaLıw "
" Bu İŞareti bLmişLk yapıpta Koyma Bnm öyLe biR KarekterLe ALakam bLe yok Bnm km oLduqumu biLen biLiR O KişiyLe Tek KonusmusLuqum biLe yk Ztn Sancaktamı NeRDe bLmyRw . Adabını takın Bos yeRe Konusma .
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Biri Lostxbordo'ya benim diyen sahtekar konusunu açann kişiyi bana gösterebilir mi?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- Lordfurkan
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos