TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Kusura bakmayın zor para buldum sımdı oyundayım bu son girişim birdaha giremicem...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- Antikaxkiller
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Tskxgenelkrmay yazdı:Tskxgenelkrmay yazdı:Tskxgenelkrmay yazdı:@_-_!!_-_@==TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN SAYGIN ÜYELERİ==@_-_!!_-_@
<=========Tskx Lonca Kurucu-Lideri==========>
GeNeL KuRmaY BaŞkAnI<====>Tskxkxgenelkrmay__--__Tskxhxgenelkrmay__--__Tskxdxgenelkrmay
OrGeNeRaL ' i <====>Tskxkxorgeneral__--__Tskxhxorgeneral__--__Tskxdxorgeneral
<=========Tskx Loncası Rütbeli Üyeler=========>
Alay komutanı====>Tskxkxalbay-Tskxhxalbay-Tskxdxalbay
Bölük komutanı====>Tskxkxkomutan-Tskxhxkomutan-Tskxdxkomutan
BinBaşı====>Tskxdxebbk-Tskxkxtatanga-Tskxhxtatanga
@_-_!!_-_@==Kara Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
Savaşcıların Komutanı====>Tskxkxdevlet
1)Tskxkxgenelkrmay<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_GeNeL KuRmAy BaŞkAnI_!_!_!!!
2)Tskxkxorgeneral<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_Or GeNeRaL_!_!_!!!
3)Tskxkxmareşal<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_MaReŞal_!_!_!!!
4)Tskxkxoramiral==[Lonca Yönetim]
3)Tskxkxkomutan<==Bölük Komutanı==>
4)Tskxkxtatanga<==BinBaşı==>
5)Tskxkxdevlet<==Komutan==>
6)Tskxkxcewher
7)Tskxkxpsycho
Tskxkxmastro
9)Tskxkxprototype
10)Tskxkxdejavuu
@_-_!!_-_@==Hava Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
Büyücülerin Komutanı====>Tskxhxuğur
1)Tskxhxgenelkrmay <==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_GeNeL KuRmAy BaŞkAnI_!_!_!!!
2)Tskxhxorgeneral<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_Or GeNeRaL_!_!_!!!
3)Tskxhxalbay<==Albay==>
4)Tskxhxkomutan<==Bölük Komutanı==>
5)Tskxhxtatanga<==BinBaşı==>
6)Tskxhxuğur<==Komutan==>
7)Tskxhxbreak
Tskxhxzozu
9)Tskxhxhayaletler
10)Tskxhxsakarya
11)Tskxhxfelankor
12)Tskxhxchatlack
13)Tskxhxsphinx
14)Tskxhxcomandante
15)Tskxhxzağanos
16)Tskxhxoneof
17)Tskxhxşehzade
18)Tskxhxzorba
@_-_!!_-_@==Deniz Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
1)Tskxdxgenelkrmay<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_GeNeL KuRmAy BaŞkAnI_!_!_!!!
2)Tskxdxorgeneral<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_Or GeNeRaL_!_!_!!!
3)Tskxdxkomutan<==Bölük Komutanı==>
4)Tskxdxebbk<==BinBaşı==>
5)Tskxdxnakres
6)Tskxdxsemih
7)Tskxdxcursed
Tskxdxkandemir
9)Tskxdxpıtırcık
Tskxkxcardozo ==> isimli şahız loncanın saygın üyelerinden biri olan Tskxdxebbk ağır iftiralarıyla kirletmeye çalışması ve argo kelime kullanması loncadan atılması için büyük bir sebep.
fazla söze gerek yok Tskxkxcardozo loncadan atılmıştır.
char silme konusuna gelince...
karaktersiz arkadaşlar Lonca dan atılıp Lonca charını kullanır.
Merak Etme Lonca çarını Silmedim Ama o çarada asla girmeyeceğim. Kp kasacagım Onla...
SaGoPa KaJMeRR
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
►►TsKxHxSaKaRyA◄◄►►DaNgeRxHyPnOgAjA◄◄►►TeKnoXbLaCk◄◄
ÖyLe HoRoZLaR vArDıR kİ öTTükLeRi İçİn GünEşİn DoĞdUğUnu SaNaRLaR
ÖyLe HoRoZLaR vArDıR kİ öTTükLeRi İçİn GünEşİn DoĞdUğUnu SaNaRLaR
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Kaç defa öldüğünü bana sayar mısın?byshekerr yazdı:![]()
kadime gidiyoruz akrepleri kemeden gidiyorsunuz sona kaldırmaya geliyorsunuz kalkınca haliyle katalizör yiyorum sonra ölüp duruyosun oluyor sonra başka bahane bulamayınca seni lonca çarına yapıldı hiç yapılmayanlar var filan deniyor berk sana ne olyuyorda sen beni gruptan attıorsun görevi yapılacakların ismi alındı benimde orda adım vardı sonra geldim yapmaya kadme giderlen grptan atılıyoru sonra haliyle çıldırıyorum sonra aç deyip duruyorsunuz bu ne böle madem almıcaksıız en baştan almayın kardeşim
![]()
![]()
Matematiğim yetmedi de kusura bakma...
