Bildigimiz gibi Beyazkösk teskilatinda Bloodx adında lonca vardir...
Baskanı Bloodxrooney dir..
Üyeler :
Bloodxrooney
Bloodxarshwin ( Rooney in yan karakteri)
Bloodxmaster
Bloodxdevilboy
Heroesmart
Nickli oyuncular...
... Louve nickli oyuncunun karakterini alip once soymus sonra da karakterini silip yeni karakter acmistir. Yeni Acilan Karakterin ismide Baybaygonca dir. Karakter Bloodxhoney in demesi ile karakterin once itemleri cantaya alınıp sonra sadece bloodxrooneyin ticaret menziline girdigi ögrenilmistir.. Bu Sebepden dolayi Blood loncasındaki üyelere güvenmemeniz önemle ve siddet ile rica olunur...
Bloodxhoney vs oyuncular da bu klanda yer almakdadır. Fakat biz bunlardan süphelenmiyoruzdur.. Ve hatta BloodxHALLECK nickli oyuncu bloodxlerin hirsizlik yaptigini ogrenip loncadan ayrılmıstır.. Tüm İlgilenenlere duyrulur.. Blood loncası EMEK hirsizligi yapip KUL HAKKINA girmistir..
Hatta Biz Klandan Ayrıldıgımızda Bloodxhalleck Bloodxsamay Bloodxlouve Nickli oyunculara sizi ağlatıcagım.. Hepiniz pisman olucaksınız.. Tarık (rooney) 'den cekmediginizi cekiceksiniz.. Deyip Bizi Skype den sövmüstür..
Calınan itemler ile Bloodxrooney Mavi Topaz Alip Ejderini üretmiştir.. BLOD lar ile TİCARET YAPMAMANIZ KONUSUNDA RİCA EDERİZ.. Bizim onlara HAKKIMIZ GECMİSTİR.. Ve biz bu hakki kesinlikle HELAL ETMİYORUZ..
3 Ay lık Plus
49 a kasılan ve item dizilen karakter..
Elektirik faturası vs... İcin HAKKIMIZ HELAL OLMASIN..
Acılan Yeni Karakter (baybaygonca) nin fotografı iste burdadır.. Giriste Verdigimiz İsimler Harici Oyuncular güvenilirdir.. Bu yzdıgımız isimlere KESİNLİKLE GÜVENMEYİN..
http://img819.imageshack.us/i/ekran090110211336.jpg/
Bloodx Loncasının Emek Hırsızlıgı..
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bloodx Loncasının Emek Hırsızlıgı..
Onları bilmem de demişsiniz Bloodxhoney'den şüphelenmiyoruz diye...
Evet şüphelenecek biri değil kendisiyle aktarım yaptım ve herhangi bir sorun çıkmadı...
Evet şüphelenecek biri değil kendisiyle aktarım yaptım ve herhangi bir sorun çıkmadı...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
Bloodxrooney in yan çarı Heroesmart'tır.Kanıtı yoktur bende ama küfürleri biliyorum (ss almayı gerek duymamışştım,yazık oldu şimdi)
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
bu yazılanlar kesinlikle doğrudur soyulan bnm çarımdır...
LifeToRemember
-
- Acemi Savaşçı
Ben HaLLecK. Son gunlerde cok talıhsız bır olaya sahıt oldum. karakterlerın soyulması , ustune ustluk karakterın silinmesi ustelık bunun bır aralar kardesım dedıgım ınsandan gelmesı gercekten cok uzucu. Loncadakı yasanan olay yuzunden ayrılmayı dusunurken hatta karar vermısken bu olayın gerceklesmesı uzerıne loncadan ve olaydan kesınlıkle ayrılmam gerektıgıne karar verdım...Kardesım dedıgım ınsan butun bunları yapmıs uzerıne benım arkamda onur kırıcı ve argo ıthamlarda bulunurak kendını cok daha dusurmus nasıl bır ınsan oldugunu ortaya koymustur...
