adamda büyü bozma olamaz mı _? bi tek sende mi büyü bozma olucak _?_? can 70de adam yatırıomuş pehhReymond yazdı:MykonS yazdı:meteorid mi sorun oluyor büyü bozmayı 15 yap kurtul adam full nexculus mu ne şaheser fiziksel olsun sana bir tanesi işlemez ..
çok komik bir ws oluyor öyle olunca![]()
benim can 70 lerde adam yerde
![]()
Azatlar çöpmü olacak? ( Büyücülerle ilgili olanlar içeri )
Re: Azatlar çöpmü olacak? ( Büyücülerle ilgili olanlar içeri )
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
meteoritçiyse yatırma ihtimali var.rockipsiz yazdı:adamda büyü bozma olamaz mı _? bi tek sende mi büyü bozma olucak _?_? can 70de adam yatırıomuş pehhReymond yazdı:MykonS yazdı:meteorid mi sorun oluyor büyü bozmayı 15 yap kurtul adam full nexculus mu ne şaheser fiziksel olsun sana bir tanesi işlemez ..
![]()
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- xxjournalxx
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Afrodisyak yazdı:Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi azatlar sanki çöp olacak.Şu an herkes grup bölgelerinde rahat edebilmek için elektriğini yüksek tutuyor.Ancak OkO savaşlarında meteorit büyüsünün üstünlüğünü biliyoruz.Elektrik buz direnci vardır ancak meteorit direnci yoktur.Elbet sürekli migrat sığınak yapan grupların burda işi bitecek ve yapacağı tek şey klan savaşı olmak.Ben şunu öğrenmek istiyorum.Bilge azat ceket , azat cevriye ayakkabı (2 side nadide)üretmenin saçma olup olmadığı.Bu konuda herkesin görüşlerini bekliyorum.
Herşey aslında el çabukluğuna bakıyor büyücüde.Büyü bozman 15 olmalı.Meteorit+buz direncine benzetiyorum büyü bozmayı.Çünkü el çabukluğu sayesinde etkili olan meteorit vuruşunu rahatlıkla engelleyebilirsin.Ama meteorit direncini istemiyor değilim.Çünkü bende aynı sorunu yaşıyorum büyü bozmam 1 puan olduğundan.Sığınakta da meteorit olduğum için sıkıntı da yaşıyorum.Nadide eşyalar konusunda da şunu söylemem gerekir:Dediğin nadide eserleri üretmek istiyorsan aynı zamanda meteorit büyücülere karşı sağlam kalmak istiyorsan büyü bozmana 15 puan verip yeteneği hızla kullanmaya çalış derim.Yanlış anladıysam affola.Saygılarımla.
Xxxzeusxxx/Zeusxbüyü
''Paranın'' değeri arttı millet,İNSAN değeri battı...!
- astalavista
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ws de fiziksel+buz buz+elektrikden hertürlü üstün.Bir deneyin bakalım ofansif savaşcıya bi fizilsel atın bir elekrtik atın(direnc kırmışsanız bile meteorit elekrtikden gene üstün vurur).Farkı anlıyacaksınız.Üzerimde nucleus takı,Ejder asa ve nucleus zırhdan başka fiziksele etki eden item yok.Ama savaşcılara kritik 3900 buyuculere ise 4100 ü görüyor.Elektrık zaten uzun menzıllı savaşlarda resmen çöp.Direnc kırmadan berbat vuruyor.
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Üstüm azat bir kaç kiritikde indiririm rahat ol senrockipsiz yazdı:adamda büyü bozma olamaz mı _? bi tek sende mi büyü bozma olucak _?_? can 70de adam yatırıomuş pehhReymond yazdı:MykonS yazdı:meteorid mi sorun oluyor büyü bozmayı 15 yap kurtul adam full nexculus mu ne şaheser fiziksel olsun sana bir tanesi işlemez ..
![]()
<)
sen grup bölgelerinede fizikselle giriyorsundur ..astalavista yazdı:Ws de fiziksel+buz buz+elektrikden hertürlü üstün.Bir deneyin bakalım ofansif savaşcıya bi fizilsel atın bir elekrtik atın(direnc kırmışsanız bile meteorit elekrtikden gene üstün vurur).Farkı anlıyacaksınız.Üzerimde nucleus takı,Ejder asa ve nucleus zırhdan başka fiziksele etki eden item yok.Ama savaşcılara kritik 3900 buyuculere ise 4100 ü görüyor.Elektrık zaten uzun menzıllı savaşlarda resmen çöp.Direnc kırmadan berbat vuruyor.
Sharen

- astalavista
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ben zaten Ws ve klan savaşlarında üstün dedim.Grup bolgelerinde ustun oldugunu soylemedim.Polemik yaratmanın amacı nee :?:Sharen yazdı:sen grup bölgelerinede fizikselle giriyorsundur ..astalavista yazdı:Ws de fiziksel+buz buz+elektrikden hertürlü üstün.Bir deneyin bakalım ofansif savaşcıya bi fizilsel atın bir elekrtik atın(direnc kırmışsanız bile meteorit elekrtikden gene üstün vurur).Farkı anlıyacaksınız.Üzerimde nucleus takı,Ejder asa ve nucleus zırhdan başka fiziksele etki eden item yok.Ama savaşcılara kritik 3900 buyuculere ise 4100 ü görüyor.Elektrık zaten uzun menzıllı savaşlarda resmen çöp.Direnc kırmadan berbat vuruyor.
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM