Merhaba arkadaslar.Öncelikle beni tanıyan arkadaslarım olabilir.Şunu belirtmek istedim Cuma günü hep birlikte saat 3 de toplanıp Kadim Hidrayı keselim.1.grup bende olacak en az 4 grup lazım Sonuç olarak Cuma günü saat 3 de Meran Köprüde olursanız sevinirim hep birlikte gider keseriz.Şifa ve büyü arkadaşlarımız varsa çağırırsanız seviniriz.
Not:Kadim Hidra birden fazla kesilecektir...
Kadim Hidra KESİLECEK!!
Re: Kadim Hidra KESİLECEK!!
Bunun için en az kaç level olmak gerek ?
- MrsBlast
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: İmmortal Warriors
47 olabilir ama şifacıysa 43 e kadar olur.
- xXxJOSEPxXx
- İri Fare Avcısı
Kadım son durumu ne oldu bn gelememdim çok uzgunum kadım piyasası aztan pahalı birdaha nerden bulucaz mecbur gorewi yapmamız lazım kadrdes biraha bir akdım etkinliği duzenlesek keşke..
.
Geldiniz kadimin içine ettiniz.Tam kesicez geliyorusn bir yandan sen diğer yandan şifacı büyü atıop kaçıyorusnuz.Bende aynısını sana yapıcam gün.... :evil:

- MrsBlast
- Salgın Koruyucusu
Şu anda kadimin piyasası 60m e indi ve 40 a kadar ineceğini de düşünüyorum.Görevi yapamasak bile bir haftaya kadar özel madenlerden en fazla 5 tane çıkarsak bile alabiliriz diye düşünüyorum.Böylece daha kolay olabilir.Cuma günü saat 3 de toplanıp yaparız inş. 
- MrsBlast
- Salgın Koruyucusu
Sana gelince Blizzard dün akşam kadimi ben kaçırmadım hatta adımı bölgeden adımı hırsız diye söylediler ve bende onlara yardım etmek istediğimi anlattım hatta çoğu kişi de gördü kadimi kaçıran hestiaxbüyü'ydü suç bende değil.Ama benim sana anlatıcak halim yok :roll:
AYRICA KADİME GELECEK OLAN KLAN LODOS... :geek:
AYRICA KADİME GELECEK OLAN KLAN LODOS... :geek:
Öncelikle Kendini tanıtmalısın kardeşim. Kendini tanıtki oyundada seni bulup konuşabileler. Kadim için en az 47 lik karakterler lazım en az.43 level şifacıyla olacak iş değil.MrsBlast yazdı:Merhaba arkadaslar.Öncelikle beni tanıyan arkadaslarım olabilir.Şunu belirtmek istedim Cuma günü hep birlikte saat 3 de toplanıp Kadim Hidrayı keselim.1.grup bende olacak en az 4 grup lazım Sonuç olarak Cuma günü saat 3 de Meran Köprüde olursanız sevinirim hep birlikte gider keseriz.Şifa ve büyü arkadaşlarımız varsa çağırırsanız seviniriz.
Not:Kadim Hidra birden fazla kesilecektir...
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■