Sımdı asıl sorulması gereken soru su bır ınsan nasıl bu kadar dusebılır?? Emek hırsızlıgı yapmak ıcın nasıl bır gerekcesı olabılır??
Ancak sunu da o Tarık denılen kısıye de soyledım " reel hayatta bunları hesabını cok gzl soracagım sana..."
Guvenecegınız kısılerı ıyı secın....
HaLLecK
Sımdı asıl sorulması gereken soru su bır ınsan nasıl bu kadar dusebılır?? Emek hırsızlıgı yapmak ıcın nasıl bır gerekcesı olabılır??
Ancak sunu da o Tarık denılen kısıye de soyledım " reel hayatta bunları hesabını cok gzl soracagım sana..."
Guvenecegınız kısılerı ıyı secın....
HaLLecK
Eğer doğruysa gerçekten çok üzücü bir durum. Sohbetim olan biriydi. :shock:
[table][tr][td].:.:.Sunucu.:.:.[/td][td].:.Karakter Adı.:.[/td][td].:.Sınıfı (??).:.[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahub[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (45)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuB[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (18)[/td][/tr[/table]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahub[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Beyaz Köşk[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (45)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuB[/td][td]Büyücü (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]ahuS[/td][td]Savaşçı (49)[/td][/tr]
[tr][td]Tılsım[/td][td]Ahuş[/td][td]Şifacı (18)[/td][/tr[/table]
- Hellsbey
- İskele Babası
Ya yazık size yemn ederm yazık , Loncadan atıldın diye iftra attın helal olsun sana. koy fotoyu allah rızası için öyle at camuru izi kalsın yok öyle napym ben snn carını yeter ya..
Ekmek veren el ısırılmaz , halleck o carı o hale ben getirdim. Smdi ettgn laflara bak.
Ettginiz iftiraları umarım diger dünyada cekersnz..Dahada yorum atmıyacgm.Ama warsa kanıtınz 1 foto koy şuraya bende utanayım allah rızası için loncadan atılan 3 kişi...Hakkımı helal etmiyorum.
Bloodxrooney Bloodxarshawin Heroesmart.
Ekmek veren el ısırılmaz , halleck o carı o hale ben getirdim. Smdi ettgn laflara bak.
Ettginiz iftiraları umarım diger dünyada cekersnz..Dahada yorum atmıyacgm.Ama warsa kanıtınz 1 foto koy şuraya bende utanayım allah rızası için loncadan atılan 3 kişi...Hakkımı helal etmiyorum.
Bloodxrooney Bloodxarshawin Heroesmart.
BeginofLife [ (^) Ejder Asa ]
LetMeKissYou [ (^) Latif ]
- Hellsbey
- İskele Babası
Ayrıyetten louwenin carı oyundayken ben ejderimi üretiyorum en isim olur snn carınla carını kaptırmşsn ona buna gelmş bana iftira atıyor merak etmyn tartışsam bile emek hırsızı olabilcek kadar düşmedim daha.
- Bloodxmaster
- Acemi Savaşçı
Ben Bloodxmaster Asla bole bısey yoktuR.Bız asla calıp cırpmayız Sadece Bize Bulasan Cevazını Ceker... Bunu Unutmayın..Tek soyluyecegim bunlar Halleck Sende Tanıqım En Asalık Adamsın Kardesım diyosun Arkasından dumen cevıyosun Sen anladın Onu Neyse Herkes Isıne Baksın Dedıgım gıbı Bıze Bulasan Cezasını aLır...! BloodxmasTeR...
- Hellsbey
- İskele Babası
Cezayı biz değil Allah kesiyor işte , o kadar laf ettnz sesmizi cıkartmadık carını caldırmşsn , Beni sucluyorsun ula ben napym sen caldırmşsan carını ne işim olur siiznle.
Bloodxrooney
Bloodxrooney