Maden cekerken gelen topla yazısını bekleterek diğer maden cıkar cıkmaz topla yazısına tıkladığımız an madeni cekiyor . Bu açığa bir çözüm. 2 de bir onlar cekiyor . Maden cekemiyoruz. Çözüm Çözüm
5 snde gelen maden cekme şekli kapansın. Bu çözümü yapmanız 1 dk nızı alır güncellemeniz 2 dk cokmu zor
Artık Şu Açığa Çözüm maden cekemiyoruz. :(:(:(
- Fearles
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Artık Şu Açığa Çözüm maden cekemiyoruz. :(:(:(
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Re: Artık Şu Açığa Çözüm maden cekemiyoruz. :(:(:(
arkadaşım burda bi açık yoq ki.çeken çekiyor göz ve elinde refleks yoksa çekemessin tabi...
Katılıyorum O fılan acık deil bütün olay reflex :idea: :idea:DummBaS yazdı:arkadaşım burda bi açık yoq ki.çeken çekiyor göz ve elinde refleks yoksa çekemessin tabi...
SotKaLı
Ayık OL >>>>Bu Dünyanın Cefasından Sefasına Zaman KaLmaz...
Neden adaletsiz olsun ki ? Her zaman hızlı olan değil başkaları da çeksin. Adalet budur zaten.

Hayatı tesbih yaptım, bazen çekiyorum bazen sallıyorum...
- zeydanxzeydan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
JoKeR26 yazdı:Katılıyorum O fılan acık deil bütün olay reflex :idea: :idea:DummBaS yazdı:arkadaşım burda bi açık yoq ki.çeken çekiyor göz ve elinde refleks yoksa çekemessin tabi...
SotKaLı
Lütfen kimse Sotkalıya İmza Nasıl Yapılır Öğretmesin ahhahah
İyi fikir.Tryagain yazdı:Neden adaletsiz olsun ki ? Her zaman hızlı olan değil başkaları da çeksin. Adalet budur zaten.
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun 
______
MoZiLLa
______
______
Maden cekerken gelen topla yazısını bekleterek diğer maden cıkar cıkmaz topla yazısına tıkladığımız an madeni cekiyor
Bu cümleden ne anladın Allah aşkına sen anladıysan ve bu bir hile ise kullan sende çek
Yeni gelen güncelleme ile madende ki durum sadece refleks ve hız başka birşey yok olsa olsa artık kişinin taktiği olur. Evde bilgisayarım bozuldu yoksa mavi topazın basında olacaktım. Şu an wriless ten bağlandıgım için internetim biraz yavaş .MAden çekebilmek için netin hızı da önemli yoksa bosuna maden basında geçme derim ben
-Morenas-Cabbarr-
Bu cümleden ne anladın Allah aşkına sen anladıysan ve bu bir hile ise kullan sende çek
Yeni gelen güncelleme ile madende ki durum sadece refleks ve hız başka birşey yok olsa olsa artık kişinin taktiği olur. Evde bilgisayarım bozuldu yoksa mavi topazın basında olacaktım. Şu an wriless ten bağlandıgım için internetim biraz yavaş .MAden çekebilmek için netin hızı da önemli yoksa bosuna maden basında geçme derim ben
-Morenas-Cabbarr-
aynn adam yane her konuda mymun gibi yazıo töbe 1001 kere masallah :mrgreen:zeydanxzeydan yazdı:JoKeR26 yazdı:Katılıyorum O fılan acık deil bütün olay reflex :idea: :idea:DummBaS yazdı:arkadaşım burda bi açık yoq ki.çeken çekiyor göz ve elinde refleks yoksa çekemessin tabi...
SotKaLı
Lütfen kimse Sotkalıya İmza Nasıl Yapılır Öğretmesin ahhahahHer Konuda Yazsın Onu
![]()
![]()
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
maden 3 dakkada çıkabilir ama 5-6 dakka da çıkması çok uzun...
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
MoziLLa yazdı:İyi fikir.Tryagain yazdı:Neden adaletsiz olsun ki ? Her zaman hızlı olan değil başkaları da çeksin. Adalet budur zaten.
Mitoqondri...