Ben ve kardeşim biraz ben biraz o oynayarak şimdilik normal pc de takılıyoruz
NOT
Laptopun şifresini nasıl bulabilirim yardım lütfen :idea: :idea:
Edwardxx yazdı:Arkadaslar Babam oyun oynadığım ve çeşitli internet sitelerinde gezdğim için laptopa şifre koydu![]()
Swider yazdı:Edwardxx yazdı:Arkadaslar Babam oyun oynadığım ve çeşitli internet sitelerinde gezdğim için laptopa şifre koydu![]()
ne gibi siteler :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
XxXJoKeRXxX yazdı:Swider yazdı:Edwardxx yazdı:Arkadaslar Babam oyun oynadığım ve çeşitli internet sitelerinde gezdğim için laptopa şifre koydu![]()
ne gibi siteler :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aklın fesat senin
Swider yazdı:Edwardxx yazdı:Arkadaslar Babam oyun oynadığım ve çeşitli internet sitelerinde gezdğim için laptopa şifre koydu![]()
XxXJoKeRXxX yazdı:xp ise pc acılırken ESC ye bas guvenli modda baslat oradan sifre değistir
vista ise acılırken F8 bas yıne guvenli modda baslat sifre değistir
NOT: Sifreyi oğrenemessin sadece reğistirebilirsin
Edwardxx yazdı:Swider yazdı:Edwardxx yazdı:Arkadaslar Babam oyun oynadığım ve çeşitli internet sitelerinde gezdğim için laptopa şifre koydu![]()
Konunun içine ıçtın :mrgreen: :mrgreen: yardım bekliyorum arkadaslar