Büyücümustafa soyuldu :(
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Büyücümustafa soyuldu :(
2 gündür oyuna girmiyodum bu gün bi girip bakayım neler oluyo die girdim birde ne göreyim çar çıplak elinde tek ejder asa var nadideler ve mor gözlerde getmiş hiç bi şifre paylaşımım olmadan böyle birşeyin nasıl olduğuna şaşırdım açıkcası daha 1 hafta olmadı ttnet ten sobee ye aktardım daha güven li oluyomuş die birde 8 aydır kapı gibi ttnete duran çar 8 günde soyulup soğana çevrilmiş işin kısacası çalanın allah belasını versin hakkımıda helal etmiyorum oyun felan dinlemez sonuçta buda bi emek hırsızlığı hadi kolay gele herkese ve dikkatlı olun şifre paylaşımı olmadan bile soydukları çarı ismini söyleseler kim bilir ne yaparlar
- Dogukars
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Büyücümustafa soyuldu :(
heval snn hatan foto koymuşsun foruma 800m civarında nie koyuorsun kendini nie zengin olarak belli ediosun :evil: :evil: şifre paylaşmadım diorsun elbetki o çalan snn kullacı adını biliordur yoksa nasıl çalacak
kardeş bu oyun hatası olabılır car aktardıktan sonra bazı ıtemler kayboluyor belkı de oyle olmuştur , ki umarım ole olmuştur :?
SayGıLaRıMLa, RoHaT HoZaN
Doğunun Parisi AMED

Doğunun Parisi AMED

hem nadıde eşyalar da gıtmış demişsin eger calınmışsa calan kısı bunları nereye atmıştır ( umarım çöpe atmamıştır) 
Doğunun Parisi AMED

Doğunun Parisi AMED

- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Çöpe atmıştır çalan kişi ejderi atamadıgı ıcın kalmış o charda dua et charını sılmemış ejderın duruyor onada şükür grub bolgelerıne rahatlıkla gırebılırsın ayrıca 800m var diye masallah heryere foto koyuyorsun mılletın gozune soka soka tabı çalınır bu arada buyuk ıhtımal keyloger yada trojan yedın şifre paylaşımı yapmadıgın ıcın tek seçenek bu oluyor geçmış olsun
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
- Dogukars
- İri Fare Avcısı
aldatmaz2012 yazdı:Çöpe atmıştır çalan kişi ejderi atamadıgı ıcın kalmış o charda dua et charını sılmemış ejderın duruyor onada şükür grub bolgelerıne rahatlıkla gırebılırsın ayrıca 800m var diye masallah heryere foto koyuyorsun mılletın gozune soka soka tabı çalınır bu arada buyuk ıhtımal keyloger yada trojan yedın şifre paylaşımı yapmadıgın ıcın tek seçenek bu oluyor geçmış olsun
en büyük hata sende mustafa keşke paranı paylaşmasaydın
evet bence de sukur et kı ejdere ellememiş, dıgerlerını kazanırsın zamanla gecmiş olsun... 
Doğunun Parisi AMED

Doğunun Parisi AMED

- aldatmaz2012
- Demirci Çırağı
Yardım kampanyası yapakmı :twisted:
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git
-Burasıqistanbul-
-Burasıqistanbul-
carımın soyulmasının ne demek oldugunu bılıyorum bu yazından anlaşılıyor kı sen bılmıyorsun bu derdı bırde gelmış dalga gecıyon empatı kur bıras , olgunluk goster :geek:aldatmaz2012 yazdı:Yardım kampanyası yapakmı :twisted:
Doğunun Parisi AMED

Doğunun Parisi AMED

- Dogukars
- İri Fare Avcısı
yardım kapmanyasımı ?
onu fotoyla hava atmadan önce düşüncekti
şansına küs