Azatlar çöpmü olacak? ( Büyücülerle ilgili olanlar içeri )

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Azatlar çöpmü olacak? ( Büyücülerle ilgili olanlar içeri )

Mesaj gönderen rockipsiz »

Reymond yazdı:
MykonS yazdı:meteorid mi sorun oluyor büyü bozmayı 15 yap kurtul adam full nexculus mu ne şaheser fiziksel olsun sana bir tanesi işlemez ..

çok komik bir ws oluyor öyle olunca :D :D benim can 70 lerde adam yerde :D :D
adamda büyü bozma olamaz mı _? bi tek sende mi büyü bozma olucak _?_? can 70de adam yatırıomuş pehh
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

rockipsiz yazdı:
Reymond yazdı:
MykonS yazdı:meteorid mi sorun oluyor büyü bozmayı 15 yap kurtul adam full nexculus mu ne şaheser fiziksel olsun sana bir tanesi işlemez ..

adamda büyü bozma olamaz mı _? bi tek sende mi büyü bozma olucak _?_? can 70de adam yatırıomuş pehh
meteoritçiyse yatırma ihtimali var.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
xxjournalxx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xxjournalxx »

Afrodisyak yazdı:Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi azatlar sanki çöp olacak.Şu an herkes grup bölgelerinde rahat edebilmek için elektriğini yüksek tutuyor.Ancak OkO savaşlarında meteorit büyüsünün üstünlüğünü biliyoruz.Elektrik buz direnci vardır ancak meteorit direnci yoktur.Elbet sürekli migrat sığınak yapan grupların burda işi bitecek ve yapacağı tek şey klan savaşı olmak.Ben şunu öğrenmek istiyorum.Bilge azat ceket , azat cevriye ayakkabı (2 side nadide)üretmenin saçma olup olmadığı.Bu konuda herkesin görüşlerini bekliyorum.

Herşey aslında el çabukluğuna bakıyor büyücüde.Büyü bozman 15 olmalı.Meteorit+buz direncine benzetiyorum büyü bozmayı.Çünkü el çabukluğu sayesinde etkili olan meteorit vuruşunu rahatlıkla engelleyebilirsin.Ama meteorit direncini istemiyor değilim.Çünkü bende aynı sorunu yaşıyorum büyü bozmam 1 puan olduğundan.Sığınakta da meteorit olduğum için sıkıntı da yaşıyorum.Nadide eşyalar konusunda da şunu söylemem gerekir:Dediğin nadide eserleri üretmek istiyorsan aynı zamanda meteorit büyücülere karşı sağlam kalmak istiyorsan büyü bozmana 15 puan verip yeteneği hızla kullanmaya çalış derim.Yanlış anladıysam affola.Saygılarımla.

Xxxzeusxxx/Zeusxbüyü
''Paranın'' değeri arttı millet,İNSAN değeri battı...!
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen astalavista »

Ws de fiziksel+buz buz+elektrikden hertürlü üstün.Bir deneyin bakalım ofansif savaşcıya bi fizilsel atın bir elekrtik atın(direnc kırmışsanız bile meteorit elekrtikden gene üstün vurur).Farkı anlıyacaksınız.Üzerimde nucleus takı,Ejder asa ve nucleus zırhdan başka fiziksele etki eden item yok.Ama savaşcılara kritik 3900 buyuculere ise 4100 ü görüyor.Elektrık zaten uzun menzıllı savaşlarda resmen çöp.Direnc kırmadan berbat vuruyor.
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reymond »

rockipsiz yazdı:
Reymond yazdı:

Üstüm azat bir kaç kiritikde indiririm rahat ol sen ;) gerekirse kanlarıda giyerim takma kafana ciğerim ;)
<)
Kullanıcı avatarı
Sharen
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sharen »

astalavista yazdı:Ws de fiziksel+buz buz+elektrikden hertürlü üstün.Bir deneyin bakalım ofansif savaşcıya bi fizilsel atın bir elekrtik atın(direnc kırmışsanız bile meteorit elekrtikden gene üstün vurur).Farkı anlıyacaksınız.Üzerimde nucleus takı,Ejder asa ve nucleus zırhdan başka fiziksele etki eden item yok.Ama savaşcılara kritik 3900 buyuculere ise 4100 ü görüyor.Elektrık zaten uzun menzıllı savaşlarda resmen çöp.Direnc kırmadan berbat vuruyor.
sen grup bölgelerinede fizikselle giriyorsundur ..
Sharen

Resim
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen astalavista »

Sharen yazdı:
astalavista yazdı:Ws de fiziksel+buz buz+elektrikden hertürlü üstün.Bir deneyin bakalım ofansif savaşcıya bi fizilsel atın bir elekrtik atın(direnc kırmışsanız bile meteorit elekrtikden gene üstün vurur).Farkı anlıyacaksınız.Üzerimde nucleus takı,Ejder asa ve nucleus zırhdan başka fiziksele etki eden item yok.Ama savaşcılara kritik 3900 buyuculere ise 4100 ü görüyor.Elektrık zaten uzun menzıllı savaşlarda resmen çöp.Direnc kırmadan berbat vuruyor.
sen grup bölgelerinede fizikselle giriyorsundur ..
Ben zaten Ws ve klan savaşlarında üstün dedim.Grup bolgelerinde ustun oldugunu soylemedim.Polemik yaratmanın amacı nee :?:
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM

“Büyücü” sayfasına dön