Kartalxbey Soyulup Silinmiştir Bunu Ulusxanatoll yapmıştır
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
Kartalxbey Soyulup Silinmiştir Bunu Ulusxanatoll yapmıştır
DİKKAT EDİN ULUSXANATOL HIRSIZDIR BENİM DÜŞDÜĞÜM DURUMA SİZLERDE DÜŞMEYİN
Re: Kartalxbey Soyulup Silinmiştir Bunu Ulusxanatoll yapmıştır
Ulusxanatoll hırsız zaten Ulus loncasından atılmıştı Uluslar kapanmadan önce bıldıqım hırsızlık yüzünden atıldı bendende 1 m felan çaldı karızma alcaktım 2 tane alt+f4 çektı
Directupload sitesi Google tarafından yasaklandığı için bu siteye yüklemiş olduğunuz resimlerin linkleri kaldırılmıştır. Başka bir image hosting sitesi kullanmanızı öneririz. IKV Destek Takımı
- xXxJOSEPxXx
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
geçmiş olsun kardesim nediyim artık oyunda guven denilen bişi kalmamıs çok yazzıqqq...
ops:
.
- xXxJOSEPxXx
- İri Fare Avcısı
AnlamaDığım çaRı NasıL soyDu oRası çoK tuAf...
.
- Laz61
- Cin Avcısı
- Lonca: Cihanı Hükümran
Ulusxanatoll gerizekalının teki zaten büyücümle mısıra giderken dalıo yeteneklerim uygun değil fevzi setim bankada diorum ne alaka dio üstüme çıkıp ezik dio::)) bekle dedim burda savaşçımla kestim aptalı:))
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
aga sen sen ol kımseye sıfrenı verme.
anatolu geçin vincex carter ezıgı daha bi sinir.adam hasekıde bekleyıp buyuculere dalıyo.kesıp sıpa dıyo.sıpa eşşegin yavrusu demek.adam burdan hem aılene hem sana eşek dıyo.sende cvp versen sus yıyon.canı azalcagında ıcerı gırıyo.sonra ıcerden senı kescem dıye son dua nı et dıye pm atıyo :twisted:
lodos klanında gazma 1 deıl 10 tane en az //arzlarda da var yok demıyorum//Laz61 yazdı:Ulusxanatoll gerizekalının teki zaten büyücümle mısıra giderken dalıo yeteneklerim uygun değil fevzi setim bankada diorum ne alaka dio üstüme çıkıp ezik dio::)) bekle dedim burda savaşçımla kestim aptalı:))
anatolu geçin vincex carter ezıgı daha bi sinir.adam hasekıde bekleyıp buyuculere dalıyo.kesıp sıpa dıyo.sıpa eşşegin yavrusu demek.adam burdan hem aılene hem sana eşek dıyo.sende cvp versen sus yıyon.canı azalcagında ıcerı gırıyo.sonra ıcerden senı kescem dıye son dua nı et dıye pm atıyo :twisted: