Ben Bu Manzaradan Sıkıldım Yeter !
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ben Bu Manzaradan Sıkıldım Yeter !
diğer topazdada 5 kişi vardı bu ne böyle ben maden cekmek için milletle yarışmak zorundamıyım satan varmı desem satandan çok alıcı var ee durum böyle olunca biz nasıl üretcez şaheser ? saçmaladı yöneticiler 2 tane topaz koydular mileti at gibi yarıştırıyorlar resmen

<)
Re: Ben Bu Manzaradan Sıkıldım Yeter !
Arkadaşım senın problemın ne bılemem Yonetıcı ne yapsın heryere maden koyacak degıl ya adam bazı madenler 2 bazı madenlerden 3 tane koymuss 10tane koyacak durumu yok hızlı ısen cekersın hızlı degıl ısen gece gırersın madenler bomboş oluyor ozaman cekersın işine gelırse........... Burda aglamn hıc gerek yok.........Reymond yazdı:diğer topazdada 5 kişi vardı bu ne böyle ben maden cekmek için milletle yarışmak zorundamıyım satan varmı desem satandan çok alıcı var ee durum böyle olunca biz nasıl üretcez şaheser ? saçmaladı yöneticiler 2 tane topaz koydular mileti at gibi yarıştırıyorlar resmen
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Şaheser üretmek istiyorsan zorluklarına katlanacaksın.Ayrıca hızlıysan her türlü çekersin hızlı değilsen hiç girişme bile bu işe 
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

samed06 yazdı:Arkadaşım senın problemın ne bılemem Yonetıcı ne yapsın heryere maden koyacak degıl ya adam bazı madenler 2 bazı madenlerden 3 tane koymuss 10tane koyacak durumu yok hızlı ısen cekersın hızlı degıl ısen gece gırersın madenler bomboş oluyor ozaman cekersın işine gelırse........... Burda aglamn hıc gerek yok.........Reymond yazdı:diğer topazdada 5 kişi vardı bu ne böyle ben maden cekmek için milletle yarışmak zorundamıyım satan varmı desem satandan çok alıcı var ee durum böyle olunca biz nasıl üretcez şaheser ? saçmaladı yöneticiler 2 tane topaz koydular mileti at gibi yarıştırıyorlar resmen
ne yani senin için güzel bi örüntümü samed şuraya baksana insanları o duruma sokmaya kimsenin hakkı yok senin düşüncene saygım var ama ilersini düşünsene
<)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

samed06 yazdı:Arkadaşım senın problemın ne bılemem Yonetıcı ne yapsın heryere maden koyacak degıl ya adam bazı madenler 2 bazı madenlerden 3 tane koymuss 10tane koyacak durumu yok hızlı ısen cekersın hızlı degıl ısen gece gırersın madenler bomboş oluyor ozaman cekersın işine gelırse........... Burda aglamn hıc gerek yok.........Reymond yazdı:diğer topazdada 5 kişi vardı bu ne böyle ben maden cekmek için milletle yarışmak zorundamıyım satan varmı desem satandan çok alıcı var ee durum böyle olunca biz nasıl üretcez şaheser ? saçmaladı yöneticiler 2 tane topaz koydular mileti at gibi yarıştırıyorlar resmen
ne yani senin için güzel bi örüntümü samed şuraya baksana insanları o duruma sokmaya kimsenin hakkı yok senin düşüncene saygım var ama ilersini düşünsene
<)
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