Bu arada bunu Migrat önemsiz gel de Bronz keselim diyen kişi mi söylüyor?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
Oyuna veda kendinize iyi bakın ALLAHA emanet olun iyi eğlenceler birbirinizden sakın ama sakın ayrılmasın hep birlik olun oyun hakkında bütün olay lardan haberdar olucam tek gözüm oyunda olucak haberleri alıcam kimseyle tartışmayın HOŞCAKALIN...
kendinize iyi bakın kardeşlerim kusura bakmayın ama emin olun sizi yarı yolda bırakmıyorum geri gelicem.
Hakkım varsa helal olsun kardeşlerim sizde hakkınızı helal edin iyi oyunlar, iyi formlar...
kendinize iyi bakın kardeşlerim kusura bakmayın ama emin olun sizi yarı yolda bırakmıyorum geri gelicem.
Hakkım varsa helal olsun kardeşlerim sizde hakkınızı helal edin iyi oyunlar, iyi formlar...

- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
bir şey daha soleyim millet loncada arkadaşlık yok diyo haklılar sadece 1 grub iyi geciniyor gerisini takmamazlık yapmayın gerekirse onlar sıgnak mıgrat gıremıyorsa sizde gırmıceksınız siz itemmi istiyonuz dostlukmu
İTEM İSTEYEN LONCADAN s... olup gider

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Ben sevdiğim, tanıdığım insanları zaten arkamda bırakmam...Tskxgenelkrmay yazdı:bir şey daha soleyim millet loncada arkadaşlık yok diyo haklılar sadece 1 grub iyi geciniyor gerisini takmamazlık yapmayın gerekirse onlar sıgnak mıgrat gıremıyorsa sizde gırmıceksınız siz itemmi istiyonuz dostlukmu
Gerekirse yerimi onlara veririm bunu herkes biliyor eğer bana söylediysen Mehmet...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
Mehmetin dediği doğru sadece 1 grup var birbiriyle iyi geçinen diğerlerini bir arada görmedimEmirBerkKorkmaz yazdı:Ben sevdiğim, tanıdığım insanları zaten arkamda bırakmam...Tskxgenelkrmay yazdı:bir şey daha soleyim millet loncada arkadaşlık yok diyo haklılar sadece 1 grub iyi geciniyor gerisini takmamazlık yapmayın gerekirse onlar sıgnak mıgrat gıremıyorsa sizde gırmıceksınız siz itemmi istiyonuz dostlukmu
Gerekirse yerimi onlara veririm bunu herkes biliyor eğer bana söylediysen Mehmet...![]()
- Tskxdevlet
- Şarapçı'nın Sırdaşı
MEMET HAKKIM HELAL HOŞ OLSUN SENİ ÖZLİCEM BEN ÖZLEDİMMİDE ÇILDIRIRIM BENİ ÇILDIRTMA LEM ASARIM SENİ ARZ SANCAGINI ORDAKİ AĞACATskxgenelkrmay yazdı:Oyuna veda kendinize iyi bakın ALLAHA emanet olun iyi eğlenceler birbirinizden sakın ama sakın ayrılmasın hep birlik olun oyun hakkında bütün olay lardan haberdar olucam tek gözüm oyunda olucak haberleri alıcam kimseyle tartışmayın HOŞCAKALIN...
Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm
Mert TURAN
Mert TURAN
- Tskxdevlet
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Tskxdevlet yazdı:MEMET HAKKIM HELAL HOŞ OLSUN SENİ ÖZLİCEM BEN ÖZLEDİMMİDE ÇILDIRIRIM BENİ ÇILDIRTMA LEM ASARIM SENİ ARZ SANCAGINI ORDAKİ AĞACATskxgenelkrmay yazdı:Oyuna veda kendinize iyi bakın ALLAHA emanet olun iyi eğlenceler birbirinizden sakın ama sakın ayrılmasın hep birlik olun oyun hakkında bütün olay lardan haberdar olucam tek gözüm oyunda olucak haberleri alıcam kimseyle tartışmayın HOŞCAKALIN...
Hakkım varsa helal olsun kardeşlerim sizde hakkınızı helal edin iyi oyunlar, iyi formlar...![]()
![]()
ÇABUK DÖN TAMMI
ZATEN CANIM SIKILIYO SENDE GİDERSEN OYUNUN TADI KAÇIYO ZATEN KİMSE KALMADI HERKES ARA VERDİ
![]()
Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm
Mert TURAN
Mert TURAN