Arkadaslar ilk önce forumda boyle bir konuyla sizi rahatsız ettiysem ozur dilerim...
Ama kafama takılan çok şey var...Urban yuuzk 1 m diyorlaor yucelen yuzuk 3m dıyorlar xD max hasarları nertdeyse aynı arasında 2 m fark var ..Kadım piyasası da çok değişik?**Nasıl deRseniz kadım birden bire bakıorum klana ve bolgeye kadim pençesi satıcıları kadıme 100 m kimileri 80 m kimileride baska turlu dıyor .. Yhani durum bundan ibarettir bu benim açımdan saçma tabbi sizin dusuncelerinizide bklıorum....okuduğunuz için herkese saygılar
(=Ensonxjosep=)
Piyasa neden buKadaR karışıK ???
- xXxJOSEPxXx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Re: Piyasa neden buKadaR karışıK ???
Aynen kardeş değişik piyasa 
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
3-4 Gündür berı hergün kesılmesıne ve görev ıtemı olmasına rağmen Kadım Hıdra Pençesı 50 m'e dahı düşmemıştır parayı tatlı bulanları kınıyoruz!
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
-
- Sahaf Yardımcısı
bugün de 24 tane falan kadim pençesi olan oldu 45 m den aşağı inmiyorlar ne biçim piyasa bu 
- Grandxtexas
- Kobra Takipçisi
- Klan: Arzın Çocukları
karaborsacılar çok oyunda!
farketmeden el altından itemleri saklıyorlar piyasası yükselince istedikleri fiyattan satıyolar!
farketmeden el altından itemleri saklıyorlar piyasası yükselince istedikleri fiyattan satıyolar!
http://bit.ly/qM7njk
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
oyun içeRisindeki aLışveRiş piyasasını beLiRLeyen oyuncuLaRdıR . geneL biR çoğunLuk nekadaR fiyat biçiyoRsa iteme veya madene geneLLeme oLduğu için diğeR kişiLeRde buna ayak uyduRuyo yeRi geLiR pahaLı biR itemi paRa ihtiyacı duyduğundan daha az biR fiyata satabiLiRsin yeRi geLiR, biR kişinin o iteme veya madene çok ihtiyacı vaRdıR fazLa miktaR veReRek aLıR .
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Hatırlatmak isterim eskiler çok iyi hatırlar sizlere tecrübe olsun . KObalt bir ara o kadar degerlendiki 12 bakırdan üretiliyordu yalnız piyasada bakırda yok kobaltta yok ( hepsi bizde bide bi kız vardı ıchtus du galiba ttam hatırlayamadım ) millet bagırır bakır tanesi 1000 den alınır biz bagırırdık tanesi 5000 den ıchtus bagırırdı 10.000 den toplardık hepsini bize gelişi en fazla 120.000 olurdu satarken 250.000 den bulduguna sat
Düşünüyorumda o zamanlar çıkıpta yaw kardeşim altı üstü bakır 250 bin vermem deseler o zaman hem o mal elimizde kalcak hemde harcadıgımız para gel görki herkes kapış kapış aldı . zaten birikmiş bir tomar bakırımız vardı 500 liradan alınma onları 250 bine sattık hemde binden aldıgımızı sattık artık sipariş alıyordık akşama bana şu kadar kobalt bulabilirmisiniz
Kimse bişi almasın ne iridyum ne pençe malın elinde kalcagını anlayan kişi o malı size yarı fiyatından aşagı verir . Ha sen kobaltı almasalar verirmiydin ben vermezdim tok satıcıydım
Zaten pençeden parayı vuranlar vurdu ne yapılması gerekiyor kimse ucuk fiyatlardan birşey almasın mavi topazmı satılıyor kaça atıyorum 10 milon vercegim teklif 3 milon olur vermezse almam kendin bilirsin der çekerim kendimi . Meteor açıldı daha ilk günleri 450 m param vardı zamanla 800 oldu sınırsız madenim vardı yalnız üretim yaparken birkez çok zorda kalmamışsam ne kasamdaki madene dokundum nede param var die maden aldım oturdum çektim . Ben almam satarım enayi deilim madenden çıkan eşyayı parayla alam veya görev eşyasını parayla alam bu sene deil seneye yapcagımı bilsem o görevi o eşyayı gene almam
Siz alıyorsunuzki siz deger yüklüosunuzki o pençe o kadar pahalı kimse 40 milondan pençe almasın bakım hala 40 m diolarmı diosa alsın turşusunu kursun elbet görevi yapar alırsınız 
kotuxruya yazdı:Hatırlatmak isterim eskiler çok iyi hatırlar sizlere tecrübe olsun . KObalt bir ara o kadar degerlendiki 12 bakırdan üretiliyordu yalnız piyasada bakırda yok kobaltta yok ( hepsi bizde bide bi kız vardı ıchtus du galiba ttam hatırlayamadım ) millet bagırır bakır tanesi 1000 den alınır biz bagırırdık tanesi 5000 den ıchtus bagırırdı 10.000 den toplardık hepsini bize gelişi en fazla 120.000 olurdu satarken 250.000 den bulduguna satDüşünüyorumda o zamanlar çıkıpta yaw kardeşim altı üstü bakır 250 bin vermem deseler o zaman hem o mal elimizde kalcak hemde harcadıgımız para gel görki herkes kapış kapış aldı . zaten birikmiş bir tomar bakırımız vardı 500 liradan alınma onları 250 bine sattık hemde binden aldıgımızı sattık artık sipariş alıyordık akşama bana şu kadar kobalt bulabilirmisiniz
Kimse bişi almasın ne iridyum ne pençe malın elinde kalcagını anlayan kişi o malı size yarı fiyatından aşagı verir . Ha sen kobaltı almasalar verirmiydin ben vermezdim tok satıcıydım
Zaten pençeden parayı vuranlar vurdu ne yapılması gerekiyor kimse ucuk fiyatlardan birşey almasın mavi topazmı satılıyor kaça atıyorum 10 milon vercegim teklif 3 milon olur vermezse almam kendin bilirsin der çekerim kendimi . Meteor açıldı daha ilk günleri 450 m param vardı zamanla 800 oldu sınırsız madenim vardı yalnız üretim yaparken birkez çok zorda kalmamışsam ne kasamdaki madene dokundum nede param var die maden aldım oturdum çektim . Ben almam satarım enayi deilim madenden çıkan eşyayı parayla alam veya görev eşyasını parayla alam bu sene deil seneye yapcagımı bilsem o görevi o eşyayı gene almam
Siz alıyorsunuzki siz deger yüklüosunuzki o pençe o kadar pahalı kimse 40 milondan pençe almasın bakım hala 40 m diolarmı diosa alsın turşusunu kursun elbet görevi yapar alırsınız
Doğru söylüyor alıcı olmasa bu kadar yükselmez mıllet bı bonodan vurdu parayı bı kadımden ztn kadım şu aralar hergün kesılıyor 5 gündür günde 24 kadım gıbı sunucuya kadım gırıyor bunların 20 tanesı bıle saklasa satmasa 4 tanesı satsa 5x4=20 olmuş azalması lazım ztn mıllet düşçeğını anladı 20m'e düşçek kadımler kadımlerı satmak ıçın elınden gelenı yapıolar bugün bırı 120 mden 60 m kadar düştü bı salak çıktı aldı adamdan almasa daha ındırcek adam ne alıyon
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
IxcerenxI yazdı:kotuxruya yazdı:Hatırlatmak isterim eskiler çok iyi hatırlar sizlere tecrübe olsun . KObalt bir ara o kadar degerlendiki 12 bakırdan üretiliyordu yalnız piyasada bakırda yok kobaltta yok ( hepsi bizde bide bi kız vardı ıchtus du galiba ttam hatırlayamadım ) millet bagırır bakır tanesi 1000 den alınır biz bagırırdık tanesi 5000 den ıchtus bagırırdı 10.000 den toplardık hepsini bize gelişi en fazla 120.000 olurdu satarken 250.000 den bulduguna satDüşünüyorumda o zamanlar çıkıpta yaw kardeşim altı üstü bakır 250 bin vermem deseler o zaman hem o mal elimizde kalcak hemde harcadıgımız para gel görki herkes kapış kapış aldı . zaten birikmiş bir tomar bakırımız vardı 500 liradan alınma onları 250 bine sattık hemde binden aldıgımızı sattık artık sipariş alıyordık akşama bana şu kadar kobalt bulabilirmisiniz
Doğru söylüyor alıcı olmasa bu kadar yükselmez mıllet bı bonodan vurdu parayı bı kadımden ztn kadım şu aralar hergün kesılıyor 5 gündür günde 24 kadım gıbı sunucuya kadım gırıyor bunların 20 tanesı bıle saklasa satmasa 4 tanesı satsa 5x4=20 olmuş azalması lazım ztn mıllet düşçeğını anladı 20m'e düşçek kadımler kadımlerı satmak ıçın elınden gelenı yapıolar bugün bırı 120 mden 60 m kadar düştü bı salak çıktı aldı adamdan almasa daha ındırcek adam ne alıyon
Senin gibi oyuncuları pek seviom kıs ben