samed farkında değilsim ama tılsımda bütün madenleri isteden istediği gibi satıyor dün 3 4 e giden mavi topaz şimdi 8 9 a sence bi şeyler yapılması gerekmiyormu
<)
Arkadaş demişki gece boş oluyor.Sizin sunucuyu bilmemde Beyaz Köşkte sabaha karşı saat 4, 5, 6 da bile topazın başında ortalama 5 kişi oluyor ben çok gördüm.Kısacası maden toplamak bu aralar gerçekten zor.
ARMOR
merhabalar,
arkadaşım 5 kişi bişi değil, teşkilatta ben 8 kişi gördüm bunun tek çözümü fazladan topaz madeni koyamalarıdır hem teşkiltta mavi topaz şuanda 9m alamıoruz alsakata biyerde paramız bitiyor, gerekenlerin yapılmasını arz ederim .
arkadaşım 5 kişi bişi değil, teşkilatta ben 8 kişi gördüm bunun tek çözümü fazladan topaz madeni koyamalarıdır hem teşkiltta mavi topaz şuanda 9m alamıoruz alsakata biyerde paramız bitiyor, gerekenlerin yapılmasını arz ederim .

Aslında bi açıdan bakıldığında ileriye dönük olarak büyük problemlere yol açabilecek bi konu bu. Artan oyuncu sayısı , oyun içi ekonomik dengeler göz önüne alındığında , konuyu açan arkadaşımızız durumunda olan diğer oyuncular için işler daha da karmaşık ve zor bi hal alacak.
Ama bu konu hakkında şimdilik ne yapılabılır bilemem. Uzun vadede tekrar , tekrar şikayet konusu olacak gibi.
Örnek vermek gerekırse ben Ejder asayı üretirken bi kaç mavi topaz eksığımı satın alabıldım tanesı 2.5 m 'dan.
Şu anda E.Ö sunucusunda 10 m 'dan kapı açan çılgınlar var İridyum 20 m ' nu zorluyor. Borsa gib bir hal almaya başladı.
Nedeni çok açık. Oyun içi ekonomik düzen yüzünden hala şaherser üretemeyen oyuncu arkadaşlarımız var.
Grup Bölgelerıyle eklenen ve üretimi için özel Materyeller isteyen maddeler var ve hepsinin anahtarı yer altındaki 2. derece veya 3. derece olan materyellere bağlı.
Bu madenlerin sayısı ve sunuculardaki özel materyellerin toplam sayısı belliki ihtiyacı karşılamıyor.
Bundan birkaç ay sonra Azat Cevriye * Eşyaları 20 ila 45 m arası almaya devam ederız fakat İridyum ,Dört Yapraklı Yonca vesaire bunlarda itemlerle başa baş gidecek.
Oyunun zorluk seviyesi yükseldikçe OYNANABİLİRLİK düşecek. Bunlar benim öngörülerim şimdilik unutacağız bunları ama ilerde gerek Yönetici gerek oyuncuya büyük çağta sorun olacak.
Herkese İyi Oyunlar Dilerim.
Ama bu konu hakkında şimdilik ne yapılabılır bilemem. Uzun vadede tekrar , tekrar şikayet konusu olacak gibi.
Örnek vermek gerekırse ben Ejder asayı üretirken bi kaç mavi topaz eksığımı satın alabıldım tanesı 2.5 m 'dan.
Şu anda E.Ö sunucusunda 10 m 'dan kapı açan çılgınlar var İridyum 20 m ' nu zorluyor. Borsa gib bir hal almaya başladı.
Nedeni çok açık. Oyun içi ekonomik düzen yüzünden hala şaherser üretemeyen oyuncu arkadaşlarımız var.
Grup Bölgelerıyle eklenen ve üretimi için özel Materyeller isteyen maddeler var ve hepsinin anahtarı yer altındaki 2. derece veya 3. derece olan materyellere bağlı.
Bu madenlerin sayısı ve sunuculardaki özel materyellerin toplam sayısı belliki ihtiyacı karşılamıyor.
Bundan birkaç ay sonra Azat Cevriye * Eşyaları 20 ila 45 m arası almaya devam ederız fakat İridyum ,Dört Yapraklı Yonca vesaire bunlarda itemlerle başa baş gidecek.
Oyunun zorluk seviyesi yükseldikçe OYNANABİLİRLİK düşecek. Bunlar benim öngörülerim şimdilik unutacağız bunları ama ilerde gerek Yönetici gerek oyuncuya büyük çağta sorun olacak.
Herkese İyi Oyunlar Dilerim.